Transparent
Inloggen
Sluiten

Uitspraak Lens-PSV: Voorwaardelijke straf van uitwedstrijd zonder publiek

10 november 2023 18:52 - UEFA
Foto: Pro Shots

Uitspraak Lens-PSV: Voorwaardelijke straf van uitwedstrijd zonder publiek; image source: Pro Shots

De UEFA heeft PSV naar aanleiding van de ongeregeldheden bij de Champions League uitwedstrijd tegen RC Lens veroordeeld tot een boete van € 25.000 plus een voorwaardelijke straf van een uitwedstrijd zonder publiek. Daarnaast moet de club de schade van Lens vergoeden. Sommige supporters vreesden dat de Eindhovense supporters al bij de wedstrijd tegen Sevilla niet mee zouden mogen, met vervelende directe schade tot gevolg, maar dat valt dus mee. De proeftijd voor de voorwaardelijke straf is twee jaar.

Meer op UEFA




Tags

lens proeftijd sevilla uefa vreesden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


6 maanden geleden
Nu eens 2 jaar laten zien dat we de "gekste" zijn door ONS PSV positief te steunen!
+6/-0

6 maanden geleden
Mag ik dan sceptischer zijn en zeggen dat de gasten die nu meegaan naar Sevilla het al gaan verkloten. Betekent dat er niemand mee mag naar de wedstrijd eind februari/begin maart.
+2/-0

6 maanden geleden
Bedankt.
Gelukkig hebben ze de beelden.
En de boete verhalen op die jongetjes.
+2/-0

6 maanden geleden
25000 en de bijkomende kosten dus verhalen op die supporters.

En de voorwaardelijke straf, tsja, deel maar meteen uit, want die gaat er toch wel komen gezien het structurele en weinig leervermogende gedrag van onze mede-'suporters'. Helaas
+1/-0

 
6 maanden geleden
Misschien mikken op een dooie uitwedstrijd, naar de balkan of zo.
+1/-0

6 maanden geleden
Mooi nieuws! We hadden alles al geregeld. Zin in. Proberen die tweede ronde CL op een positieve wijze binnen te halen. Vamos.
+1/-0

6 maanden geleden
Wil je gaan rellen, prima, maar doe het dan zodra je 1 voet buiten het stadion hebt gezet. Dan heeft de club er geen last van en is alles verder puur voor eigen risico.
+1/-0

6 maanden geleden
Mooi voor de supporters die naar Sevilla gaan dat het voorwaardelijk is. Hopelijk daar wel positief en meteen die tweede ronde binnenhalen
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte