Transparent
Inloggen
Sluiten

Onderhandelingen Babadi nog altijd in impasse

20 november 2023 11:29 - ED
Foto: Pro Shots

Onderhandelingen Babadi nog altijd in impasse; image source: Pro Shots

Het ED besteedt maandag wederom aandacht aan de situatie rondom PSV-talent Isaac Babadi. De club zou een lucratief contract-aanbod hebben gedaan tot 2028, maar Babadi heeft hierop nog niet positief gereageerd. Hierbij zou ook meespelen dat de speler in de rangorde bij PSV flinke concurrentie heeft op zijn positie. Met Guus Til, Ismael Saibari en Malik Tillman voor zich is het perspectief op een basisplaats voorlopig beperkt.

Babadi, die afgelopen week nog tweemaal scoorde voor Jong Oranje, mag volgens de geldende transferregels vanaf 1 januari spreken met andere clubs over zijn toekomst. Naar verluidt zijn binnen- en buitenlandse clubs geïnteresseerd in zijn diensten. Met name in het buitenland zullen er clubs zijn die meer kunnen of willen betalen dan PSV.

Meer op ED
Discussieer mee op de forums


Tags

babadi besteedt geldende isaac ismael jong malik oranje rangorde saibari til tillman transferregels

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 weken geleden
Verkopen in de winter!
En ook niet meer in (Jong) PSV opstellen.

De waanzin is bij zijn zaakwaarnemers in de bol geslagen na de 1e weken van het seizoen, waar Babadi het goed deed.
Echter nu zijn alle middenvelders fit en staat Babadi 4e of 5e in pikorde, komt hij niet zo vaak aanspelen toe.
+2/-0

2 weken geleden
Wordt tijd dat er wat beweging inkomt. Ik wens hem alvast veel succes bij een nieuwe club.
+2/-0

2 weken geleden
Ik vraag mij af wat de tegeneis is. Het feit dat hij nu nauwelijks aan spelen toekomt en dit graag anders wil zien kan onmogelijk in de contractsonderhandekingen meegenomen worden. PSV zou daarentegen wel een goede afweging moeten maken hoe belangrijk het is om Babadi te behouden vooral gericht op de toekomst en toekomstige waarde. Wat mij betreft moeten ze daar niet al te zuinig mee doen gezien zijn potentieel. Ik zie het alweer gebeuren dat deze jongen vertrekt, ergens anders aan de slag gaat en uitgroeit tot megaster en voor 60 miljoen naar de Britse (sub)top verkast.
+2/-0

 
2 weken geleden
Dan kun je hem in de winter verkopen voor een percentage van 25% van de toekomstige transfersom.
+2/-0

2 weken geleden (gewijzigd)
Ze willen hetzelfde salaris bij Psv wat hij elders kan verdienen bij de clubs die hem willen hebben.
Psv heeft ook te veel aanvallende middenvelders momenteel.
Tillman was in mijn ogen overbodig en had daar liever een type Schouten erbij gehad.
Lang kan achter de spitsen spelen en kan Lozano ook gewoon spelen op links.
De Jong kan achter de spits spelen en dan Pepi in de spits.
Mauro jr kan er spelen en dan kwam bovenstaande ook meer aan spelen toe.
+1/-1

2 weken geleden
Trekken aan een dood paard: ik gok dat Babadi (of iig zijn zaakwaarnemer) allang zijn ja-woord heeft gegeven aan een andere club.
+2/-0

2 weken geleden
Graag of niet anders ga je maar lekker ergens bij bij een middenmoter op de bank zitten en heb je tijd over om je geld te tellen. Ben wel een beetje klaar met deze over het paard getilde "supersterren".
+1/-1

2 weken geleden
Ruimte maken en op zijn gemoed praten buiten zijn beroerde broer om, op de trainingen iemand met verstand van dit soort zaken en psychologie op zijn kladden zetten en goed benadrukken dat broertjelief er zoveel money mogelijk er uit wild halen/zuigen maar daarna ook geen grip meer erop heeft ,en zeker niks wat betreft zijn liefde voor het spel dus een basisplaats en de top bereiken in te brengen heeft, geen fluit leg het hem uit, er zijn grote talenten naar de kloen gegaan.
+1/-0

2 weken geleden
Volgens mij was het niet jong oranje maar oranje u19. PSV moet proberen Babadi te behouden en hem dan uitlenen om hem speeltijd te geven.Zou jammer zijn om hem voor weinig of geen geld te verliezen aan een andere club.Blijkbaar heeft PSV geen noodzaak gevoeld zijn contract eerder open te breken.Is toch wel een duur foutje.
+1/-0

2 weken geleden
Wacht maar tot hij geblesseerd is. Dan is PSV opeens zijn club en heeft PSV een morele verplichten en dat soort gedoe.
Hij wil op korte termijn veel geld, komt daarna ergens op de tribune want als je bij PSV niet goed genoeg bent ben je het bij betere clubs ook niet. Uiteindelijk te weinig ontwikkeling om het veel grotere geld te gaan verdienen. Depay en Gakpo deden dat veel beter.
+1/-0

2 weken geleden
Ik ben er wel een beetje klaar mee. Ik zou als PSV zijnde dit lekker op de back burner zetten. Dan maar transfervrij vertrekken.
+2/-0

2 weken geleden
Het is het dilemma waar bijna ieder jeugdig talent mee te maken krijgt: kies je voor het snelle geld of kies je voor je sportieve toekomst. Bij een subtopper in Europa kan hij misschien wel 2x zoveel verdienen als bij PSV. Dat biedt een bepaalde financiële zekerheid op korte termijn. Je kunt zo'n jongen haast niet kwalijk nemen als hij daarvoor kiest, zeker niet als hij ook nog eens een zaakwaarnemer heeft die geld ruikt en zijn commissie wil opstrijken. Dat het sportief gezien waarschijnlijk niet de handigste keuze is is een ander verhaal. Uiteindelijk weegt hij ook zijn kansen bij PSV af en ook dat ziet er op dit moment niet zo heel rooskleurig uit. Ik zou het dan ook niet gek vinden als hij geld voor zijn eieren kiest. Dat dat voor ons als supporters uitermate teleurstellend is is iets anders.
+1/-0

2 weken geleden
Zoals wij in Brabant zeggen:
Houdoe en tot ziens bij een 2e divisie cluppie
+1/-0

2 weken geleden
Misschien moet hij de cv's van labyad en bakkali eens googlen.
+1/-0

2 weken geleden
Alle mennekes met zo'n ego zijn nog nooit goed terechtgekomen omdat ze altijd in hun hoofd met andere zaken bezig zijn. Dus krullebol. Succes ermee en houdoe en bedankt!
+1/-0

 
2 weken geleden
Ik weet niet of in dit geval de ego het probleem is, maar ik vermoed eerder zijn omgeving en een manager met dollarogen. Wat @psvrijnwoude hierboven schrijft zou een goede tip zijn voor hem om te kijken wat de risico's zijn om weg te gaan als je nog zo weinig PSV1-km's in de benen hebt, terwijl Labayad er zelfs toen al heel wat had.
+1/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.859 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

arsenal bakayoko basarnhem berghuis bergwijn bommel bosz brobbey crisy crockett feyenoord hahaha hato hypo izecson james koeman lens oranje overmars psvrijnwoude santos schouten sevilla sonny til titel twente vaio xavisimons