Transparent
Inloggen
Sluiten

Lang traint weer mee, Ramalho lijkt inzetbaar

20 november 2023 13:11 - AD
Foto: Pro Shots

Lang traint weer mee, Ramalho lijkt inzetbaar; image source: Pro Shots

Noa Lang deed maandag weer mee aan de training bij PSV en liet alleen de partijvorm nog even schieten. Het lijkt erop dat de buitenspeler tegen het einde van deze week weer volledig terug is. Dit is een meevaller voor PSV, dat voor enkele cruciale wedstrijden in zowel de Eredivisie als Champions League staat. Lang viel op 8 oktober uit in de wedstrijd tegen Sparta.

Ook voor wat betreft André Ramalho is er goed nieuws. Hij viel tegen PEC Zwolle geblesseerd uit en trainde nog individueel, maar de berichten zijn dat hij zaterdag tegen FC Twente gewoon inzetbaar zal zijn.

Meer op AD
Discussieer mee op de forums


Tags

ramalho eredivisie meevaller pec sparta twente

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 weken geleden
Goed nieuws. Hoe meer concurrentie op de vleugels hoe beter. Ben wel benieuwd wie (indien alle 3 fit) de voorkeur krijgt. Bosz beetje kennende zal hij wel veel wisselen en proberen alle 3 tevreden te houden. (Vertessen reken ik even niet mee)
+1/-0

 
3 weken geleden
Ervanuitgaande dat alle internationale fit terugkomen verwacht ik dat Noa nog niet basis zal staan. Althans, tegen Twente niet.
+1/-0

 
3 weken geleden
Zeker niet. Ik verwacht pas wat minuten de week daarop.
+1/-0

 
3 weken geleden
Feit dat hij erbij zit is al een mooi iets. Ik verwacht tegen Twente nog geen speeltijd, afhankelijk van de wedstrijd wellicht ook. Sevilla wat minuten en starten tegen feyenoord.
+1/-0

3 weken geleden
Vrees wel dat als ik me niet vergis Noa vaker in eerdere wedstrijden aan zijn hamstring heb zien friemelen gedurende de wedstrijd? kan dat?
+2/-0

 
3 weken geleden
Inderdaad, een paar wedstrijden voor hij daadwerkelijk uitviel volgens mij zelfs al een paar keer eerder gewisseld om die reden ook.
Maar hij viel dus op 8 okt uit, dat is aan het einde van de week 7 weken geleden, dat zou volgens mij genoeg moeten zijn voor zo'n blessure om goed te herstellen.
Verbaast me wel enorm dat we hem in die 7 weken eigenlijk niet eens zo erg gemist hebben, hoewel het in mijn beleving eigenlijk wel een van, zo niet dé beste speler is van ons.
+1/-0

 
3 weken geleden
Ik heb dezelfde verbazing. Het is eigenlijk onze beste speler en we hebben hem niet eens gemist. Dat komt vooral door de aankoop van Lozano, die nu hij wat meer aan spelen toe komt ook beter gaat presteren. In de zomer werd hij nog door velen als overbodig bestempeld, maar nu zie je hoe belangrijk het is dat posities echt dubbel bezet zijn met kwalitatief gelijkwaardige alternatieven.
+3/-0

 
3 weken geleden
Anders hadden we nou geen 7 punten voor gestaan vrees ik. Goeie keuze geweest.
+1/-0

3 weken geleden
Lang LB, Lozano RB, Baka banken? Lijkt mij de meest logische oplossing. Ik zie Lozano op RB nog steeds meer gevaar stichten dan Baka, waar ik me de afgelopen wedstrijden toch hier en daar lichtelijk heb lopen ergeren.
+1/-0

3 weken geleden
Zou fijn zijn als hij weer volledig beschikbaar is voor de wedstrijden tegen Feyenoord, Arsenal en AZ. Komende weken worden erg belangrijk en daar kunnen we hem goed gebruiken. Gaan we overwinteren in de Champions League en nemen we een voorschot op de titel? Of zijn we uit gevoetbald in Europa en zien we Feyenoord en AZ op gelijke hoogte komen?
+1/-0

Noano op je training...
Noano 7K op je training!

Mooi nieuws!
+1/-0

3 weken geleden
Slecht nieuws voor ons…. Wij zakken in de pikorde want Lang, Lozano of Bakayoko zal de (nieuwe) twaalfde man worden…
+1/-0

3 weken geleden
Het belangrijkste is dat Ramalho er tegen Twente weer bij is.😉
+1/-0

3 weken geleden
Hoop alleen dat hij niet te snel gebracht wordt. hamstrings blijven verradelijk en dit zijn geen wedstrijden die je rustig aan kunt doen denk ik.
+1/-0

3 weken geleden
Dus met vier in de voorste linie. We gaan gewoon 3-3-4 spelen, lekker aanvallend. Gewoon zorgen dat je er eentje meer maakt dan de tegenstander.
+1/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

bakayoko benitez berghuis bergwijn boscagli bosz brobbey crisy dest feyenoord hahaha hypo izecson jong koeman lens mauro oranje overmars saibari santos schouten sevilla teze til twente vaio veerman vertessen vitesse