Transparent
Inloggen
Sluiten

[podcast] VI ZSM: Bakayoko dreigt kind van de rekening te worden bij PSV

24 november 2023 11:36
Foto: Pro Shots

[podcast] VI ZSM: Bakayoko dreigt kind van de rekening te worden bij PSV; image source: Pro Shots
Tags

bakayoko kind podcast zsm

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


8 maanden geleden
Er wordt weer druk gespeculeerd wie o wie op de bank terechtkomt wanneer Noa weer fit is. Een luxeprobleem voor PSV.
+2/-0

 
8 maanden geleden
Inderdaad, ik snap deze discussie niet. Je hebt 3 spelers voor 2 plekken en iedere wedstrijd 90 minuten. En dan in 3 competities. Die gaan alle 3 genoeg spelen. Er wordt een probleem gemaakt uit niks.
+7/-0

 
8 maanden geleden
Het is meer het probleem van de media die voortdurend 'nieuws'willen creëren. . Johan en zijn trainer weten beter,
+4/-0

 
8 maanden geleden
Ja klopt, dat is wat ik bedoel met een probleem creëren uit niks.
+4/-0

8 maanden geleden
Tsja, we hebben ook 4 nummers 10 en dat gaat vooralsnog ook goed. Of gewoon afwisselen. wedstrijd beginnen met speler A en B en C valt (laatste half uur) in. Volgende wedstrijd starten B en C en valt A in. Daarna A en C basis en B valt in enz. Zo spelen ze alle drie elke wedstrijd. En we hebben wissels genoeg normaal gesproken.
+1/-0

 
8 maanden geleden
Tenzij het wedstrijdverloop anders eist.
+1/-0

 
8 maanden geleden
Tuurlijk, wedstrijdverloop en blessures bepalen. Maar zo spelen ze alledrie (een deel van) elke wedstrijd en voorkom je gestook van de pers, want vooralsnog is het vooral de pers die er een drama van maakt. Je ziet het aan Til, als je presteert krijg je je kans wel en moet je die grijpen. Maar je moet wel een kans krijgen. Persoonlijk vind ik Bosz meestal vrij laat wisselen. Als je maar 6 minuten krijgt is het lastig je te laten zien en kan ik me voorstellen dat je in die minuten dan vooral voor eigen succes gaat. Ik heb ook al vaker gezegd, ik ben enorme fan van Luuk, maar geef Pepi ook eens een half uurtje of meer, zeker als de wedstrijd al in de zak zit.
+1/-0

8 maanden geleden
In de media weten ze voor ieder oplossing een probleem te creeren/fantaseren
+1/-0

 
8 maanden geleden
Bij ons dan, bij Feyenoord zitten ook aankopen / goede spelers op de bank en daar hoor je ze amper over.
+1/-0

8 maanden geleden
Ach de pers moet toch ergens over schrijven / zeuren. Verwacht dat alle 3-4 (incl Vertessen) flank spelers voldoende speeltijd krijgen. Veel belangrijke wedstrijden komen nu. Concurrentie is goed, houd je scherp.
+1/-0

 
8 maanden geleden
Vandaag de dag is 'lullen over voetbal' een businessmodel geworden. Er wordt de grootst mogelijk onzin verkondigd en totaal onbelangrijke misleidende info de media ingegooid. Logich gevolg is dat de kwaliteit tot een bedroevend niveau is gezakt en journalisten zichzelf 'deskundigen' noemen en zich notabene zelf(!!) laten interviewen, om het beeld te geven dat juist zij(!) de kenners zijn. Die valentijn van de teleriool is daarvan wel het meest potsierlijke voorbeeld van, wat een erremoei allemaal. Met journalistiek heeft het niets meer te maken.
+2/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake basarnhem berg boscagli costa dest dijk feyenoord flamingo frankrijk gakpo gerets koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje ring ronaldopsv rosario schouten sepp strijdplan teze vaio veerman vitesse weghorst xavi