Transparent
Inloggen
Sluiten

Ricardo Pepi: 'Dit is een droom die uitkomt voor mij en mijn familie'

29 november 2023 22:44

In gesprek met Ziggo Sport was Ricardo Pepi erg blij met zijn doelpunt. "Dat is echt een heel bijzonder moment. Dit is een droom die uitkomt voor mij en mijn familie. En voor de club een heel belangrijke goal", aldus Pepi. "Op het moment dat ik sprong wist ik dat ik de bal ging raken en ik een heel goede kans had. Gelukkig ging de bal tegen het net."

De Amerikaan maakte daarmee de winnende treffer in een wedstrijd in de Champions League. "Ik kan het nog steeds geloven. Dit is echt heel speciaal", zo gaf hij aan. "Ik heb heel erg blij en blijf alleen maar verder werken."

Vooralsnog moet Pepi genoegen nemen met een rol als back-up van Luuk de Jong. "Ik heb juist een heel belangrijke rol. Ik moet vanaf de bank komen", zei hij daarover. "Ik leer heel erg veel van Luuk en hij is echt een fantastische gast. Ik moet gewoon geduld hebben, maar mijn rol is zeker belangrijk."




Discussieer mee op de forums


Tags

pepi jong ziggo

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage