Transparent
Inloggen
Sluiten

Arne Slot: 'Niet gegeven rode kaart aan Johan Bakayoko was wel heel opvallend'

1 december 2023 15:24
Foto: Pro Shots

Arne Slot: "Niet gegeven rode kaart aan Johan Bakayoko was wel heel opvallend"; image source: Pro Shots

Op de persconferentie van vrijdag heeft Arne Slot aangegeven niet te begrijpen dat Johan Bakayoko geen rode kaart kreeg tegen FC Twente en dus aankomende zondag tegen Feyenoord mag spelen. "Die situatie en vooral de manier hoe dat tot stand kwam vond ik heel eigenaardig", aldus Slot. "De scheidsrechter grijpt naar zijn broekzak, maar vervolgens roept de vierde official een paar keer heel hard nee, nee, nee. Dat was wel heel opvallend. Maar verder is dat voor mij geen item."
Discussieer mee op de forums


Tags

slot arne bakayoko broekzak eigenaardig feyenoord twente

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 maanden geleden
‘Verder is het voor mij geen item..’ uhuh.
Slot is wel de laatste die mag mauwen over scheidsrechters.
+5/-0

3 maanden geleden
Scheids grijpt naar achterzak 4de man schreeuwt nee nee nee, nou 4de man had beter zicht en assisteerde met advies nee nee nee, nou en?
Niet dat het jou iets uitmaakt Anne?
Maar toch hè, nou ons maakt het ook geen drol uit.
+5/-0

3 maanden geleden
Die Slot is gewoon een ongelooflijke jankerd en het feit dat juist nu ook gemeld wordt dat Babadi bij Feyenoord in beeld zou zijn is gewoon allemaal gericht op het feit dat PSV moet en zal capituleren in Rotterdam aanstaande zondag. Daar richt de media zich op en wij moeten ons niet gek laten maken. We kunnen ze zondag de nekslag geven en ze zijn bang voor ons. Laat ze maar komen!
+2/-0

 
3 maanden geleden
Babadi maakt de winnende in de 94e minuut.
+1/-0

3 maanden geleden
Dit is gewoon weer een poging de scheids komende zondag te beïnvloeden, wat ik al voorspelde. Ga er maar van uit dat we de twijfelgevallen niet mee gaan krijgen, anders volgt er weer een tirade van Slot na afloop. En het publiek daar wordt zo weer lekker opgefokt om te geloven dat iedere scheids tegen Feyenoord is. Pak nu gewoon de staistieken er eens bij en kijk bijvoorbeeld naar het aantal gegeven strafschoppen in de kuip.

Wij kunnen ook beginnen over de rode kaart van Engelaar (die geseponeerd werd), de bal van zoet al dan niet over de lijn, de strafschop tegen Mauro enz.

Dat de vierde man de scheids adviseert is toch juist zijn taak ? Hij stond er met zijn neus bovenop. Overtreding had verder geen enkele invloed op de wedstrijd.
+2/-0

3 maanden geleden
Als het geen item is, begin er dan ook niet over.. normaal een leuke kerel, maar nu een beetje een zeur
+4/-0

 
3 maanden geleden
Slot is nu eenmaal een jankerd, maar het wordt ook telkens weer door de media aangehaald he? Die vinden dat natuurlijk heerlijk …
+3/-0

 
3 maanden geleden
Nooit een leuke kerel maar wel een leuke Acteur die bij tegenslag de ware ik de vrije loop geeft.
+3/-0

 
3 maanden geleden (gewijzigd)
Ik blijf het opmerkelijk en onbegrijpelijk vinden dat de pers, met dar programma met die zeiksnor voorop, Van Bommel en Schmidt volledig af hebben gemaakt en als zeikerds hebben weggezet terwijl dit heerschap exact dezelfde eigenschappen heeft. Deze wordt echter op een sokkel gezet en vereerd. Ik begrijp er niks van....
+1/-0

3 maanden geleden
Het niet geven van een rode kaart na de aanslag van achteren (met elleboog) op Jordan Teze "was ook wel heel opvallend" meneer Slot!
+1/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

abn amro bakayoko bankzitten basarnhem bodo bommel bosz degradatie dortmund expertisegebied feyenoord gaal heerenveen izecson kampioenskandidaat lozano nistelrooij overtredingen petrovic psvrijnwoude saibari sancho santos sinner skipper tennis tillman utrecht vaart