Transparent
Inloggen
Sluiten

'Hirving Lozano kan voor winterstop nog rentree maken'

4 december 2023 00:25 - psvmedium
Foto: Pro Shots

"Hirving Lozano kan voor winterstop nog rentree maken"; image source: Pro Shots

Volgens het doorgaans betrouwbare psvmedium kan Hirving Lozano voor de winterstop nog in actie gaan komen bij PSV. De hamstringblessure van de Mexicaanse aanvaller blijkt mee te vallen, waardoor hij al snel weer in actie kan komen. De wedstrijd tegen sc Heerenveen van aanstaande donderdag zal echter nog te vroeg komen.

De blessure van Noa Lang lijkt iets langer te gaan duren. De kans is niet heel groot dat hij dit kalenderjaar nog in actie zal komen.
Discussieer mee op de forums


Tags

lozano heerenveen psvmedium

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
Voor de zekerheid toch maar na de winterstop doen?
+6/-0

7 maanden geleden
Doe nou maar rustig aan, Lang ging ook te snel. Tegen Feyenoord wonnen we ook zonder Lozano dus niet te snel brengen lijkt mij.
+5/-0

7 maanden geleden
Eensch met beide heren boven mij.

Het lijkt wel alsof PSV de laatste jaren sowieso spelers te snel weer laten spelen.
+3/-0

7 maanden geleden
Jammer, beiden spelers die je gewoon graag ziet spelen, waarvoor je naar het stadion gaat. Maar beter even goed rust pakken, zonder deze mannen winnen we de komende potten ook wel (behalve Arsenal, maar die doet er niet écht meer toe, gelijkspel zou prima zijn). En dan na de winterstop beiden weer fit en vlammen!
+1/-0

7 maanden geleden
Niet doen! Niet nodig! Lekker optrainen naar het einde van de winterstop toe. Dan hebben we nog 2 vervelende uitwedstrijden. Als we die allebei winnen dan is het begin februari wel een heel eind klaar. Kunnen we is kijken of we kunnen stunten in de CL. Daar hebben we iedereen heel hard voor nodig.
+1/-0

7 maanden geleden
Laat die twee voorlopig nog geen sneeuwbal zien.
+1/-0

7 maanden geleden
Stuur hem maar lekker een paar weken naar Mexico, dan komt hij weer voor 150% opgeladen en fit terug.
+1/-0

7 maanden geleden
Nu ben ik psycholoog van de koude grond. Ik zou net als de collega supporters boven mij denken, Doe rustig aan en laat hem veilig en heel terugkomen. Maar daar is toch een heel bataljon aan medici voor opgesteld? Die dit (moeten) kunnen beoordelen?

Ik denk dat donderdag een hele, héle belangrijke wedstrijd is. Die linksom of rechtsom gewonnen moet worden. Ik verwacht een zeer compact Heerenveen, dan misschien maar met slangenmens tillman beginnen? En later Vertessen brengen?
+1/-0

 
7 maanden geleden
En hopelijk zijn Veerman en Teze weer fit!?
+1/-0

7 maanden geleden
Denk dat het belangrijk is Teze goed te laten herstellen. Die onbesuisde actie van Hartman bleef ongestraft. Als dit zich op de grond afspeelt; dus een onbesuisde invliegende tackle zonder een bal te raken,is dit vuurrood. Vreemd dat dit zelfde principe niet wordt toegepast op “kop”niveau. Dus alsnog drie wedstrijden schorsing voor Hartman!!
+2/-0

7 maanden geleden
Neem de tijd, in principe moeten deze wedstrijden ook zonder hem kunnen. (Al zou ik hem tegen AZ graag zien).
+1/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom alchemist anthony antonh arensman arrogant bakayoko brobbey doeki espn feyenoord gerets izecson koki kroes oranje pepi poster ring rivaal rosario santos schouten skipper tillman vaio veerman voetbalprimeur wanner weghorst