Transparent
Inloggen
Sluiten

Jordan Teze: 'Ik kan me niks meer herinneren van wat er is gebeurd'

4 december 2023 16:58
Foto: Pro Shots

Jordan Teze: "Ik kan me niks meer herinneren van wat er is gebeurd"; image source: Pro Shots

Via Instagram heeft Jordan Teze aangegeven dat hij zich niks meer kan herinneren van wat er gebeurde tijdens de wedstrijd tegen Feyenoord. De verdediger viel na een paar minuten al uit na een harde bodycheck van Quilindschy Hartman. "Alles wat er is gebeurd tussen het veld oplopen t/m dat ik lag op de fysio weet ik niet meer", aldus Teze. "Voor de rest ben ik oké, alleen wat hoofdpijn. En wat ik me wel kan herinneren is dat we hebben gewonnen."
Discussieer mee op de forums


Tags

teze jordan bodycheck feyenoord fysio hartman hoofdpijn quilindschy

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 maanden geleden
Het was ook wel een heel lompe actie van die Hartman.Blij dat Teze er alleen maar een beetje hoofdpijn aan over heeft gehouden.
+1/-0

3 maanden geleden
Blijft toch wel raar en beetje eng die hoofdblessures. Een teamgenoot van mij had in de 2e helft een keer een harde botsing. Leek niet al teveel aan de hand en hij speelde gewoon verder. Na afloop in de kleedkamer, toen iedereen zich begon uit te kleden om te douchen zei hij ineens: "Huh, maar we moeten toch nog een helft?" Toen toch maar even met 'm naar de huisartsenpost gegaan. (Was oké, lichte hersenschudding.)
+1/-0

3 maanden geleden
Ik vind het echt schandalig dat overal in de media wordt gesproken over een botsing, terwijl t gewoon een smerige overtreding was.
Eigenlijk zou de knvb de regels eens moeten herzien omtrent het in de rug lopen. En dan daarbij zeker Makkelie en vooral Nijhuis moeten aanspreken omdat die daar nauwelijks (voor Nijhuis nooit) voor fluiten.
+6/-0

 
3 maanden geleden (gewijzigd)
Heb gisteren Veronica off side zitten kijken. Ging het volgens mij inderdaad niet over die overtreding. Ofja, niet dat het een smerige was.

Verder redelijk negatief over PSV. Ze maken het in Europa niet waar, vertessen kan er niets van + zijn voorzet tegen Sevilla was puur geluk, geluk met de rode kaarten (anders moesten ze het nog maar zien tegen Sevilla) en interview van Bosz belachelijk maken waarbij hij met lof over saibari spreekt.

Vervolgens wel een extreme loftrompet over Brobbey (wordt onze spits op het EK), Berghuis die weer fantastisch in vorm is evenals Taylor. En dat alles omdat ze winnen van Vitesse en (met moeite) van NEC.

Kortom de media, en zeker daar waar Genee als host zit, kun je niet serieus nemen.
+4/-0

 
3 maanden geleden
Grappig, want bij Rondo was het bijna hetzelfde …. Nu zijn ze ineens toch niet zo enthousiast meer over PSV … en “het is nog lang niet zeker dat ze die 10 punten gaan vasthouden” etc. Etc., terwijl het een aantal weken geleden nog allemaal grandioos was …
Ik denk dat ze allemaal hadden verwacht dat wij punten zouden gaan verspelen in de laatste weken, en nu dat niet het geval is, vinden ze het niet meer leuk ?!

Eigenlijk zijn al die programmas gewoon een spreekbuis van hun persoonlijke mening, voor die overbetaalde ex-voetballers, en komt er geen enkele fatsoenlijke analyse naar voren …

Belangrijkste is dat wij BLIJ zijn …. Toch??
+3/-0

 
3 maanden geleden
Als je nu als psv supporter niet blij bent, wanneer dan wel haha!

Ik snap alleen gewoon niet dat ze respect kunnen hebben voor de prestaties, want er kwam een zwaar schema aan wat ze nog maar eens waar maken volgens de kenners aan tafel. Dat is uiteindelijk de maximale score geworden, waarbij je hooguit wat commentaar kan hebben op de eerste 60 minuten tegen Sevilla. Echter, die comeback is alsnog enorm knap tegen zulke (ervaren) teams.
+3/-0

 
3 maanden geleden
Is allemaal in 1 woord samen te vatten: pure afgunst. Ok, 2 woorden dan.
+3/-0

 
3 maanden geleden
Wat heeft Bas hier mee te maken?
+1/-0

 
3 maanden geleden
Bas Nijhuis? Die fluit nooit voor “in de rug lopen of duwen” ….
Ik las ergens dat hij die overtreding van Hartmann een gele kaart vond … die opmerking verbaasde me wel, want hij zou (naar mijn mening) ook hebben laten doorspelen .
+1/-0

3 maanden geleden
Blijft een idiote actie van Hartman. Geen woord daarover gehoord in de media.
+9/-0

 
3 maanden geleden
Ja daar verbaas ik mij ook over, niemand in de media die er iets over zegt. Vond het minimaal geel en eigenlijk rood, als je ziet hoe hij inkomt zonder naar de bal te kijken en met veels teveel agressie. Vond Makkelie sws zwak fluiten. Overtredingen op Schouten en Vertessen werd ook niet voor gefloten en daar kwamen grote kansen voor Feyenoord uit voort.
+1/-0

3 maanden geleden
Blijft vreemd he, vorig week Baba die met 1 handje een speler een beetje vastpakt moet volgens iedereen geel hebben, en nu deze dwaze actie, levensgevaarlijk ook al omdat Teze hem niet ziet aankomen en niets verwacht, is maar de vraag of dat wel een kaart was... En als je zag waar in deze wedstrijd dan wel geel voor werd gegeven.
+6/-0

3 maanden geleden
Over blessures gesproken, is er eigenlijk al iets bekend over Veerman ?
+1/-0

3 maanden geleden
Hij lag op de fysio? Wat is daar gebeurd? Toch geen ongewenste toestanden hoop ik😉
Hij is het in ieder geval vergeten, dat scheelt.
+2/-0

3 maanden geleden
Geweldige ontwikkeling maakt hij door dit seizoen. We kunnen nog even van hem genieten, ik maak me sterk dat hij voor een flink transferbedrag naar een grotere club gaat einde seizoen.
+1/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.840 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

abn ajaks amro arbitrage bakayoko bankzitten binnenkant bodo bosz brobbey dortmund expertisegebied feyenoord gaal henderson izecson lozano petrovic psvrijnwoude sancho santos scheids sinner soubavaria tennis vaart vaio verlenging voorgrond zieker