Transparent
Inloggen
Sluiten

Heet van de Herdgang: Louter complimenten voor PSV: 'PSV snijdt iedereen de adem af'

5 december 2023 23:00



PSV heeft een droomweek achter de rug, constateren de makers van ED- podcast ‘Heet van de Herdgang’. Ze praten over de bij vlagen zenuwslopende wedstrijden tegen Sevilla (2-3) en Feyenoord (1-2), de uitblinkers van PSV en de vraag of de strijd om de landstitel is beslist.

Volgens een poll op X denkt 67 procent van de stemmers dat PSV de titel gaat pakken. Met een royale voorsprong op de concurrenten zitten de Eindhovenaren in een zetel.

Medepresentator en PSV-verslaggever Rik Elfrink gaat in de podcast terug naar de zomerse voorbereiding, waarin hij zich afvroeg hoe het PSV zou vergaan. De huidige zegereeks lag nog niet helemaal in de lijn der verwachting.

Onder trainer Peter Bosz is PSV beter dan voorheen in staat om de tegenstanders de adem af te snijden, constateren de presentatoren. Daardoor gaan de opponenten eerder fouten maken en dat leidt soms (zoals in de Champions League-wedstrijd tegen Sevilla) tot een rode kaart. PSV won en plaatste zich voor de achtste finales van het toernooi.

Mede-hosts Mascha Prins en Frank van den Muijsenberg vertellen over hun emoties tijdens beide toppers. Vooral de spannende slotfases hakten erin. Er is volop lof voor onder anderen Jerdy Schouten, Ismael Saibari en Olivier Boscagli.

PSV vervolgt de competitie donderdag tegen Heerenveen. In de historische rubriek aandacht voor de kampioenswedstrijd tegen de Friezen in 2001, waarin keeper Gino Coutinho zijn eredivisiedebuut maakte.




Discussieer mee op de forums


Tags

herdgang podcast sevilla snijdt afvroeg boscagli bosz coutinho droomweek elfrink eredivisiedebuut feyenoord gino heerenveen hosts ismael jerdy kampioenswedstrijd landstitel makers mascha medepresentator muijsenberg poll presentatoren prins royale saibari schouten slotfases snijden stemmers titel uitblinkers vergaan vlagen zegereeks zenuwslopende zetel zomerse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 maanden geleden
Wat een genot om dit PSV-team te zien voetballen, eindelijk zit er voetbal gogme in dit team, dank Jerdy, dank Noa, dank Boscagli, dank Saibari, dank Luuk, dank Bosz, dank Bakayoko, dank Stewart, dank Marcel, dank Lozano, Dank Veerman en bedankt iedereen die ik vergeten ben maar die bijdraagt aan dit fantastisch mooi seizoen. 10 punten voorstaan in December is prachtig en hopelijk trekken we deze zege reeks door en mogen we in 2024 het kampioenschap binnen halen 🙏🍻
+6/-0

 
5 maanden geleden
En hopelijk blijven we met de beentjes op de grond staan en krijgen we niet de kolder van arrogantie in onze kop
+4/-0

5 maanden geleden
Zijn er meer mensen die Mascha Prins liever zien verdwijnen? Ik vind het een stoorzender
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage