Transparent
Inloggen
Sluiten

Yorbe Vertessen: 'Ik vond dat wij de beste kansen hadden'

12 december 2023 22:36

Yorbe Vertessen kreeg in gesprek met RTL 7 de opmerking dat hij het had verdiend om door de UEFA verkozen te worden als Man of the Match. "Wij hebben allemaal prima gespeeld. Ismael verdient het gewoon, net zoals vorige keer Bakayoko dat was", aldus Vertessen. "Ik gun het ze allemaal."

De aanvaller had het in het begin van de wedstrijd nog lastig. "Arsenal speelde heel goed positiespel. Ik vond wel dat wij de beste kansen hadden, maar zij maken met hun positiespel toch de eerste goal", zo gaf hij aan. "We moesten daarom een tandje bijschakelen en dat hebben we in de tweede helft wel goed gedaan."

Vertessen was in de eerste helft al dicht bij een doelpunt met een kopbal op de paal. "Het was net niet goed genoeg helaas", zei hij daarover. "Het was jammer omdat ik vond dat we op dat moment de beste kansen hadden. Dit zou dus een mooie beloning zijn geweest."

In de tweede helft kwam hij alsnog tot scoren. "Pepi kreeg de bal en net zoals in de eerste helft kwam ik er overheen. Hij geeft hem perfect in de loop mee en ik krul hem vervolgens in de verre hoek", reageerde hij daarop. "Daar was ik heel blij mee en hopelijk volgen er nog meer goals."




Tags

vertessen arsenal bakayoko bijschakelen ismael krul match pepi tandje uefa

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage