Transparent
Inloggen
Sluiten

Dortmund-trainer Edin Terzić: 'Grote kans voor ons om de volgende ronde te halen'

18 december 2023 15:21
Foto: Pro Shots

Dortmund-trainer Edin Terzić: "Grote kans voor ons om de volgende ronde te halen"; image source: Pro Shots

Tegenover de officiële kanalen van Borussia Dortmund heeft trainer Edin Terzić tevreden gereageerd over de loting van de Champions League. "PSV kent natuurlijk wel een perfect seizoen tot nu toe met 16 overwinningen in 16 wedstrijden. Er is nog een lange weg te gaan, maar we beseffen ons wel dat we een grote kans hebben om de volgende ronde te halen."

Sportief directeur Sebastian Kehl heeft ook vertrouwen. "PSV is een aantrekkelijke en uitdagende loting. Momenteel is PSV de maatstaf van wat er in Nederland gebeurd", zo geeft hij aan. "We kijken er ook naar uit om onze oud-trainer Peter Bosz weer te zien. We gaan zeer optimistisch en vol zelfvertrouwen deze wedstrijd in. Ons doel is duidelijk om voor het eerst sinds 2020/2021 weer in de kwartfinales te komen."




Tags

dortmund edin terzic aantrekkelijke bosz kehl kwartfinales maatstaf nederland sebastian

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 maanden geleden
Ze zullen allemaal een voorkeur gehad hebben voor Kopenhagen en PSV. Alleen maar logisch denk ik vanwege competitie waar deze ploegen in spelen.
+7/-0

5 maanden geleden
Ja zij blij met PSV, wij met hun :)
+10/-0

5 maanden geleden
Uitprinten en ophangen in de kleedkamer!

Ik heb BVB vaak zien spelen dit seizoen. Een leuke ploeg, maar ze zetten totaal niet collectief druk en verdedigend zijn ze meer dan kwetsbaar. Wordt gewoon een 50/50 potje. Waarbij wij minimaal net zo blij zijn met hun als tegenstander, dan zij met ons lijkt me zo.
+2/-0

5 maanden geleden
Ik moet het nog maar eens zien. Na de winter worden we alleen maar sterker met Chucky en Noa die dan hopelijk weer top fit zijn.
+4/-0

 
5 maanden geleden
Goed punt ! Onze beste wapens zitten nu nog op de bank.
+1/-0

5 maanden geleden
Alles valt of staat met de beschikbaarheid van de spelers en onze vorm tegen die tijd. Als iedereen fit is en we de huidige vorm weten te behouden, dan hebben we wel een serieuze kans. Als belangrijke mensen geblesseerd zijn en/of onze vorm na de winterstop minder is, dan zal het een lastig verhaal worden.
+1/-0

5 maanden geleden
Ik heb laatst nog eens een potje van Dortmund zitten kijken. Ik denk dat we ze kunnen pakken. Ik schat Sevilla als een lastigere tegenstander in dan Dortmund in de huidige vorm.
+2/-0

 
5 maanden geleden
Ik denk dat dat een mooie vergelijking is, want BVB heeft ook een relatief oude achterhoede die niet altijd bij sluit. Ze werden tegen PSG echt compleet onder de voet gelopen en hadden 1-6 moeten verliezen. En die wedstrijd was niet de enige. Het worden twee heerlijke potjes in alle opzichten.
+2/-0

5 maanden geleden
Nog ff een beest van een verdediger halen ergens die helemaal niet blessure gevoelig is en dan komt het allemaal goed.
We hebben een grote kans met deze loting op een ronde verder.
+2/-0

 
Kleine1 (geschorst)
5 maanden geleden
Dat gaat dus niet gebeuren als ik naar Stewart en Bosz luister … Risico op verstoren van huidige speelwijze en sfeer in de groep is te groot.
+1/-0

5 maanden geleden
Vanuit hun begrijpelijk, als je ook bijvoorbeeld Internationale had kunnen loten. Voor de spelers kunnen deze uitspraken alleen maar meer motivatie geven lijkt me.
+1/-0

 
5 maanden geleden
Inderdaad. Dinsdag weer geen drie punten gepakt. Hoogmoed komt voor de val...
+1/-0

5 maanden geleden
Ik denk dat zowel PSV als Borussia Dortmund blij met elkaar zijn. Dortmund is net als PSV niet van het kaliber Manchester City of Real Madrid. Dus voor beide clubs is er gewoon een reëele kans om te winnen. Dortmund is daarnaast een prachtige club, fantastisch stadion ook. Leuke loting en een goede ploeg. PSV moet opnieuw geweldig zijn om hun te verslaan. Dat de Duitse pers perspectief ziet snap ik maar daar zit ook meteen het gevaar, namelijk onderschatting.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage