Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV domineert in spelersklassement Algemeen Dagblad

19 december 2023 14:40
Foto: Pro Shots

PSV domineert in spelersklassement Algemeen Dagblad; image source: Pro Shots

Dat PSV de eerste seizoenshelft domineert in de Eredivisie is ook terug te zien in het spelersklassement van het Algemeen Dagblad. Wekelijks ontvangen alle spelers een beoordeling na hun wedstrijd en in het klassement staan liefst zeven spelers van PSV in de top tien. Jerdy Schouten is met een grote voorsprong de best beoordeelde speler. Hij is de enige speler in de Eredivisie wiens gemiddelde hoger dan een 7 ligt en staat nu op 7,21.

Feyenoord-verdediger David Hancko staat op een tweede plaats, maar zijn achterstand op Schouten is met 0,40 al enorm. Namens PSV staan ook Jordan Teze, Joey Veerman, Luuk de Jong, Guus Til, Sergiño Dest en Walter Benítez in de top tien. In het elftal van de eerste seizoenshelft staat het zevental van PSV logischerwijs ook opgesteld.
Discussieer mee op de forums


Tags

domineert spelersklassement eredivisie schouten benitez dest feyenoord hancko jerdy joey jong jordan klassement teze til veerman walter zevental

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


8 maanden geleden
Geen Bakayoko of erger nog Boscagli?
+2/-0

 
8 maanden geleden
Hoe Boscagli niet in die top-10 staat is bijna om te lachen inderdaad. Die man speelt zó'n goede eerste seizoenshelft, ongekend.

Anderzijds denk ik ook, laat hem maar lekker onder de radar blijven, dan blijft hij langer bij ons ;-)
+4/-0

8 maanden geleden (gewijzigd)
Blij dat onze PSV-ers goed vertegenwoordigd zijn. Maar hoeveel waarde mogen wij hieraan hechten? Wie is betrokken bij het toekennen van punten? Is hun oordeel voldoende gebaseerd op onpartijdige deskundigheid? Zo niet, dan sla ik voortaan dit soort wereldnieuws snel over.
+1/-0

 
8 maanden geleden
Journalisten van het AD geven die cijfers. Als Rotterdamse krant geven ze structureel ook de spelers van Feyenoord veel hogere cijfers. Dan je dan nog steeds zeven man in de top 10 hebt (en niet eens Boscagli...) zegt wat dat betreft alles.
+1/-0

 
8 maanden geleden
Mario Been en André Hoekstra en Regi Blinker dacht ik o.a 😂
+1/-0

8 maanden geleden
Beetje gek dat onze 3 beste spelers niet in het lijstje staan.
+1/-0

 
8 maanden geleden
Wie zijn volgens jou de 3 beste spelers van PSV ?
+1/-0

 
 
8 maanden geleden
Lang, Saibari, Bakayoko en Boscagli hadden er wel in gemogen.

Sterker nog. Als je 48 punten uit 16 wedstrijden haalt zou je ook gewoon het hele elftal erin kunnen zetten.
+1/-0

 
8 maanden geleden
Lang zal niet genoeg wedstrijden gespeeld hebben neem ik aan
+1/-0

8 maanden geleden
Geen Boscagli inderdaad in de top 10. Vreemd. Vind hem een van de constante en betere spelers dit seizoen. Baka vind ik nog te wispelturig.
+1/-0

 
8 maanden geleden
Niet alles gespeeld dan krijg je geen punten
+1/-0

8 maanden geleden
Wow - het AD! Bosz heeft eindelijk zijn eerste échte prijs binnen.
+1/-0

8 maanden geleden
Er hadden andere namen opgenomen kunnen worden.... Maar wat een aanwinsten zijn Schouten en Dest. Brands en Steward hebben zeer puik werk afgeleverd. En dan na de winter komen Chucky en Lang nog terug. Dat zijn ook spelers waarvoor je naar het stadion gaat...... Ik zie Noa al staan op de Platte Kar. Onze gangmaker samen met Joey 'Engelbewaarder' Veerman.
+1/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.841 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake basarnhem berg boscagli costa dest dijk feyenoord flamingo frankrijk gakpo gerets koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje ring ronaldopsv rosario schouten sepp strijdplan teze vaio veerman vitesse weghorst xavi