Transparent
Inloggen
Sluiten

Heet van de Herdgang: 'Als PSV ooit kans heeft om de knock-outronde te overleven is het nu'

20 december 2023 15:42 - Heet van de Herdgang



De indrukwekkende zege op AZ (0-4) galmt nog na bij de presentatoren van ‘Heet van de Herdgang’. De fraaie voorstelling in Alkmaar is een belangrijk onderwerp in de nieuwe aflevering, net als de loting voor de achtste finales van de Champions League.

PSV speelt in de knock-outfase tegen Borussia Dortmund, werd maandag bekend tijdens de loting. Een club van formaat. Toch, als PSV ooit een kans heeft om de achtste finales te overleven is het nu, constateren presentatoren Mascha Prins, Rik Elfrink en Frank van den Muijsenberg.




Tags

herdgang outronde presentatoren alkmaar dortmund elfrink formaat fraaie galmt mascha muijsenberg outfase prins voorstelling

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Kleine1 (geschorst)
5 maanden geleden
Ik heb niet geluisterd, maar waar is dit op gebaseerd? Op de problemen bij Dortmund? We spelen pas over 2 maanden tegen hun … kan veel veranderd zijn tegen die tijd.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte