Transparent
Inloggen
Sluiten

'Johan Bakayoko totaal niet van plan om te vertrekken'

4 januari 2024 11:52 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Johan Bakayoko totaal niet van plan om te vertrekken"; image source: Pro Shots

Ondanks dat er met name in Engeland geruchten zijn over een transfer is dat voor Johan Bakayoko deze winter nog steeds onbespreekbaar. Dat laat zijn management weten tegenover het Eindhovens Dagblad. De international van België is totaal niet van plan om te vertrekken en alles staat in het teken van kampioen worden en verder proberen te komen in de Champions League, zo heeft zijn zaakwaarnemer laten weten.

Vorige maand gaf Bakayoko zelf ook al aan dat hij sowieso niet zal vertrekken deze maand en hij ook niet uit sluit dat hij ook volgend seizoen nog voor PSV speelt.

Meer op ED.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

bakayoko belgie engeland

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 maanden geleden
Dit is vrijwel oftewel UNIEK en gebeurd alleen maar bij PSV
+1/-0

4 maanden geleden
Babadi take note: de weg naar de top gaat via PSV.
+1/-0

4 maanden geleden
Als het goed gaat heeft niemand te klagen.
+3/-0

 
4 maanden geleden
Ben ik even blij met en trots op dit PSV!! Eendracht Maakt Macht 🔴⚪️💡
+1/-0

4 maanden geleden
Mooi dat hij wil blijven maar het zou goed voor hem er nog een seizoen aan vast te plakken. In principe heeft hij alles voor een mooie carrière in een grote competitie maar hij is er i.m.o. nog lang niet klaar voor. Dat wordt een club van het kaliber Burnley, of banken bij een grotere club. Hij zou beter eerst kunnen leren dat je voetbal speelt met 11 spelers, dan zal ook zijn rendement flink omhoog gaan. Ik heb me vaak verbaasd (en geërgerd) aan zijn verkeerde (of egoïstische) keuzes, en veel belangrijker, zijn collega’s ook. Punt van aandacht en ik hoop dat Bosz dat er snel in brengt. Als Lang en Lozano terug zijn verwacht ik dat hij opdit vlak wat harder aangepakt zal gaan worden.
+1/-0

 
4 maanden geleden
Toch best knap dat hij de meeste assists heeft van iedereen in de selectie en niet eens weet dat het een teamsport is :denk
+1/-0

 
4 maanden geleden
Veerman heeft nog één assist meer. Maar zeker, 8 assists is een mooi aantal. Er zijn echter geen statistieken van het aantal keren dat er in een kansrijke situatie niet voor de assist wordt gekozen waardoor er juist geen doelpunt uit ontstaat. Het valt mij op (en ik ben echt niet de enige), dat Bakayoko daar nog stappen moet gaan maken. En ik ben daarom van mening dat hij er goed aan zou doen om nog een jaartje langer in Eindhoven te blijven. That’s all….
+1/-0

reactie verwijderd



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage