Transparent
Inloggen
Sluiten

Johan Bakayoko: 'Ik wijk geen milimeter van mijn plan af'

15 december 2023 14:01 - ED.nl
Foto: Pro Shots

Johan Bakayoko: "Ik wijk geen milimeter van mijn plan af"; image source: Pro Shots

In gesprek met het Eindhovens Dagblad geeft Johan Bakayoko aan dat hij er nog geen moment aan heeft gedacht om te vertrekken bij PSV, ondanks dat verschillende clubs een bod op hem hebben uitgebracht. "Ik wil kampioen worden met PSV. Dat is mijn droom en waar ik in mijn plannen naar toe wil werken. Daar wijk ik niet van af. Geen millimeter", aldus Bakayoko.

De Belg heeft het geweldig naar zijn zin bij PSV. "Dit is mijn droomclub hoor, waar ik nu speel. PSV heeft het altijd in mij zien zitten, was mijn gevoel vanaf de eerste contacten met de club", zo geeft hij aan. "Dat begon al toen scout Nils Koppen me in België zag voetballen en regelmatig met me sprak. Ik ben iemand die houd van gezond realisme en dat heb ik hier altijd geproefd. Mensen hoeven me niet naar de mond te praten, want daar word je niet beter van. Andersom vind ik het wel leuk om slechte verwachtingen over mij te logenstraffen."

Om zo optimaal mogelijk te kunnen presteren heeft hij een volledig begeleidingsteam om zich heen. "Vroeger kon ik het me financieel niet veroorloven om altijd naar een eigen fysiotherapeut te kunnen of een chef-kok te hebben. Tegenwoordig wel", zegt hij daarover. ",Op het moment dat ik meer middelen had, heb ik het geld gestoken in dingen om nóg beter te worden. Ik heb een eigen masseur, sportieve coach, kok en fysio. Allemaal met maar één doel: de beste voetballer uit mezelf halen."

Ook komende winter zal Bakayoko sowieso niet gaan vertrekken bij PSV, terwijl hij niet uitsluit dat hij ook volgend seizoen nog in Eindhoven speelt. "Waarom zou ik hier niet nog langer kunnen spelen?", reageert hij daarop. "Misschien had de club me al willen verkopen, maar ik heb het hier heel goed. Hier en ook met deze trainer word ik een betere voetballer. Hij prikkelt ons door altijd iets te vinden wat beter kan."

Meer op ED.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

bakayoko wijk kok milimeter begeleidingsteam belgie chef droomclub fysio fysiotherapeut geproefd logenstraffen masseur millimeter mond nils prikkelt realisme uitsluit veroorloven

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


8 maanden geleden
Babadi, keertje praten met Johan?
Ik hoop natuurlijk dat Johan zowel in de winter als de aankomende zomer blijft. Op naar mooie jaren!
+5/-0

8 maanden geleden
Kijk, zo kan het dus ook.
+9/-0

8 maanden geleden
Toch een verschil met Noa (die zegt nooit voor feyenoord te kunnen spelen omdat er nu eenmaal een andere club "'in zijn hart" zit), baba zegt gewoon dat PSV zijn droomclub is. (ok droomclubs kunnen veranderen na verloop van tijd)
+3/-0

 
8 maanden geleden
Noa is een verademing in ons shirt. Herinner je de wedstrijd om de JC Schaal nog hoe hij daar met die kinderen was na afloop van de wedstrijd?
+3/-0

 
8 maanden geleden
Welcome back Tony long time no see.
+2/-0

 
8 maanden geleden
Waarom zouden we de eerlijke reactie van Johan wel toejuichen en die van Noa niet? Omdat Noa toevallig het een en ander te danken heeft aan die matig presterende club uit de hoofdstad? Ik ben wel blij dat Noa eerlijk is en dat hij (toch) loyaal is aan ons PSV.
+5/-0

8 maanden geleden
Wat een mindset, karakter en drive, en dat al op die jonge leeftijd, petje af voor Johan! Die jongen gaat het nog ver schoppen. En niet om ouwe koeien uit de sloot te halen, maar wat een contrast met andere talenten (Ihattaren).
+7/-0

8 maanden geleden
Topgozer die zich niet gek lijkt te laten maken. Aan zijn mentaliteit / houding kunnen veel mensen een voorbeeld nemen. Natuurlijk zijn er blessures, maar Bakayoko is één van de spelers van PSV met de meeste minuten in de benen dit eerste half jaar. Waar mensen dachten (waaronder ikzelf) dachten dat hij het kind van de rekening zou worden van de komst van Lozano, is hij tot nu toe één van onze belangrijkste aanvallers.
+3/-0

8 maanden geleden
Kanjer ben je Johan!
+1/-0

8 maanden geleden
Klinkt als een echte clubman, en heeft dat ook al wel min of meer bewezen door niet voor 40 mio weg te gaan afgelopen zomer. Gebeurt niet zo vaak dit, koesteren!
+2/-0

 
8 maanden geleden
Dat zijn er komende zomer 60.
Ook al vind ik hem (niemand eigenlijk) dat niet waard.
+1/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake bakayoko basarnhem brobbey dest dijk feyenoord frankrijk gakpo geertruida gerets koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje reijnders ring rodriguez rosario schouten sepp simons strijdplan vaio veerman vitesse weghorst xavi