Transparent
Inloggen
Sluiten

Peter Bosz: 'Waarom zouden we de selectie anders inrichten?'

6 januari 2024 09:52 - ED.nl
Foto: Pro Shots

Peter Bosz: "Waarom zouden we de selectie anders inrichten?"; image source: Pro Shots

Als het aan Peter Bosz ligt gebeurt er bij PSV deze maand niets op de transfermarkt. Dat geeft hij aan in een uitgebreid interview met het Eindhovens Dagblad. "Het gaat toch goed? Waarom zouden we de selectie dan anders inrichten?", aldus Bosz. "Het slagingspercentage van winterse transfers is sowieso een stuk lager dan bij zomerse versterkingen."

De trainer gaat verder: "In die periode kun je weken met elkaar aan de slag en nu heb je als nieuweling amper tien dagen om te integreren in een team dat al draait. De uitdaging voor ons is veel meer om de huidige spelers nog net allemaal iets beter te laten worden. Daar geloof ik veel meer in."

Alleen Fredrik Oppegard zou op huurbasis misschien kunnen vertrekken. "Het hoeft van mij niet, maar hij is de vierde speler nu op zijn positie", zo geeft Bosz aan.

Meer op ED.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

bosz inrichten fredrik integreren nieuweling oppegard slagingspercentage winterse zomerse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 maanden geleden
Wat een verademing deze trainer. Geweldig uithangbord voor onze club. Nooit zeurend, piepend of klagend en altijd zoekend naar de best mogelijke oplossing. Hulde
+4/-0

 


PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte