Transparent
Inloggen
Sluiten

Earnest Stewart: 'We doen ons best om deze groep zo goed als mogelijk bij elkaar te houden'

10 januari 2024 19:22 - ESPN
Foto: Pro Shots

Earnest Stewart: "We doen ons best om deze groep zo goed als mogelijk bij elkaar te houden"; image source: Pro Shots

Tegenover ESPN heeft Directeur Voetbalzaken Earnest Stewart bevestigd dat clubs interesse hebben getoond in Yorbe Vertessen. PSV wil echter niet zomaar gaan meewerken aan een transfer. "Op moment als je succes hebt als organisatie komen de spelers in de spotlights. Er is wel interesse voor Yorbe, maar we zijn nog niet zo ver dat we kunnen zeggen dat er iets gaat gebeuren", aldus Stewart.

De directeur g ing verder: "Ik heb al eerder aangegeven dat we de selectie zo goed als mogelijk bij elkaar willen houden. De eerste seizoenshelft was succesvol voor ons en dat willen we voortzetten in de tweede seizoenshelft en kampioen worden. Het is wel gebleken dat iedereen daar hard voor nodig is. Never say never, maar we doen ons best om deze groep zo goed als mogelijk bij elkaar te houden."

Stewart werd ook gevraagd naar de mogelijkheden van een langer verblijf van Sergiño Dest en Malik Tillman. Beide internationals van de Verenigde Staten worden gehuurd met een optie tot koop. "Wij doen geen uitspraken over eventuele clausules. De kans is wel aanwezig dat ze blijven bij PSV volgend seizoen", zo gaf hij aan. "Wij willen graag langer met ze doorgaan. We zijn druk in gesprek met de spelers en hun agenten. Wie weet."
Discussieer mee op de forums


Tags

stewart earnest agenten dest espn ing malik say spotlights tillman vertessen voortzetten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
Goeie vent en TD, onze Earnest!
Gewoon een beetje de prijs van Yorbe opdrijven door te zeggen dat de groep bij elkaar moet blijven …
+3/-0

7 maanden geleden
Allemaal open deuren intrappen, maar ja wat moet hij anders zeggen.
+2/-0

7 maanden geleden
"De kans is wel aanwezig dat ze blijven bij PSV volgend seizoen". Ik voel nattigheid.
+2/-0

 
7 maanden geleden
Ja dat klinkt niet best. Zou natuurlijk zeer tragisch zijn als psv niet enorm profiteert van de waarde die hier al is gecreëerd.
+2/-0

7 maanden geleden
Gewoon Vertessen tot na het seizoen houden. Kunnen hem nog goed gebruiken. En zou het ook raar vinden van hem zelf. Al sinds 2009 in de jeugd bij PSV. Dan ga je toch niet in de winterstop weg, terwijl je over paar maanden met een eventueel kampioenschap wellicht nog een mooiere transfer kan maken.
+3/-0

 
7 maanden geleden
Helemaal mee eens. Plus hij heeft best veel gespeeld de eerste seizoenshelft. Als hij nou de hele tijd op de bank had gezeten had ik het nog anders gevonden.
+2/-0

 
7 maanden geleden
Als alle spelers op de vleugels fit zijn dan zit hij waarschijnlijk voornamelijk op de bank. Op links heeft hij Lang, Lozano en inmiddels ook Tillman voor zich en op rechts Bakayoko en Lozano. Dus zijn perspectief ziet er niet heel rooskleurig uit en hij loopt de kans dat hij aan het einde van het seizoen slechter in de markt ligt dan nu. Dus ik begrijp hem wel.
+1/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.834 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake bakayoko basarnhem brobbey dest dijk feyenoord frankrijk gakpo geertruida gerets koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje reijnders ring rodriguez rosario schouten sepp simons strijdplan vaio veerman vitesse weghorst xavi