Transparent
Inloggen
Sluiten

'Union Berlin wil komst Yorbe Vertessen volgende week afronden'

12 januari 2024 20:22 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Union Berlin wil komst Yorbe Vertessen volgende week afronden"; image source: Pro Shots

Union Berlin hoopt Yorbe Vertessen volgende week vast te kunnen leggen. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. De aanvaller zal dit weekend in principe nog bij de selectie van PSV zitten voor de wedstrijd tegen Excelsior, maar wil daarna zo snel mogelijk naar Duitsland vertrekken. Union Berlin is bereid om 5 miljoen euro te betalen en zijn van mening dat ze daarmee voldoen aan de vraagprijs van PSV. Onduidelijk is nog of PSV diezelfde mening heeft.

Union Berlin lijkt daarmee de winnaar te worden in een strijd van meerdere clubs die Vertessen wilden vastleggen. Het Franse Toulouse was ook concreet geïnteresseerd, maar zijn inmiddels afgehaakt. Het Spaanse Valencia heeft niet de mogelijkheden om de aanvaller te kunnen betalen, terwijl Belgische topclubs hem niet willen kopen.

Meer op ED.nl




Tags

berlin union vertessen afronden afgehaakt duitsland excelsior toulouse valencia

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 maanden geleden
Ik wil ook wel eens wat. :-)
Maar goed, als Vertessen geen Nederlands kampioen zou willen worden wat toch echt beter staat op zijn CV ipv in de marge spelen bij een Duitse degradatiekandodaat die niet om de prijzen speelt. Tis maar wat je wilt toch? Als hij echt geen onderdeel van dit tot nu toe erg succesvolle team wil uitmaken dan snel een strik erom en weg ermee.
+3/-0

 
4 maanden geleden
Union is laatste drie jaar in Duitsland op 7, 5 en 4de plaats geeindigd. Dat is echt niet slecht hoor, dit jaar ook Cl gespeeld. Staan nu wel wat laag.
+1/-0

4 maanden geleden
5 miljoen is echt een belediging, beste man is weliswaar invaller, maar scoort regelmatig en maakt aardig wat minuten.
+6/-0

4 maanden geleden
Ik vind het echt totaal krankjorum als hij volgende week voor 5 miljoen vertrekt. Ten eerste wil niemand binnen PSV dat hij gaat. Ten tweede is 5 miljoen veel te weinig. En ten derde snap ik er niks van dat hij liever wekelijks 90 minuten degradatievoetbal speelt dan 2x 30 minuten CL en kampioensvoetbal.
+5/-0

 
4 maanden geleden
Als hij steeds aan die 30 minuten zou komen had hij er ongetwijfeld veel minder moeite mee gehad. In de meeste wedstrijden moest hij het al doen met vrij korte invalbeurten, terwijl Lang en Lozano allebei op het punt staan om terug te keren in de selectie.

Als vierde optie voor een positie hoef je geen genie te zijn om te beseffen dat de kans op speeltijd heel minimaal wordt en dat je die 30 minuten al helemaal kan vergeten. Het is zelfs maar de vraag of hij dan überhaupt nog bij de wedstrijdselectie zit.

Dat hij nu zijn zinnen heeft gezet op een transfer snap ik volkomen, want net zoals iedere voetballer wil ook hij gewoon spelen en dat gaat hier gewoon niet gebeuren.
+3/-0

 
4 maanden geleden
Er zijn CL wedstrijden bij geweest dat hij meer dan 30 minuten speelde. Sevilla uit?
+1/-0

 
4 maanden geleden
En een basisplaats tegen Arsenal. Feit blijft dat hij de meeste wedstrijden genoegen heeft moeten nemen met korte invalbeurten. Nu hij inmiddels is afgezakt naar de vierde keuze als linksbuiten terwijl hij komende zomer naar het EK wil, snap ik hem wel dat hij wil vertrekken.
+1/-0

 
4 maanden geleden
Ja, bij afwezigheid van Lang EN Lozano. Nu staat zelfs Tillman op zijn linksbuiten plaats.
+1/-0

4 maanden geleden
Ik snap Vertessen wel. Hij speelt denk ik op de toppen van zijn kunnen. Dat zie ik bij meer spelers bij PSV. 5 miljoen is te weinig. Minimaal het dubbele zou ik gezien zijn vorm en de status van PSV begrijpen. We zijn de Action toch niet?
+2/-0

4 maanden geleden
Als ie wil gaan dan voor de hoofdprijs , minimaal 10 mio , en doorverkoop a.u.b., we zijn idd de Lidl niet, we zijn de aanstaande kampioen en onze spelers staan komende zomer in een etalage waar betere clubs dan dit voorbij zullen komen met
Meer munten ook
+2/-0

4 maanden geleden
Vertessen wil naar het EK met België...
Dus die wil basis spelen...
Thats it.
+3/-0

4 maanden geleden
Mag toch wel een flink doorverkooppercentage bovenop komen hoop ik.
+2/-0

 
Kleine1 (geschorst)
4 maanden geleden
En denk je dan echt dat ons dat flink geld gaat opleveren? Voor hoeveel meer zou een Union Berlin hem kunnen verkopen … dat gaat heus geen 30/40 miljoen zijn hoor …
+1/-1

 
4 maanden geleden
Better safe than sorry. De ontwikkeling van spelers is niet zo makkelijk te voorspellen.
+1/-0

 
4 maanden geleden
Nee dat denk ik niet.
Daar gaat het ook niet om,het gaat meer om het feit wat zelfbewuster in de markt te staan.
Wij moeten niety de wibra van europa willen zijn,yorbe is een speler met bijzondere kwaliteiten die aan ieder elftal wat heeft toe te voegen,namelijk zijn snelheid.
Dat heeft hij bewezen tegen Sevilla,en een ronde verder in de CL is goud waard.
Dan moet je niet komen aankakken met 5 mln,al snap ik dat marktwerking enkel vraag en aanbod betreft.
Maar het signaal wat je afgeeft,moet duidelijk zijn.
+1/-0

 
4 maanden geleden
Degene die dagelijks in die markt aan het werk is lijkt me toch echt wel 'iets' beter op de hoogte dan fans die constant met populistische kreten aan komen zetten over de wibra en de lidl.
+3/-0

 
4 maanden geleden
Daarom heb ik het ook over vraag en aanbod en ik weet dat er niet zo veel clubs zijn die even meer dan acht mln aftikken,maar ik blijf erbij dat de kwaliteit van yorbe meer is dan 5 mln.
wij kunnen zijn kwaliteit goed gebruiken,hij hoeft niet weg,wil iemand hem overnemen dan betaal je ervoor.
+2/-0

 
4 maanden geleden
Maar op basis van wat bepaal jij dan dat hij meer waard zou zijn dan 5 miljoen? Begrijp me niet verkeerd, maar bij letterlijk iedere verkoop komt deze discussie weer terug. De ene vindt 5 miljoen een reëel bedrag, ik zag een ander het hebben over 6 a 7 miljoen, terwijl er ook bedragen voorbij zijn gekomen van 'minimaal het dubbele en eigenlijk nog meer'.

Alleen dat soort discussies bewijst al dat kreten over de jumbo, de aldi of weet ik veel welke supermarkt werkelijk nergens op slaan. Het is niet bepaald een zwart/wit iets wat een speler waard is. Het belangrijkste is en blijft 'wat de gek er voor wilt geven'. Hoeveel was Antony waard toen hij voor 95 miljoen werd verkocht aan Man Utd? Hoeveel was Mbappé waard toen hij voor 120 miljoen werd verkocht aan PSG? Hoeveel was Neymar waard toen hij voor 222 miljoen werd verkocht aan PSG?

Kies een willekeurige speler uit en vraag aan 10 man wat hij waard is. Je zal verschillende bedragen horen en mogelijk zelfs 10 verschillende. Wie heeft er dan gelijk?
+2/-0

 
4 maanden geleden
Ik weet dat het verkoopspelletje zo werkt en het is al helemaal geen kritiek op de TD,maar het gaat er mij om direct hoger in te zetten omdat we hem zelf heel goed kunnen gebruiken m.i.
+1/-0

 
Kleine1 (geschorst)
4 maanden geleden
Juist … Ik snap niet dat er hier telkens weer zoveel commentaar wordt geleverd op onze TD en afdeling, terwijl hun werk dit jaar toch al mooie resultaten oplevert. Laat ze toch gewoon hun werk doen, en vertrouw erop dat ze dit goed doen …
+1/-0

4 maanden geleden
Voor 5 miljoen zou ik hem persoonlijk niet verkopen. Met name omdat hij een heel ander type is dan wat we hebben.
Daarnaast haal je geen gelijkwaardige vervanger voor dat geld. Sterker nog, áls ze toch besluiten te verkopen, hoop ik dat er niemand voor terug komt. Anders is het echt weggegooid geld. Zelfs als het om huur zou gaan.
+1/-0

4 maanden geleden
5 miljoen... Dat is toch best weiinig voor een aanvaller die een aantal specifieke kwaliteiten heeft en regelmatig scoort? Ik snap wel dat ie wil spelen met oog op EK, maar kom op
+2/-0

4 maanden geleden
Vertessen moet blijven, hele fijne invaller die wat extra s brengt. Gewoon kampioen worden hier, mag ook wat meer minuten krijgen. En 5 miljoen is beledigend, voor dat wisselgeld kunnen we Vertessen niet eens vervangen.
+3/-0

4 maanden geleden (gewijzigd)
Ik snap Bosz en ik snap Vertessen (en PSV). Natuurlijk herinneren we allemaal de fantastische imput die hij ons gaf in de (belangrijke) wedstrijden zoals tegen Sevilla en een paar andere wedstrijden maar ik herinner me ook nog zijn (basisplek) wedstrijd tegen Feyenoord uit. Die dag ging Tillman hem definitief voorbij in de pikorde voor de linksbuiten positie. Wetten van de topsport.

Zijn verhuurperiode naar Union was, als ik goed ben geinformeerd, geen uitslaande brand. Ik heb zo'n gevoel dat we over 5 jaar over hem zeggen: 'PSV was zijn hoogtepunt'.

Ondanks dat de miljoenen inmiddels onder de plinten vandaan klotsen is €5m (plus doorverkooppercentage?) geen slechte deal voor een keiharde werker die minder en minder zal spelen. De geinteresseeerde clubs hebben mickey mouse budgetten: dan ga je geen €10m ontvangen.
+5/-1

 
4 maanden geleden
Laten gaan, maar wel pas als er een vervanger gelijkwaardig aangetrokken kan worden.
Want op de fitheid van Lang en Lozano heb ik mijn twijfels 2de seizoenshelft.
5 miljoen is niet veel maar als je dat vergelijkt met de 15 miljoen die we betaald hebben voor Lang.
+1/-2

4 maanden geleden
Bedankt Yorbe! Jammer dat je niet met ons wil proberen om kampioen te worden, zeker nu we toch goed op koers liggen. Hopelijk veel in de basis bij UB en dan tot ziens bij de Rode Duivels. Het ga je goed prof!
+1/-1

4 maanden geleden
Nu niet laten gaan. Kan nog belangrijk zijn dit seizoen. Einde van het seizoen zou voor hem ook beter zijn. Er zijn nog zoveel wedstrijden te gaan, waarin hij belangrijk kan zijn.
+2/-0

4 maanden geleden
Pers er 6 a 7 miljoen uit ,en neem Facundo Pellistri,voor 15 miljoen definitief van Manchester united over. Deze net 22 jarige uruguayaan ,kan dan een half jaar aclimatiseren bij PSV in de luwte ,en de opvolger van Bakayoko is al binnen.Pellistri is international en zijn marktwaarde zal de komende jaren fors toenemen.Hij heeft nu nog een contract voor 1 jaar. PSV zou nu moeten toeslaan. Als deze deal lukt , dan zou Vertessen kunnen vertrekken.
+1/-0

4 maanden geleden
Een gouden voorzet tegen Sevilla, besparing op salariskosten plus 5 miljoen, hij heeft zijn geld wel opgebracht voor een speler met alleen snelheid als kwaliteit.
+2/-0

4 maanden geleden
Wordt een tweede Sam Lammers..
+1/-0

4 maanden geleden
Als hij dan toch zo erg weg wilt en wij hem moeten verkopen dan gewoon Million Manhoef ophalen bij Vitessen als vervanger voor 2,5 miljoen. En het seizoen erna kijken of er plek voor Manhoef is en heeft overtuigd en anders een jaartje verhuren aan Twente ofzo.
+1/-0

 
4 maanden geleden
Jij denkt serieus dat Manhoef iets kan toevoegen aan dit PSV??
+1/-0

4 maanden geleden
Jammer dat hij wil vertrekken, maar vanuit zijn oogpunt snap ik het wel. Nu Lang en Lozano op de weg terug zijn is er weinig kans op speeltijd.
5 miljoen + Doekhi misschien een optie?
+1/-0

4 maanden geleden
Het zal nog wel iets oplopen tot 7 miljoen vermoed ik. We gaan er van uit dat Lozano weer up and running is na de winterstop en fit blijft. Ik hoop het, ben er echter niet helemaal zeker van. En wederom een product van de jeugdopleiding die voor vele miljoenen verkocht wordt. De JO levert PSV inmiddels goud geld op de laatste jaren en ook veel basisspelers. De toekomst ziet er goed uit voor PSV!
+1/-0

 
4 maanden geleden
"Vele miljoenen". Is dit sarcastisch of serieus? :B
+1/-0

 
4 maanden geleden (gewijzigd)
Minimaal 5 miljoen vind ik vele miljoenen, niets sarcastisch aan. Zeker als je in ogenschouw neemt dat de kosten van de JO per jaar dacht ik rond de 8 miljoen ligt.
+1/-0

4 maanden geleden
Hij heeft niks te willen. Blijven tot eind van het seizoen. Contract is contract en ik hoop, dat PSV zijn verstand gebruikt. Nu niet laten gaan, dit seizoen is te belangrijk voor PSV.
+1/-0

4 maanden geleden
Er valt hier niets af te ronden. Contract uitdienen !!
Eind van het seizoen kun je vertrekken.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage