Transparent
Inloggen
Sluiten

'Curaçao wil Armando Obispo en Shurandy Sambo'

15 januari 2024 20:15 - Deporte Vigilante
Foto: Pro Shots

"Curaçao wil Armando Obispo en Shurandy Sambo"; image source: Pro Shots

Volgens het Antilliaanse Deporte Vigilante zijn Armando Obispo en Shurandy Sambo op de radar van de voetbalbond van Curaçao verschenen. Geprobeerd gaat worden om onder meer de twee PSV'ers te strikken om interlands voor het eiland te gaan spelen. Op maandag werd voormalig PSV-doelman Khalid Sinouh door de voetbalbond van Curaçao al gepresenteerd als de nieuwe technisch directeur, terwijl Dick Advocaat is aangesteld als de nieuwe bondscoach.

De huidige selectie van Curaçao kent al meerdere oud-PSV'ers, waarvan Eloy Room en Jürgen Locadia de bekendste spelers zijn. Met onder meer Obispo en Sambo wordt gehoopt dat kwalificatie voor het WK van 2026 kan worden afgedwongen.

Meer op Deporte Vigilante
Discussieer mee op de forums


Tags

curacao obispo sambo armando advocaat afgedwongen bekendste deporte eloy kwalificatie locadia radar sinouh vigilante

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
Ik blijf erbij dat je voor het 'land' moet uitkomen waar je diep in je hart het meeste gevoel bij hebt. Als dat Curaçao is, helemaal prima. Maar ga niet bij Curaçao of een ander land voetballen omdat je niet goed genoeg bent voor je voorkeursland. Maar dat is mijn mening.
+1/-1

 
7 maanden geleden
Het is ook prima mogelijk om van meer dan één land te houden hoor.
+4/-0

 
7 maanden geleden
Precies wat veel mensen in NL niet altijd begrijpen.
+1/-0

 
7 maanden geleden
Wanneer je niet goed genoeg bent voor het NL elftal, maar je maakt toch nog kans om de geweldige ervaring van een WK spelen op te doen door voor Curaçao uit te komen en je wilt dat graag, dan vind ik het vrij begrijpelijk om van die mogelijkheid gebruik te maken.
+2/-0

 
7 maanden geleden
Dat zie ik dus anders. Spelen voor een land gaat niet om wat de mogelijkheden zijn of wat het beste uitkomt. Dat moet een passie zijn, een droom. Als blijkt dat je daar niet goed genoeg voor bent ga je niet voor een ander land spelen, omdat die toevallig slechter zijn.
+1/-0

7 maanden geleden
Obispo is meteen €15 miljoen waard met dank aan Dick Advocaat. Dank
+1/-0

7 maanden geleden
Met de nieuwe opzet van het WK zijn er waarschijnlijk iets meer plaatsen voor Noord- en Midden-Amerika beschikbaar, waardoor de kans op kwalificatie iets minder klein is. Het meedoen van deze "Nederlandse spelers" zal de kwaliteit van het elftal enorm doen toenemen, maar het zou mij verbazen als je het WK kan halen als je elftal het moet hebben van wisselspelers van een Nederlandse ploeg.
+1/-0

 
7 maanden geleden
Ook natuurlijk omdat het in de VS, Mexico en Canada wordt georganiseerd zijn er in totaal zes tickets voor de landen uit Noord-Amerika. Dus er zijn nog drie tickets te krijgen. Daarnaast gaan twee landen uit Noord-Amerika nog in de play-offs tegen landen uit de andere werelddelen (muv Europa)
+1/-0

 
7 maanden geleden
Andere voorcompetitie en de bankspelers in Nederland zijn van PSV en zouden in zowat iedere ED club basis zijn me dunkt.
+1/-0

7 maanden geleden
Die gaan dan dus steeds de halve wereld rondreizen bij interlands... Maar goed, misschien spelen ze zich zo ook in de kijker, dat kan dan weer meer geld opleveren.
+1/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.841 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake basarnhem berg boscagli costa dest dijk feyenoord flamingo frankrijk gakpo gerets izecson klompje koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje psveldhoven ronaldopsv rosario schouten sepp teze tillman veerman weghorst xavi