Transparent
Inloggen
Sluiten

'Facundo Pellistri verkiest Granada boven PSV'

16 januari 2024 16:55 - Fabrizio Romano
Foto: Pro Shots

"Facundo Pellistri verkiest Granada boven PSV"; image source: Pro Shots

PSV zal de selectie niet gaan versterken met de komst van Facundo Pellistri. Volgens transferexpert Fabrizio Romano staat de Uruguayaan op het punt om naar Granada te vertrekken. De aanvaller geeft de voorkeur aan een huurperiode aan de Spaanse degradatiekandidaat en alle partijen zijn in overleg om de tijdelijke transfer af te ronden.
Tags

facundo granada pellistri verkiest degradatiekandidaat fabrizio huurperiode romano transferexpert

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 maanden geleden
Mocht dit kloppen dan snap ik heel goed dat Vertessen nog niet weg mag.
+2/-0

 
5 maanden geleden
Ik niet. Nu pepernoten pakken voor het volgende transfer window. Jeugdspeler inpassen. En die Pellistri is volgens mij van Ajax niveau dus wat moet je ermee?
+1/-0

 
5 maanden geleden
Antonio, in wezen speld je Bosz een groot brevet van onvermogen op. Onze trainer wil Jorbe bij de selectie houden. Enkele posities zijn nog steeds niet dubbel bezet (RCV, Rechts buiten, Verdedigende centrale middenvelder) maar Bosz komt continu met creatieve en zeer goede oplossingen. In deze dus even niet. Pellistri speelt bij Manu doorgaans rechts voor, of hij van het niveau Ajax is moet nog maar blijken. Van de beelden die ik zag werd ik best enthousiast, zeker in tegenstelling tot onze draver. Balletje aan een touwtje en goed overzicht die jongen.

Je moet wat mij betreft als PSV zijnde nu vooral niet arrogant achterover gaan leunen omdat je 12 punten voorstaat. Jeugspelers? Je bedoelt die jongens die zo geweldig presteren bij PSV2? Daar loopt werkelijk, op een uitzondering na, helemaal niks. Van velen moet nog maar blijken dat ze betaald voetbal gaan halen.

Chucky komt terug, Noa idem maar je kan geen enkel ris¡co met ze lopen. Saibari kan nog goed een maand weg zijn. 1-2 blessures en je krijgt problemen. Vooral op het middenveld. Schouten kun je nu al bijna niet meer op de plek van Ramalho neerzetten. De opties worden minder en minder en derhalve is het verlies van een extra 'poppetje' even als Russisch roulette hoe matig ik Jorbe ook vind.
+3/-0

5 maanden geleden
Nummer 19 van de LaLiga verkiezen boven champions league deelnemer en aanstaande kampioen van de Eredivisie? Dat moet met speeltijdverwachting te maken hebben.
+3/-0

 
5 maanden geleden
Kans op speeltijd bij Granada groter + geen taalbarriere in Spanje, dat lijkt mij toch prettige omstandigheden.
+2/-0

5 maanden geleden
Liever een Spaanse degradatiekandidaat dan de Nederlandse koploper met kans op speeltijd in de CL? Dan moet het zijn voor a. het klimaat of b het geld (of blijft man united dat betalen?) of c kans op speeltijd. Ik neem aan het laatste.
+1/-0

5 maanden geleden
PSV had schijnbaar nooit interesse. Dus het bericht dat hij Granada verkiest boven PSV kan ook de vuilnisbak in.
+2/-0

 
5 maanden geleden
Lijkt mij dus ook, geloof er geen drol van anders kan zijn club hem ook als ambitieloos beschouwen
+1/-0

 
5 maanden geleden
Ik denk dat hij in de Spaanse competitie meer weerstand en betere verdedigers tegenkomt dan in het koude Nederland met enkele plastic velden.
+1/-1

 
5 maanden geleden
Ambitieloos als je liever naar een club gaat waar de kans op speeltijd veel groter is terwijl je op voorhand al weet dat je bij PSV op de bank komt te zitten?
+2/-0

 
5 maanden geleden
Was ook sarcastisch bedoeld , wat weten we van die jongen?
+1/-0

5 maanden geleden
Tis gère of nie Pellistri
+2/-0

5 maanden geleden
Die heeft naar de weerberichten gekeken in plaats van naar de clubs..
+1/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

advocaat akpom alchemist anthony antonh arensman arrogant bakayoko bayern bergwijn brobbey doeki engeland espn feyenoord gerets koki oost pepi poster ring rivaal ruilen shevchenko skipper tillman tilman vaio voetbalprimeur wanner