Transparent
Inloggen
Sluiten

'Yorbe Vertessen alsnog op weg naar Union Berlin'

23 januari 2024 10:54 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Yorbe Vertessen alsnog op weg naar Union Berlin"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad meldt dat Yorbe Vertessen toch op weg lijkt naar Union Berlin. De aanvaller wil per se vertrekken en binnen de clubleiding leeft ook het idee dat hij lastig aan zijn contract te houden is als hij echt zijn zinnen heeft gezet op een transfer. Union Berlin zou een verhoogd bod hebben uitgebracht. Onbekend is nog hoe hoog dit is, maar volgens bronnen zou dit niet veel hoger zijn dan de 5 miljoen euro die eerder nog werd afgewezen.

Intern wordt bij PSV door velen de vertrekwens van Vertessen niet begrepen omdat de club op koers ligt om kampioen te worden. Wel is er ook het besef dat de Belg voelt dat hij niet wordt gezien als plan-A, terwijl hij dat zelf wel wil. Daarom wil hij naar Union Berlin vertrekken, dat momenteel tegen degradatie strijdt in Duitsland.

Meer op ED.nl




Tags

berlin union vertessen degradatie duitsland koers vertrekwens

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 maanden geleden
Dit zal vooral ingegeven zijn door het EK deze zomer, en wellicht een (iets) hoger salaris, want ik kan anders geen enkele reden bedenken waarom je liever in Duitsland als basisspeler tegen degradatie gaat strijden, dan hier als nummer 11 of 12 kampioen te worden en nog minstens een ronde Champions League te spelen.
+1/-0

 
4 maanden geleden
Wellicht het gebrek aan spanning, daar kan hij nog 4 maanden strijden tegen degradatie, hier is de strijd al wel geleverd na morgenavond...
+1/-0

4 maanden geleden
Wie breng je er dan de laatste 15 minuten in als er ruimte ontstaat om lekker toe te slaan in de omschakeling? Ik zie geen vergelijkbare speler bij ons. Ik vind het jammer hoor. Ik zie het wel gebeuren dat we hem echt nog gaan missen.
+5/-0

4 maanden geleden
En ook daar zal hij na 4 wedstrijden geen basis meer staan...
+2/-0

 
4 maanden geleden
Dat zou me verbazen aangezien het een counterploegje is!
+1/-0

4 maanden geleden
Jammer. Vooral dit seizoen is hij gegroeid en wellicht zal dat nog een paar jaar doorgaan, hij is pas net 23. Had hem graag de strijd zien aangaan met Lozano en Lang hier. Ben benieuwd of er een doorverkooppercentage in de transfer wordt opgenomen.
+3/-0

4 maanden geleden
Hij ziet zichzelf als 2de / 3de keus. Natuurlijk wil hij meer spelen echter met Lang en Lozano voor je heeft hij weinig zicht op basisplaats. Mogelijk soms een keertje invallen. Jammer voor PSV mar begrijpelijk voor hem. Bedankt voor je inzet al die jaren en succes in Berlijn.
+3/-0

 
Kleine1 (geschorst)
4 maanden geleden
Ja, zo zie ik het ook …
Een speler met tegenzin houden is ook niet goed. Dan maar iemand van de jeugd overhevelen en klaarstomen voor het grote werk.
+1/-0

4 maanden geleden
Misschien handig om voor dat geld een goede verdediger te halen
+1/-0

 
4 maanden geleden
Ik zou eerder een vervanger halen. Lozano en Lang zijn van glas. Tillman loopt schijnbaar op zijn laatste benen. We kunnen moeilijk Pepi linksbuiten zetten.
+1/-0

 
4 maanden geleden
Lozano en Lang idd snel der uitgeschopt of geblesseerd heb ik efkes geleden ook aangehaald
+1/-0

 
4 maanden geleden
Met Bakayoko, Lang, Lozano, Tillman, Saibari en Babadi heb je al 6 spelers die eventueel links of rechtsbuiten kunnen spelen. Dat zou toch genoeg moeten zijn lijkt me.

Op de nummer 6 en 8 positie heeft PSV echter niet echt veel keuze na Schouten en Veerman. Dat lijkt me een betere positie om iemand voor te halen. Dan zou je Schouten ook nog eventueel een linie kunnen laten zakken wanneer Ramalho weer eens niet in goede doen is.
+1/-0

4 maanden geleden
Erg jammer dat hij zo graag wil vertrekken. Had dat van hem ook niet verwacht. Hij maakt best wel wat speelminuten en dat in een goed draaiend elftal in een geweldig seizoen.

Overigens snap ik ook niet waarom het lastig zou zijn om hem aan zijn contract te houden. We zijn een professionele voetbalclub, geen liefdadigheidsinstelling. Als er geen club komt met een serieuze bieding (en dat is 5 miljoen in mijn ogen niet) gewoon hier houden. We kunnen voor dat geld geen vervanger halen die er direct staat en vergelijkbare of meer toegevoegde waarde heeft denk ik.
+3/-0

 
4 maanden geleden
Ik ben het volkomen met je eens 💯 Hij heeft met zijn volle verstand zijn contract getekend en komt als basisspeler achter Lang en Lozano gewoon te kort.. maar als hij niet mee wil doen aan een eventueel kampioenschap dan maar laten gaan maar wel tegen een beter bod. Had verwacht dat Stewart wel wat harder zou zijn dan de Jong..
+1/-0

4 maanden geleden
Pfff Als die Noslin van Fortuna al 3 miljoen oplevert. Kom op, voor dit bedrag halen we nooit een gelijkwaardige vervanger. In de winterstop betaal je nu eenmaal de hoofdprijs voor spelers, zeker spelers die zich bewezen hebben. Wij konden vorig jaar na het vertrek van Cody en Madueke ook niks krijgen.
Ook zie ik in de jeugd niet echt spelers rondlopen die de rol van Yorbe zouden kunnen overnemen. Nu een speler laten gaan is gewoon een verzwakking, waarom zouden we dat doen ? Het geld is niet zodanig dat je het niet kan weigeren. Straks sta je achter tegen dortmund, met ruimte en heb je hem niet meer achter de hand, dat scheelt toch wel.
+4/-0

4 maanden geleden (gewijzigd)
Als die jongen echt wil gaan moet je hem laten gaan.
Spelers die zoals Bosz zegt achter tegen de kar gaan hangen heb je niks aan.
Lang, lozano, saibari,tillman kunnen er spelen.
Misschien Dest ook wel of mauro junior.
Maar we gaan hem zeker missen dus uiteindelijk een verzwakking.
+2/-0

 
4 maanden geleden
Het schijnt dat City Group een bod van €25 miljoen voorbereidt. Die zien zijn talent wel i.t.t. 85 andere Europese (sub) toppers.
+3/-0

4 maanden geleden
Wie er ook technisch directeur is bij ons, schijnbaar zijn onze contracten niet te respecteren. Erg vreemd. En idd 5000K dit is tegenwoordig een schijntje.
Waarom lopen er bij ons zoveel goedkoop de deur uit. Die Hato van ajaks loopt net mee, maakt nog veel fouten,heeft nog niks bewezen en daar worden al hogere bedragen genoemd.
Gewoon hier houden, de spoeling kan nog wel eens dun worden als alle teams zoals Utrecht teen ons gaan spelen en scheidsrechters alles oke vinden.
En Bosz was toch goed in het managen van een selectie inclusief ontevreden spelers.
+2/-2

4 maanden geleden
Jammer..
Zou het lastig te begrijpen vinden als hij niet vervangen wordt. Heeft toch al de nodige minuten gespeeld dit seizoen.. en zeker niet alleen uit nood.
+1/-0

4 maanden geleden
Of Union Berlin is zijn droomclub, baby Yorbe sliep altijd in een Union B Pyjama, onder zijn Union B-babydekbed, op school kennen ze hem niet zonder zijn Union Berlijn shirt, al zijn idolen speelden vroeger bij Union en hij valt op berlijnse meisjes. In dat geval kan je het hem niet weigeren toch ? Hoe vaak komt je droomclub nu langs ?
+3/-0

 
4 maanden geleden
Desnoods van Aanholt op linksbuiten. Jammer van Yorbe.
+1/-0

 
4 maanden geleden
Hij heeft in elk geval duidelijk iets met clubs die Union heten. ;)
+1/-0

4 maanden geleden
Koop een goeie rechtsback van die centen. Dan kan Teze naar de plek waar hij thuis hoort en Ramalho ook. Voor de laatste bedoel ik de bank.
+1/-0

4 maanden geleden
Vertessen is toch nooit niveau PSV 1. Leuke wisselspeler voor de laatste 15 min met zijn snelheid, maar verder..

Als we hem kunnen verkopen voor 5-7 miljoen incl. doorverkooppercentage is dit een prima deal.

Op zijn positie stromen doorgaans veel jeugdspelers door, daarnaast heb je met Saibari, Tillman, Lang, Lozano en Babadi 5 opties.
+3/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage