Transparent
Inloggen
Sluiten

'Peter Bosz hoeft geen vervanger bij vertrek van Yorbe Vertessen'

23 januari 2024 21:42 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"Peter Bosz hoeft geen vervanger bij vertrek van Yorbe Vertessen"; image source: Pro Shots

Op de persconferentie van dinsdag heeft Peter Bosz aangegeven dat hij geen vervanger hoeft te hebben indien Yorbe Vertessen besluit om te vertrekken bij PSV. Dat werd opgetekend door onder meer De Telegraaf. Vertessen lijkt na de wedstrijd tegen Feyenoord te vertrekken naar het Duitse Union Berlin, hoewel Bosz nog altijd de hoop heeft dat de aanvaller besluit bij PSV te blijven.

Meer op Telegraaf.nl




Tags

bosz vertessen berlin feyenoord telegraaf union

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 maanden geleden
Ik vind dit toch wel een bijzonder standpunt van Bosz. Trainers zijn meestal Rupsje Nooitgenoeg als het om de omvang en kwaliteit van de selectie gaat. Het is altijd hoe meer hoe beter. Want meer concurrentie, meer opties, etc. etc.

Hij heeft in de eerste seizoenshelft best veel gebruik gemaakt van de diensten van Vertessen. Probeer je eens in te beelden dat we Vertessen niet hadden gehad in de eerste seizoenshelft. Dat had een wezenlijk verschil gemaakt. Ik weet niet of het grootspraak is, maar ik snap het in ieder geval niet zo goed.
+4/-0

 
4 maanden geleden
Begrijp het ook niet.. heeft dit jaar al in 24 wedstrijden (Wiki) z’n opwachting gemaakt.
Is juist vanwege zijn snelheid een perfecte speler om het laatste half uur te knallen tegen een al moe gespeelde verdediging.

Ik lees regelmatig; meer speeltijd voor Babadi, maar dat is toch geen vleugelspeler? Snap het vergelijk niet..

Ik hoop dat er toch een vervanger komt. We moeten uitputting van Bakayoko, Lang en Chucky voorkomen.
+1/-0

 
4 maanden geleden
Ik heb wel een idee. Het zou iets met teamsamenwerking te maken kunnen hebben. Een nieuwkomer betekent vaak een tijdelijke verstoring.
+3/-0

4 maanden geleden
Wllicht wat meer perspectief voor babadi...
+2/-0

 
4 maanden geleden
Er is al meer dan genoeg perspectief voor Babadi en dat weet hij zelf ook wel. Eerst maar eens bijtekenen, daarna meer speelminuten.
+1/-0

4 maanden geleden
Als hij nou een beetje nadenkt is hij over 3 maanden NL- kampioen, heeft hij overwinterd in de CL en kan hij met dat rapport echt wel een leuke stap naar het buitenland maken 🤦‍♂️
+1/-0

 
4 maanden geleden
Dat zegt het ene kamp (daar behoor ik ook toe, en als ik het ED lees de mensen intern bij PSV ook) en het andere kamp zegt je moet het ijzer smeden als het heet is. Hij heeft nu een paar leuke wedstrijden gespeeld en kan een stap maken. Misschien is hij bang dat Lozano en Lang er weer aan komen en hij na Bakayoko en Tillman speler 5 is voor twee posities.
+1/-0

 
4 maanden geleden
Dat misschien kun je wel weg laten. Hij heeft vorige week bij ESPN letterlijk gezegd dat hij weg wil omdat hij bij een club wil spelen waar hij in de basis kan spelen. En zoals je zelf zegt: dat kan hij bij PSV vergeten
+1/-0

 
4 maanden geleden
Ik snap dat hij ergens in de basis wil spelen, maar snap niet dat dat nu zo plotsklaps ineens moet. Hij wist van de zomer ook al dat hij tweede viool zou spelen als je Lang, Lozano en Bakayoko als concurrenten hebt. Sterker nog, hij heeft veel meer gespeeld dan ik voor aanvang van dit seizoen verwacht had.

Het seizoen duurt nog 4 maanden. Speel die gewoon uit, zet die schaal (en beker?) op je Wikipedia pagina en ga in de zomer rustig op zoek naar een nieuwe club waar je de volledige voorbereiding mee kan draaien. Wintertransfers hebben sowieso minder kans van slagen.
+2/-0

 
4 maanden geleden
Maar toen hij besloot om te blijven was hij de eerste invaller. Vervolgens kwam Lozano op de laatste dag van de transferwindow en inmiddels is Tillman hem ook in de pikorde voorbij. In een paar maanden tijd is hij 'gedegradeerd' naar vierde keuze.

Hij heeft uiteindelijk veel gespeeld omdat er twee spelers geblesseerd waren. In plaats van hopen op blessures (als iedereen fit is is het maar of hij bij de wedstrijdselectie zit) wil hij ergens heen waar hij wekelijks kan spelen.

Hij voelt zich niet gewaardeerd bij PSV. Denk je dat die landstitel hem iets boeit als hij de komende maanden zelf nauwelijks speelt? Daar is hij dus bang voor en daarom wil hij per se weg. Het zijn zijn eigen woorden dat hij het mentaal moeilijk vindt als hij moet blijven.

Je geeft zelf aan dat wintertransfers minder kans van slagen hebben. Zowel Bosz als Stewart hebben al meerdere keren uitgelegd waarom zij het niet zien zitten om spelers in de winterse periode te halen. Stewart heeft daarbij gezegd dat de enige reden om nu al iemand te halen is als het een talent is voor de toekomst die al een paar maanden kan gaan wennen. Nu een speler in moeten gaan passen is onbegonnen werk.
+1/-0

4 maanden geleden
Mijn vrouw zegt ook altijd voor haar verjaardag en moederdag enz ''daar hoef je niks aan te doen hoor ". Maar als je dan niks zou doen .....
+2/-0

4 maanden geleden
Vertessen is een prima speler en ja heeft ook punten voor ons gepakt. Ik blijf het zeggen, persoonlijk vind ik hem altijd beter en feller als hij als wisselspeler in wordt gebracht. Dat hij weg wil snap ik vanuit zijn kant maar we moeten ook weer niet doen alsof hij onze allerbelangrijkste speler is. Ik wens hem het allerbeste, waar hij ook speelt.
+2/-0

 
4 maanden geleden
Het is ook niet onze allerbelangrijkste speler. Maar op dit moment wel een van onze belangrijkste invallers. Zeker in de Champions League. Moeilijke wedstrijden worden vaak in het laatste halfuur beslist en hij heeft daar vaak een belangrijk aandeel in. Wie breng je dan in de 70e minuut in Dortmund in als er ruimtes ontstaan en snelheid gevraagd wordt?
+1/-0

 
4 maanden geleden
Een goede vraag, Lang? Want die kan nog niet meer dan 25 minuten spelen dacht ik? Ik ben echt blij dat ik geen trainer ben 😅
+1/-0

4 maanden geleden
Dat Tillman ook op de vleugel kan hoeft hij niet als concu voor Vertessen worden gezien , hij zou de voorkeur op de vleugel niet mogen krijgen bij inval beurten.
+2/-0

 
4 maanden geleden
Hoezo is Tillman geen concurrent als hij notabene de voorkeur krijgt boven Vertessen op die positie? :huh Dan ben je dus wel een concurrent.

En wie als invaller de voorkeur krijgt is maar net wat voor type je in wil laten vallen. De ene keer zal dat een speler zijn die vooral veel snelheid brengt (Vertessen) en de andere keer iemand die meer voetbal brengt en sterk is aan de bal (Tillman).
+1/-0

 
4 maanden geleden
Ik beschouw Tillman als basis middenvelder en niet beter dan Vertessen als vleugelspeler, daarom.
+1/-0

 
reactie verwijderd

4 maanden geleden
Het lijkt er op dat bosz niet op 1 lijn zit met stewart en brands. En dat bosz nu zoiets van heeft, jullie luisteren toch niet naar mij, ik heb al aantal keer aangeven dat vertessen niet weg mag.dan hoeft er ook niemand meer bij te komen.
+1/-0

 
4 maanden geleden
Dat ze niet op 1 lijn zitten ga ik niet zeggen maar ik had verwacht dat Stewart itt John de Jong wel aan hogere prijzen zou zitten, 5 mil voor een speler met nog aantal jaren contract en van waarde is erg weinig.
+1/-0

4 maanden geleden
Ik snap ook niet dat Bosz geen vervanger hoeft. Van Bosz mag hij niet weg, dus hij heeft hem nodig, maar als hij weg is lukt het blijkbaar zo ook wel (of hij is de enige speler ter wereld die dit in kan vullen in de ogen van Bosz) .

Enige wat ik kan bedenken is dat ze zo Babadi perspectief op meer speeltijd willen bieden. Erg riskant als dit zo zou zijn. Geloof nog steeds niet echt dat dit echt de reden is dat hij niet bijtekent. Met het waarschijnlijke vertrek van Veerman en de twijfels of Tillman echt zal willen/kunnen blijven. Perspectief genoeg lijkt me.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage