Transparent
Inloggen
Sluiten

Heet van de Herdgang: 'Een nieuwe verdediger voor PSV? Dat is niet reëel en ook niet nodig'

24 januari 2024 14:14 - Heet van de Herdgang



Moet Jerdy Schouten woensdag in de bekerkraker tegen Feyenoord centraal achterin spelen bij PSV? Het is één van de onderwerpen in de nieuwe aflevering van ‘Heet van de Herdgang.’

De laatste linie van de koploper is een discussiepunt in ‘Heet van de Herdgang’. De presentatoren Mascha Prins, Rik Elfrink en Frank van den Muijsenberg buigen zich over de vraag of PSV voor 2 februari nog een (centrale) verdediger moet aantrekken.


Verder volop aandacht voor de wedstrijd tegen de Utrechters, waarin PSV voor het eerst deze competitie punten verspeelde. Zal PSV extra getergd ‘reageren’ in het bekerduel met Feyenoord?




Tags

herdgang feyenoord bekerduel bekerkraker buigen discussiepunt elfrink getergd jerdy mascha muijsenberg presentatoren prins schouten utrechters verspeelde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 maanden geleden
Had al lang zo moeten zijn achterin een topper maar al jaren zit daar het probleem
+1/-0

4 maanden geleden
En laat dat nou net al jaren de zwakste schakel zijn van ons PSV.
Gek dat wij het allemaal wel zien maar hun niet?
+1/-0

 
4 maanden geleden
Mss hanteren hun de ouderwetse "die vraagt die krijgt niet"? ;-)
+2/-0

4 maanden geleden
Achterhoede is al jaren het zorgenkindje. Om dit op te lossen heeft PSV een verdediger aangetrokken die al een half seizoen in de lappenmand zit. Pfff Weet je natuurlijk niet op voorhand. Domme pech ???
+1/-0

4 maanden geleden
Het is gewoon goed mogelijk dat we na dit seizoen de complete defensie (behalve de keeper) moeten vervangen. Teze wil waarschijnlijk wel een keer iets anders als hij kampioen is, Ramalho gaat niet verlengd worden lijkt me, Boscagli heeft nog maar 1 jaar contract dus die zal verkocht moeten worden of verlengen, maar wil hij dat? Speelt hier al jaren. En Dest, ik denk tussen de regels door te lezen dat de kans dat hij blijft erg klein is. Misschien nu dus alvast iets halen (door Vertessen wat salarisruimte) met het oog op de toekomst en alvast inpassen. Vier tegelijk is straks lastig.
+1/-0

 
4 maanden geleden
Contract van Benitez loopt ook volgend jaar af, dus dat zal ook verlengen of verkopen worden
+1/-0

 
4 maanden geleden (gewijzigd)
Lol, dat wordt een lekker aanvallend team volgend jaar. Saibari op goal, die gozer kan alles volgens mij.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage