Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV bang voor nieuwe blessure Noa Lang'

28 januari 2024 21:53 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"PSV bang voor nieuwe blessure Noa Lang"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad meldt dat PSV vreest voor een nieuwe blessure van Noa Lang. De aanvaller leek met kramp uit te vallen tijdens de wedstrijd tegen Almere City, maar zal maandag in het ziekenhuis worden onderzocht omdat gevreesd wordt dat het ernstiger is. Indien Lang daadwerkelijk weer een hamstringblessure heeft, zou dat al de vierde van dit seizoen zijn.

Meer op ED.nl
Tags

ernstiger gevreesd kramp

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


6 maanden geleden
Als dit waar is dan Vertessen houden of een echte vervanger halen want dit soort gezeik kan ons wel een eventueel kampioenschap kosten. Kan die gozer nou echt geen 4 maanden wachten met vertrekken? Ben een beetje klaar met al die blessures terwijl er weinig tot geen actie wordt ondernomen voor versterkingen.
+2/-0

 
6 maanden geleden
Wacht ook nog altijd op die versterkingen achterin. Wachten we al jaren op, kwam er voor het eerst in jaren een verdediger bij, is hij al de hele tijd geblesseerd en zou na dit seizoen sowieso weer vertrekken. Alsnog horen we nu vrijwel niks over de broodnodige versterkingen achterin. Op weer iemand die geblesseerd is na dan...

Aanvallend is het nou eenmaal vrij breed gelukkig. Blessures vielen wel tegelijk en spelers lijken veel te vroeg weer gebracht te worden.
+1/-0

6 maanden geleden
Dat zou wel dramatisch zijn, voor Noa zelf, maar ook voor de club. En voor Yorbe als hij vanavond zijn handtekening zet.. laten we er maar het beste van hopen. En als de handtekening voor Yorbe nog niet gezet is moet PSV toch maar op zijn strepen gaan staan lijkt me.
+4/-0

 
6 maanden geleden
dit dus! Laat Lang voor de rest van het seizoen herstellen en aansterken en zet Vertessen op die plek. Wissel Baka en Chucky maar af.
+1/-1

 
6 maanden geleden
Wel ja joh, Vertessen de voorkeur boven Chucky? Gebaseerd op wat?
+4/-0

 
6 maanden geleden
Chucky is ook alles behalve stabiel en m.i. ook nog steeds niet helemaal de oude na zijn blessure.
+3/-1

 
6 maanden geleden
Ik denk dat ze bij de Anja’s wakker liggen van Chucky. Dat zal niet gelden voor Vertessen. Die wordt hier de hemel ingeprezen maar velen lijken te vergeten dat hij de keren dat hij in de basis begon weinig/ niks toevoegde.
+3/-0

6 maanden geleden
Mocht blijken dat hij inderdaad weer geblesseerd is, neem ik aan dat de transfer van Vertessen niet doorgaat of PSV moet zelf al bezig zijn met het aantrekken van een andere aanvaller
+1/-0

6 maanden geleden
Noa Lang, goede voetballer maar te vaak geblesseerd. Zo heb je als club ook weer niet veel aan hem op het veld. Mist te veel wedstrijden. Ik gun hem deze pech niet. Gewoon erg balen!
+1/-0

6 maanden geleden (gewijzigd en gesloten)
Ook zonder Lang mag PSV 12 punten voorsprong met nog 15 wedstrijden natuurlijk nooit meer uit handen geven. Het is dan wel zaaks dat Vertessen niet vertrekt, hij heeft dan ook perspectief op meer speeltijd, zeker omdat Chucky en Baka lang niet iedere wedstrijd de pannen van het dak spelen. De beker hoeven we ons geen zorgen meer te maken dankzij een VAR met een Feyenoord pyjamaatje. Voor de CL gaat dit wel een dingetje worden. Niet zozeer dat dit ons de cup gaat kosten maar de volgende ronde zal dan ook problematisch worden.
+2/-1

6 maanden geleden
Hij leek de vorige thuiswedstrijd ook al naar zijn hamstring te grijpen. Dit valt dan toch wel in de categorie groot drama. Zeker ook voor hem, maar ook voor ons. Enig geluk bij dit ongeluk is dan dat er nog tijd is om Vertessen te houden of om een aanvaller aan te trekken. Maar graag niet wachten tot de laatste dag om vervolgens op het laatste moment tot de conclusie te komen dat die niet haalbaar is.
+1/-0

6 maanden geleden
Ben niet zo goed op de hoogte van de regels maar een eventuele nieuwe speler nog speelgerechtigd krijgen voor de wedstrijd in amsterdam is vast niet mogelijk ?
+1/-0

 
6 maanden geleden
Jawel, tenzij hij natuurlijk een werkvergunning moet krijgen. Je hebt ieder weekend tot vrijdag 12.00 uur 's middags de tijd om spelers speelgerechtigd te krijgen.

Logischerwijs kun je na donderdag niemand meer kopen/huren omdat dan om 23.59u de window sluit, maar zou bijvoorbeeld ook zijn als je nog een keer een transfervrij speler zou aantrekken.
+1/-0

6 maanden geleden
Dat zij enorm balen zijn. Lang is de gevaarlijkste man op het veld als hij topfit is.
Enige voordeel is dat de transfermarkt nog paar dagen open is, en bij ernstige blessure PSV nog wat kan gaan doen.
+1/-0

6 maanden geleden
Ik zei het zaterdag al, toen hij van het veld ging. Is ondertussen toch een flink hoofdpijn dossier
+1/-0

 
6 maanden geleden
Jep, ik heb nu echt hoofdpijn. Topseizoen hoor, maar in twee weken tijd verliezen van feyenoord en daarna van ajax maakt het toch wel een beetje minder. Het gaat alleen om het kampioenschap, maar toch.
+1/-8

 
6 maanden geleden
Ajax-PSV moet nog gespeeld worden, ik dacht ik meld het maar even.
Verder is Ajax achterin gatenkaas, dus nu al over een verlies gaan schrijven lijkt me wat voorbarig.
+11/-0

 
6 maanden geleden
Hem "een beetje kennende" wil hij zeggen dat het hem tegenvalt mochten we van duivendrecht verliezen.
+1/-0

 
6 maanden geleden
Ik zeg volgens mij toch niet dat we gaan verliezen. Kijk we staan 12 punten voor op Feyenoord dat niet echt overtuigt en ook nog punten gaat verspelen. We worden gewoon kampioen, daar twijfel ik geen moment aan.

Maar er is een (grote) kans dat je zondag tegen ajax speelt zonder Noa, zonder Tillman, zonder Saibari, zonder Vertessen. Daarbij opgeteld dat Till het momenteel niet heeft, Bakayoko ook niet bepaald in vorm is en Lozano duidelijk ritme ontbreekt sinds zijn blessure.

ajax speelt beroerd, maar wint voorlopig wel bijna alles. Die hebben dus wel wat zelfvertrouwen en de afwezigen bij ons zullen bij hun ook leiden tot meer zelfvertrouwen. En zij zijn redelijk compleet.

Met ons normale (basis)elftal spelen we ze echt wel van de mat. Maar misschien (ik zeg misschien) hebben we niet wel heel veel afwezigen. Misschien zijn spelers zondag toch weer beschikbaar (maar tegen utrecht en feyenoord zag je bijvoorbeeld dat een niet fitte Tillman veel minder waarde heeft). Wie weet blijkt het toch niks te zijn met Noa of keert saibari opeens terug.

Punten verliezen in amsterdam is cijfermatig geen drama, al verliezen we met 10-0, kampioen worden we wel. Ik probeerde aan te geven dat dat alles voor mijn gevoel wel wat glans af zou nemen voor de titel.

Drie weken geleden was ik er zeker van dat we ruim zouden winnen daar, nu is dat gewoon wat minder. Betekent niet dat ik ervan overtuigd ben dat we gaan verliezen. Alleen frusterend dat we regelmatig juist tegen ajax onze topspelers moeten missen. Zou graag onze basisjongens aan het werk zien in amsterdam.
+1/-0

 
6 maanden geleden
De kans dat je die spelers op zondag mist is nul, de kans dat je ze op zaterdag mist tegen Ajax een stuk groter. ;)
+1/-0

 
6 maanden geleden
zaterdag ? Verrek je hebt gelijk. Nog een dagje minder om te herstellen. Maar ik zal ze op zondag ook nog missen hoor ;)
+2/-0

6 maanden geleden
Mocht Lang weer last hebben van z'n hamstring dan is het voor dit seizoen wel einde oefening. Mocht Vertessen dan vertrekken zou er toch nog een buitenspeler bij moeten. Met Chucky en Bakayoko op die plekken is de spoeling erg dun.
+1/-0

6 maanden geleden
Hoe of wat, Noa staat binnenkort als gangmaker op die platte kar. Hopelijk valt het mee. Het zit hem niet mee dit seizoen.
+2/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.834 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake basarnhem berg boscagli costa dest dijk feyenoord flamingo frankrijk gakpo gerets koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje ring rodriguez ronaldopsv rosario schouten sepp strijdplan teze vaio veerman weghorst xavi