Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV ziet bod op Thijmen Blokzijl afgewezen worden'

29 januari 2024 10:07 - DvhN.nl
Foto: Pro Shots

"PSV ziet bod op Thijmen Blokzijl afgewezen worden"; image source: Pro Shots

Het Dagblad van het Noorden meldt dat een bod van PSV op Thijmen Blokzijl is afgewezen. PSV wil de 18-jarige verdediger graag overnemen van FC Groningen, maar voor de club uit de Keuken Kampioen Divisie was het bod totaal niet interessant om hiermee akkoord te gaan. PSV zou 500.000 euro hebben geboden en FC Groningen is alleen bereid om mee te werken aan een transfer bij een extreem hoog bedrag.

Afgelopen seizoen kwam Blokzijl nog tot 15 wedstrijden voor FC Groningen in de Eredivisie en was hij de jongste basisdebutant uit de clubhistorie. Dit seizoen komt hij maar sporadisch in actie, al speelde hij afgelopen week twee volledige wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie.

Ook het Eindhovens Dagblad bevestigt de interesse van PSV in Blokzijl. Dit staat los van de eventuele komst van Jeremiah St. Juste.

Meer op DvhN.nl
Tags

blokzijl groningen thijmen basisdebutant eredivisie jeremiah juste

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


6 maanden geleden
Thijmen Blokzijl, now we are talking !
+2/-1

 
6 maanden geleden
Gelukkig denkt men bij PSV ook nog aan de lange termijn.
Is dat iets wat jij niet doet, gezien je reactie?

Wanneer je vorig seizoen Fc Groningen vaak gezien hebt, dan had je gezien dat Blokzijl 1 van de weinige lichtpuntjes was.

Volgens transfermarkt heeft Blokzijl een marktwaarde van 900.000 euro, dus ik denk dat PSV met 1.5 miljoen euro over de brug moet komen.
+2/-0

 
6 maanden geleden (gewijzigd)
Wonend in het noorden van het land zie ik clubs als Emmen en Groningen juist wel regelmatig voorbij komen. En ik ken Tijmen, dat wil zeggen, ik heb hem regelmatig zien spelen. Kan niet zeggen dat hij veel indruk heeft gemaakt, afgezien van het feit dat hij nog zo jong is.

Kan me bijna niet voorstellen dat we zelf in onze jeugdopleiding (die inmiddels toch prima functioneert) niets dergelijks hebben rondlopen.

En transfermarkt, tsja, wat moet ik daar nog van zeggen. Op hoeveel schatten die Vertessen dan in bijvoorbeeld?
+1/-0

 
6 maanden geleden
Over de kwaliteiten van Blokzijl kan ik weinig zeggen, want ik heb hem nauwelijks zien spelen. Maar Jong PSV heeft ook dringend behoefte aan kwaliteit achterin. De fouten die structureel achterin worden gemaakt beginnen een schrikbarend gehalte aan te nemen.

Dat er dan gekeken wordt naar versterking voor Jong PSV (met het doel om uiteindelijk door te groeien naar het eerste elftal) kan ik dus alleen maar toejuichen.
+1/-0

 
6 maanden geleden
Grotendeels eens met je post, maar van 500k naar 1.5M is nogal een extreme stap. Dan maak je jezelf ook licht ongeloofwaardig als biedende partij.
+1/-0

6 maanden geleden
Ik heb Schouten bij Telstar gezien. Daar zag je al de potentie. Denk dat PSV er goed aan doet om jongens tijdig aan zich te binden. En dan in Jong of verhuren.
+2/-0

6 maanden geleden
Er zijn de laatste jaren best veel dan dit soort types in het buitenland terecht gekomen die vervolgens stappen omhoog maken. Blij om te zien dat PSV in ieder geval tracht in deze vijver te vissen. Niet geschoten altijd mis.
+3/-0

6 maanden geleden
Psv had nog niet zo lang geleden ook interesse in die van Volendam,Mbuyana of zo iets? Zou dat nog wat zijn?
+1/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.835 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake basarnhem berg boscagli costa dest dijk feyenoord flamingo frankrijk gakpo gerets koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje ring rodriguez ronaldopsv rosario schouten sepp strijdplan teze vaio veerman weghorst xavi