Transparent
Inloggen
Sluiten

'Yorbe Vertessen wil absoluut niet meer terug naar PSV'

29 januari 2024 15:07 - Rik Elfrink
Foto: Pro Shots

"Yorbe Vertessen wil absoluut niet meer terug naar PSV"; image source: Pro Shots

Clubwatcher Rik Elfrink meldt dat Yorbe Vertessen absoluut niet meer terug wil keren naar PSV. De aanvaller is inmiddels medisch gekeurd bij Union Berlin en rekent erop dat zijn transfer naar de Duitse club gewoon door zal gaan. De aanvaller gaf twee weken geleden bij ESPN al aan weg te willen en dat het mentaal een tik zou zijn indien hij toch bij PSV moest blijven.
Tags

vertessen berlin elfrink espn union

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


6 maanden geleden
Dan zou ik zeggen: dag Yorbe!
+1/-0

6 maanden geleden
Zelden zo’n domme beslissing meegemaakt. Van een topclub naar een degradatie kandidaat !!
+4/-0

 
6 maanden geleden (gewijzigd)
Nou moe...
+7/-0

6 maanden geleden
Die gaat daar na een paar wedstrijden net zoals hier de bank warm houden. Is meer van het niveau Sparta/Fortuna.
+2/-0

6 maanden geleden
De bewoordingen die gebruikt worden klinken bijna rancuneus. Alsof Yorbe een pleurishekel heeft gekregen aan PSV. Ik mis een beetje empathie voor de situatie van de club. Empathie die vice versa wel getoond wordt door mee te denken over oplossingen en bieden van meer speelminuten. En nu zou hij een belangrijke rol hebben in een topseizoen (heeft hij al min of meer) en met een kampioenschap afscheid nemen en dan zo’n houding. Speelt hier meer soms? Afspraken die binnenskamers gebleven zijn die niet zijn nagekomen of zo bijvoorbeeld? Ik vind het een ongemakkelijke situatie worden.
+4/-0

 
6 maanden geleden
Wordt sowieso veel te veel aandacht aan besteed. Ja hij is belangrijk geweest etc maar dit klinkt wel heel boos. Lekker laten gaan voor hij onrust in de groep gaat creëren en wat iemand anders ook al zei, zou mij niets verbazen als hij daar ook het bankje mag warm houden.
+1/-0

 
6 maanden geleden
Die absoluut in de titel is vrij sensationeel inderdaad. Verder simpelweg begrijpelijk dat hij zich onderhand heeft ingesteld op een transfer en het een anticlimax voor hem zou zijn wanneer het ineens niet door zou gaan.
+1/-0

6 maanden geleden (gewijzigd)
Als, met de nadruk op áls, dit waar is, blij dat hij weg is. Zo'n beetje alles aan de club te danken. Mentaal een tik om bij PSV te blijven. Het is geen strafkamp in China of Rusland. Helemaal klaar met deze soap.
+2/-0

6 maanden geleden
Nu is het inderdaad te laat. Je had je eerder hard op kunnen of moeten stellen, maar nu heeft die jongen al afscheid genomen. Je hebt nog een aantal dagen om een vervanger te regelen. Dat moet genoeg zijn.
+1/-0

6 maanden geleden
Psv kan toch wel ergens een vervanger huren die van vergelijkbaar of beter niveau is liefst.
Denk dat Dest, mauro junior,babaadi er ook kunnen spelen.
Lozano is verre van in vorm en eigenlijk nog steeds dezelfde voetballer toen hij wegging bij Psv, weinig progressie gemaakt.
Moet gewoon vervanger komen.
+1/-0

 
6 maanden geleden
Misschien dat Babadi nu wel kansen voor zichzelf ziet en wil blijven.
+1/-0

6 maanden geleden
Graag of niet. De groeten en succes met vechten tegen degradatie.
+4/-0

6 maanden geleden
Wat een rare reactie. Moet wel heel erg zijn geweest bij PSV.
+3/-0

6 maanden geleden
Terug? Volgens mij heeft hij nog steeds een contract met PSV hoor. Niet janken, gewoon wat solidariteit uitstralen naar de club waar je dertien jaar betaald, opgeleid en in de watten gelegd bent. Kan je over 4 maanden altijd nog je salaris opschroeven bij een andere club. Als die Duitsers dan gedegradeerd zijn zal je PSV nog dankbaar zijn hiervoor.
+4/-0

6 maanden geleden (gewijzigd)
Next. Gepasseerd station.
+3/-0

6 maanden geleden
Vp meld dat de transfer nu op on hold staat,us hij is nog niet weg voordat de positie voor Noa is ingevuld.
+2/-0

6 maanden geleden
Ik respecteer zijn beslissing om verder te willen kijken en ik zou ook enorm gefrustreerd zijn als deze transfer tegen gehouden zou worden. Gewoon laten gaan. Het zou eruit zien als PSV afhankelijk zou zijn van Vertessen. Ook snel even een vervanger binnen hengelen vind ik paniek voetbal of deze speler zou eventueel gehaald moeten worden voor de langere termijn. We hebben Lozano, Tillman, Saibari. Keuze genoeg mits fit/aanwezig.
+2/-0

6 maanden geleden
Wat een puinhoop, deze winterse transferperiode.

Ik vind het wel makkelijk praten dat hij 'maar gewoon terug moet komen en niet moet zeuren'. Het lijkt mij niet meer dan menselijk dat hij in zijn hoofd al lang en breed in Duitsland zit.

Het meest pijnlijke vind ik dat we er vermoedelijk op achteruit zullen gaan en er financieel nauwelijks op vooruit gaan, zeker niet als we die speler van Excelsior halen voor een paar miljoen.
+1/-0

 
6 maanden geleden
Ja dat vind ik ook en dat geeft ook aan dat 5 of 6 miljoen te weinig is voor Vertessen. Hij heeft CL ervaring, gescoord in de CL en een nog belangrijkere assist gegeven. Eigenlijk onbegrijpelijk als hij dan net zo duur is als een speler van Excelsior
+3/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.833 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake bakayoko basarnhem berg brobbey costa dest dijk feyenoord frankrijk gakpo geertruida gerets koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje ring ronaldopsv rosario schouten sepp strijdplan vaio veerman vitesse weghorst xavi