Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV wil vanwege waterdichte afspraken Yorbe Vertessen terughalen naar Eindhoven'

31 januari 2024 15:27 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"PSV wil vanwege waterdichte afspraken Yorbe Vertessen terughalen naar Eindhoven"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad meldt dat PSV en Yorbe Vertessen nog altijd recht tegenover elkaar staan. De club wil de aanvaller terughalen naar Eindhoven vanwege de blessure van Noa Lang, terwijl de Belg dit absoluut niet wil. Bronnen zouden tegenover het ED echter hebben aangegeven dat hierover al afspraken zijn gemaakt met Vertessen voordat hij naar Berlijn vertrok, waardoor PSV zich gesterkt voelt.

In de gesprekken met de aanvaller zou een waterdicht voorbehoud zijn gemaakt en hier wil PSV gebruik van maken nu Lang voorlopig niet inzetbaar is en de club verwacht dit ook zonder juridische problemen te kunnen doen. De advocaat van Vertessen bestrijdt dit echter en heeft in verschillende interviews al uitgehaald naar de club.

De situatie kan nog veranderen indien het PSV lukt om een andere aanvaller aan te trekken. Dan zou Vertessen alsnog toestemming krijgen om naar Union Berlin te vertrekken.

Meer op ED.nl
Tags

vertessen waterdichte advocaat berlijn berlin bestrijdt gesterkt union voorbehoud waterdicht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


6 maanden geleden (gewijzigd)
Laat gaan die Vertessen, ook al is alles waterdicht en zou hij blijven, je hebt er helemaal niks meer aan. Hoe dom kun je zijn als PSV zijnde! Jeugdspeler doorschuiven is nog een beter alternatief dan een ongemotiveerde speler die alleen maar voor onrust gaat zorgen!
+6/-0

 
6 maanden geleden
Ik denk als ie zich deze week weer moet melden op de Herdgang hij teleurgesteld zal zijn, maar gewoon de draad weer opppikt en uitkijkt naar het komende kampioenschap, voorwaar géén straf. Hij zal zich ook gesterkt voelen dat PSV hem blijkbaar heel hoog heeft zitten, en dat deze zomer de transfer dan alsnog wel zal komen. Kortom, met zijn motivatie komt het wel goed, vergeet niet, het is geen voorbijganger maar hij loopt al 14 jaar rond op de Herdgang .
+2/-0

6 maanden geleden
Nutteloos om iemand erbij te houden die niet van plan is zich nog echt in te zetten voor de club. Kost geld en levert niks op....
+1/-0

 
6 maanden geleden
Waar heet hij gezegd dat hij niet van plan is zich nog echt in te zetten voor de club?? Heb je daar een bron van?
+1/-0

 
6 maanden geleden
De uitspraken van zijn advocaat en managment wellicht? Die zullen dit niet zonder zijn medeweten roepen.
"Mentaal gebroken" zijn etc., komt op mij over alsof hij er echt geen zin meer in heeft bij PSV, net als zijn gehaaste vertrek. Maar goed laten we hopen dat je gelijk hebt en het meevalt als hij zich echt weer moet melden.
+1/-0

 
6 maanden geleden
Allemaal gebrabbel van zijn management,als je zelf wel eens tegenslag in het leven ondervind zet je toch ook de knop om.
+2/-0

 
6 maanden geleden
Nogmaals ik hoop dat hij dat zal doen maar ken genoeg voorbeelden uit het echte leven waarin mensen dat niet kunnen/willen😊
+1/-0

 
6 maanden geleden
Dat is ook een feit,daar kan ik niets tegenin brengen maar onderdeel van topsport is ook opstaan en weer doorgaan.
+2/-0

 
6 maanden geleden (gewijzigd)
Precies dat @alchemist. Als je topsporter pretendeert te zijn, moet je met tegenslagen om weten te gaan, recht je je rug en laat je zien dat je het waard bent als zodanige behandeld te worden. Zo niet, ga je maar lekker in de 4e onderklasse Boerenbond spelen.
+1/-0

 
6 maanden geleden
Hij heeft er alleen zichzelf mee als hij de pet er naar gooit de komende maanden. Wie wil hem dan halen in de zomer? Geen enkel club die hem dan nog wilt.

Tevens heeft Vertessen zelf al aangegeven dat het tik zou zijn, maar dat het geen straf zou zijn als hij moest blijven bij PSV.

Zijn management roept van alles, maar die kijken alleen naar hun eigen portemonnee, en als Vertessen blijft dan krijgen ze geen geld voor die transfer.

Heb Vertessen zelf nergens zien zeggen dat hij het als een straf zou zien als hij terug moest naar PSV. Ja, hij zou balen, dat is logisch, maar dat hij bewust zou gaan verzaken, daar heeft hij alleen zichzelf mee.
+2/-0

6 maanden geleden
Contract is contract. UITDIENEN !!
+2/-0

6 maanden geleden
Ik snap dit waterdichte voorbehoud niet. Hoe kan PSV deze afspraak maken ? Of is de afspraak alleen geldig voor deze week ? Normaal gesproken zou hij vrijdag van Berlijn zijn en dan kan je toch niet afspreken dat je hem terug kunt halen ?

Of ging PSV sowieso al voor een vervanger en is dat de afspraak. mocht het niet lukken dan kom je terug voor donderdag ? PSV kon immers er niet vanuit gaan dat Lang geblesseerd zou raken.

Zeker nu blijkt dat er een soort afspraak is gewoon poot stijf houden. Afspraak is afspraak, anders geef je ook een lekker signaal af naar anderen.
Compensatie ofzo zou ik ook niet nodig vinden, volgens mij heeft hij gewoon een prima contract. Hooguit kan je hem toestaan dat hij de trainingen afwerkt in zijn eigen nieuwe trainingspak.
+1/-0

 
6 maanden geleden
Het is natuurlijk zelf ook maar een beetje speculeren, maar op moment dat hij toestemming kreeg om naar Berlijn te gaan was al bekend dat Lang klachten had, aangezien hij natuurlijk uitviel tegen Almere City. Er kan best tegen Vertessen zijn gezegd we gaan akkoord met jouw transfer naar Union Berlin mits de blessure van Lang lijkt mee te vallen. Anders moet je gewoon hier het seizoen afmaken.

Ongetwijfeld komt er in de komende dagen vanzelf wel een reactie vanuit PSV met meer uitleg als de window eenmaal is gesloten.
+3/-0

 
6 maanden geleden
Das waar, maar ik dacht eigenlijk dat het al rond was voor de wedstrijd tegen Feyenoord. Omdat blijkbaar afgesproken was dat hij tegen feyenoord en Almere nog beschikbaar moest zijn. Maar kan inderdaad ook zijn dat ze daarna pas uitonderhandeld waren.

Tuurlijk zal Stewart uitleg gaan geven na Dday. ik wacht vol spanning af. Maar wat vind jij ? Terughalen of het belgje zijn zin maar geven?
Ik ben zo klaar met hem dat ik hem juist terug zou halen, al heb je een vervanger (maar goed, dan vervalt die afspraak in het contract natuurlijk).
+1/-0

 
6 maanden geleden
100% terughalen als er geen vervanger komt. Al heeft PSV zich nu voor Manhoef gemeld, dus wellicht dat hij dan de nieuwe aanvaller wordt.
+1/-0

 
6 maanden geleden
Jep, is je tip toch doorgekomen bij Stewart.
+1/-0

6 maanden geleden
Enigszins offtopic, ik las een artikel in het AD (ook ED) over waarom de kans bij PSV op hamstringblessures zo groot is. Verbaast me een beetje dat daar op deze site geen aandacht aan besteed wordt. Ook als je bedenkt dat PSV blijkbaar een van de initiatiefnemers was van dit onderzoek.
+2/-0

6 maanden geleden
Hoezo kan je dat niet afspreken,Je wordt naar Berlijn getransfereerd MITS.
+1/-0

 
6 maanden geleden (gewijzigd)
Toen hij naar Berlijn ging was Noa nog niet geblesseerd. Toen is blijkbaar die afspraak gemaakt. Dus wou PSV sowieso al een vervanger halen ? Daar zijn ze namelijk ook niet duidelijk over. Zo n afspraak kan dan wel natuurlijk.
+1/-0

6 maanden geleden (gewijzigd)
Alleen maar verliezers in zo'n geval.
+2/-0

 
6 maanden geleden
Tsja, het PSV bestuur laat (tot) nu ook zien dat er niet met ze te sollen valt, ze tonen ballen, das toch ook wel een winstpunt. Zo zie ik ze wel als winnaar.
+1/-0

 
6 maanden geleden
Mijn voorkeur zou ook gaan naar een vervanger,maar moet natuurlijk wel haalbaar zijn.
maar met Babari,Tillman en Saibari heb je waarschijnlijk ook nog genoeg opties en voor de zekerheid zou ik Emir Bars al bij de trainingen laten aansluiten.
+2/-0

6 maanden geleden
Hoop voor Yorbe dat zijn trainingspak ook waterdicht is…
+1/-0

6 maanden geleden
Kan hij dan in zijn nieuwe trainingspak op de platte kar a.u.b.? Kunnen we een regelrechte carnavalskraker maken
+1/-0

6 maanden geleden
Dat trainingspak wordt een collectors item
+1/-0

6 maanden geleden
Ik zou heel graag weten wat voor / welk merk trainingspak Yorbe heeft aangeschaft.
+1/-0

 
6 maanden geleden
Als ie echt een breuk wil heeft ie een ajax trainigspak gekocht.
+1/-0

6 maanden geleden
Zou die dan zijn mooie nieuwe roze trainingspak gaan declareren?
+1/-0

6 maanden geleden
Volgens mij is vooral de advocaat/zaakwaarnemer/mensenhandelaar teleurgesteld dat de deal niet doorgaat. Als het daadwerkelijk waterdicht in de overeenkomst staat dan heeft PSV groot gelijk dat ze hem er aan houden. Is wel goedbetaalde topsport waar we mee bezig zijn. En hij zal echt zijn best wel doen, want hij wil van de zomer weg. Als hij ons zaterdag de overwinning bezorgt of naar de volgende ronde CL schiet mag hij dat bonnetje van dat trainingspak wel bij mij declareren.
+1/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.834 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake basarnhem berg boscagli costa dest dijk feyenoord flamingo frankrijk gakpo gerets koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje ring rodriguez ronaldopsv rosario schouten sepp strijdplan teze vaio veerman weghorst xavi