Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ook Feyenoord heeft Couhaib Driouech in beeld'

31 januari 2024 22:39 - AD.nl
Foto: Pro Shots

"Ook Feyenoord heeft Couhaib Driouech in beeld"; image source: Pro Shots

Volgens het Algemeen Dagblad denkt ook Feyenoord aan de komst van Couhaib Driouech. De Rotterdammers waren lange tijd bezig met de komst van de Uruguayaan Luciano Rodríguez, maar gevreesd wordt dat ze die transfer niet op tijd af kunnen ronden. Om de aanval alsnog te kunnen versterken, is Driouech ook voor Feyenoord een serieuze optie geworden.

Het AD meldt bovendien dat PSV inmiddels bereid is om zo'n 3 miljoen euro te betalen voor de vleugelaanvaller van Excelsior.

Meer op AD.nl
Tags

driouech feyenoord couhaib excelsior gevreesd rodriguez

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


6 maanden geleden
Kan lastig worden. Bij ons wordt hij kampioen, speelt hij CL, maar zal hij ook veel op de bank zitten normaal gesproken. Bij feyenoord speelt hij niet echt meer om kampioenschap, waarschijnlijk volgend jaar pas CL, maar de kans op een basisplaats is groter. (al zal hij zich wel moeten bewijzen). Bovendien woont hij al bij Rotterdam neem ik aan. Denk wel dat salaris bij ons beter is.
+1/-0

 
6 maanden geleden
Helemaal niet zeker of hij bij ons veel op de bank zal zitten … ik denk als hij zich bewijst, en Lozano blijft zo sukkelen, dan staat hij gewoon in de basis …
+1/-0

 
6 maanden geleden (gewijzigd)
Vraag is of dit mbt Feyenoord meer is om de prijs op te drijven of idd een reele optie (lijkt mij het tweede want precies het soort speler dat zij missen). Lijkt mij dat zij idd een beter verhaal kunnen hebben mbt basis plaatst.

Overigens mee eens mbt Lozano, speelt erg stroef maar gezien de enorme investering die PSV in hem heeft gemaakt kan ik mij bijna niet voorstellen dat hij ooit structureel op de bank komt. Dat zou een enorme afschrijving inhouden. Uberhaupt een vrij groot risico wat zijn aankoop prijs betreft in mijn optiek.
+1/-0

 
6 maanden geleden
Inderdaad, is juist de speler die Feijenoord tekort komt ... dus die zijn heus wel serieus geweest. Maar ze hebben de financien niet! En ik lees net dat het al rond is met PSV! :)

De afschrijving van Lozano is al ingecalculeerd (en restwaarde is nvt), dus of hij nu speelt of op de bank zit, maakt niet uit, prioriteit is kampioen worden!
+1/-0

 
6 maanden geleden
Ik denk dat deze jongen een goed koppel kan gaan vormen met Saibari. Verder valt Lozano tegen dus ook grotere kans op een basisplaats aanwezig.
+2/-0

6 maanden geleden
Wat sen poppenkast allemaal voor de 5e keus op linksbuiten.
+2/-0

6 maanden geleden
Hebben we in de jeugd niet iets rondlopen?
+1/-0

6 maanden geleden
Die Uruguayaan is een financiële toptransfer voor feyenoord, lijkt mij niet dat ze dan ook voor Driouech gaan.
+1/-0

6 maanden geleden (gewijzigd)
Wat duurt dit allemaal lang tegenwoordig ook met Babadi.
Ik verlang naar de tijd dat Ruud gullit een philips tv en scheerapparaat kreeg en Ploegsma nog unne mooie envelop had klaarliggen en gewoon voor 4 jaar tekende.
+2/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.841 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake basarnhem berg boscagli costa dest dijk feyenoord flamingo frankrijk gakpo gerets izecson klompje koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje psveldhoven ronaldopsv santos schouten sepp teze tillman veerman weghorst xavi