Transparent
Inloggen
Sluiten

'Armel Bella-Kotchap over twee weken weer bij selectie'

4 februari 2024 23:01 - Studio Voetbal
Foto: Pro Shots

"Armel Bella-Kotchap over twee weken weer bij selectie"; image source: Pro Shots

PSV kan binnenkort weer beschikken over Armel Bella-Kotchap. Dat gaf Directeur Voetbalzaken Earnest Stewart zondagavond aan bij Studio Voetbal. De Duitse verdediger sluit over twee weken weer aan bij de groep en is dan weer inzetbaar tijdens de wedstrijden. Vanwege een schouderblessure speelde Bella-Kotchap voor het laatst begin oktober een wedstrijd.
Tags

bella kotchap armel earnest schouderblessure stewart

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 maanden geleden
Maar zien dan.. hopelijk kan ie meer dan ik van hem tegen Arsenal in herinnering heb.
+1/-0

3 maanden geleden
Ik acht de kans klein dat hij op korte termijn in het heldenlied wordt opgenomen. PSV heeft op het gebied van revalidatie partner een naam hoog te houden in Europa.
+1/-0

3 maanden geleden
Nou, schouders eronder dan.
+4/-0

3 maanden geleden
Moet dat onze hoop achterin zijn ,wat ik gezien van hem had was ook niet top ...
+1/-0

3 maanden geleden
Wat we van hem gezien hebben is met een schouderblessure.
Nu maar eens kijken als die topfit is wat die kan.
+1/-0

3 maanden geleden
Schouder blessure is zeker voor een verdediger erg lastig bij verschillende acties
en ja dat is het voor ieder sporter
+1/-0

3 maanden geleden
Om top te zijn moet je schouder aan schouder (kunnen) staan! Fijn dat Armel daar binnenkort ook weer toe in staat lijkt met die van hem.
+3/-0

3 maanden geleden
En als hij er over twee weken weer is, kan hij nog een aantal wedstrijden spelen (als hij fit blijft) en wat hebben we er dan in feite aan gehad?
+1/-0

 
3 maanden geleden
Bijna niks, maar dat weet je nooit van tevoren natuurlijk, anders hadden ze hem niet gehuurd. Bayern zal wel blij zijn dat ze hem toch net niet binnengehaald hebben.
Wie bedenkt er nou dat iemand een kaakblessure en schouderblessure heeft die een speler meer dan een half jaar aan de kant houdt...
+1/-0

3 maanden geleden (gewijzigd)
Weinig verwachtingen van. Maar beter dan Ramalho. Prima speler om onze voorsprong van 10 punten mee vast te houden in de komende 14 potjes.
+1/-1

 
3 maanden geleden
Beter dan Ramalho… dat heb je snel gezien in die paar minuten een paar maanden geleden. Of meer bedoeld als ‘slechter dan Ramalho is niet mogelijk’?
+1/-0

3 maanden geleden
Schouderblessure en verstandskies :) . Maar eens kijken hoe hij het gaat doen. Vorig jaar werd gezegd dat hij niet haalbaar was voor ons, hooguit een jaartje huren. Na al dit blessureleed en afwezig zijn zal zijn prijs toch ook wel zakken ? Neem niet aan dat de clubs nu in de rij staan dus wie weet. Maar dan ook niet te goed gaan spelen, want dan meteen weer onbetaalbaar.
+2/-0

 
3 maanden geleden (gewijzigd)
Klopt wat je zegt, maar er zijn altijd problemen te vinden voor oplossingen als hij goed terugkomt willen wij hem houden, maar in dat geval komen ze hem halen;-)
Spagaat.
+1/-0

3 maanden geleden
Ik vrees binnenkort een ingegroeide teennagel bij de ketchupman....
+1/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.842 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psvrijnwoude ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage