Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: ESPN zendt ook na 2025 Eredivisie live uit

6 februari 2024 14:44 - ESPN.nl
Foto: Pro Shots

<b>Officieel: ESPN zendt ook na 2025 Eredivisie live uit</b>; image source: Pro Shots

De Eredivisie zal definitief ook na 2025 door ESPN live worden uitgezonden. De bestaande samenwerking binnen Eredivisie Media & Marketing is met vijf jaar verlengd, zo meldt onder meer ESPN. In oktober van vorig jaar waren de achttien clubs uit de Eredivisie al unaniem akkoord met de belangrijkste afspraken en de uitgewerkte overeenkomst is nu door alle partijen officieel ondertekend.

Per direct zullen bovendien ook nagenoeg alle wedstrijden uit de Keuken Kampioen Divisie en Azerion Vrouwen Eredivisie live worden uitgezonden. In het huidige seizoen is het echter nog niet mogelijk gebleken om alle wedstrijden in de KKD goed te kunnen spreiden, waardoor het op een speeldag kan voorkomen dat één of twee wedstrijden toch niet live te zien zullen zijn.

In sommige gevallen kan het voorkomen dat er geen tv-kanaal van ESPN beschikbaar is. De wedstrijd zal dan online op ESPN Watch worden uitgezonden.

Meer op ESPN.nl




Tags

eredivisie espn azerion kanaal kkd marketing ondertekend speeldag spreiden uitgewerkte unaniem

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 maanden geleden
De beelden zijn meestal prima, maar die commentatoren .........
+2/-0

Kleine1 (geschorst)
3 maanden geleden
Juist, moeten we weer al die anti-Psv commentatoren aanhoren ...
Maar ja, welke andere zender/partij zou het beter doen he?! Die zijn er gewoon ook niet.
+1/-0

3 maanden geleden
Ohh, lekker veel live voetbal dat is wel genieten!

De commentatoren en analitici vind ik niet zo heel storend, waarmee ik bedoel dat je ze minder hebt. Uiteraard is er bij de oude garde van de commentatoren nogal een voorkeur voor bepaald soort voetbal, maar dat houd je bij een andere aanbieder ook.

Beter ons eigen ESPN Nederland dan zo'n dochterbedrijf van Vodafone en Liberty Global (aangezien dat normaal andersom wordt gebracht).
+1/-0

3 maanden geleden
Idd over de kwaliteit van de beelden geen klachten. Moet ook zeggen dat ESPN ook steeds betere documentaires uit begint te zenden.
+1/-0

3 maanden geleden (gewijzigd)
"Vroeger" kon je alternatieve audio streams kiezen, zonder commentaar of met één van de spelende clubs waarbij supporters[1] het "commentaar" deden. Was wel leuk.

[1]Misschien iets voor de rood wit podcast jongens.
+1/-0

 
3 maanden geleden
ja, dat was leuk toen, mag van mij zo terugkeren.
Dan kan je Ruperti kiezen voor de wedstrijden van Feyenoord (of ajax)
+1/-0

3 maanden geleden
Toch jammer dat het aanbod van de kabelaars nooit serieus is geworden. In theorie leek dat een mooie constructie. In de praktijk zal het wel moeilijk zijn om met 4 partijen tot een voorstel te komen en ontbrak het misschien aan daadkracht.
+1/-0

3 maanden geleden
Ik zal geen abonnee worden zolang ze daar geen fatsoenlijke en objectieve presentatoren hebben.
+1/-0

3 maanden geleden (gewijzigd)
De oplossing is eenvoudig : luister op je mobiel naar het live radioverslag op Studio040 en doe het geluid van je tv uit, zet de tv zo'n 10 seconden op pauze zodat het beeld gelijk loopt met het geluid van je mobiel en je kijkt naar OnsPSV met twee PSV-supporters als commentator die juichen als wij scoren en cool blijven als we een tegengoal krijgen. Net andersom als bij ESPN dus. Ik doe dit nu al voor het derde seizoen en het is fantastisch !
+1/-0

3 maanden geleden
Prima zender, helemaal niks mis mee.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage