Transparent
Inloggen
Sluiten

'Blessure Sergiño Dest niet ernstig, maar speelt niet tegen Volendam'

6 februari 2024 21:34 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Blessure Sergiño Dest niet ernstig, maar speelt niet tegen Volendam"; image source: Pro Shots

Volgens het Eindhovens Dagblad moest PSV het komend weekend tegen FC Volendam doen zonder Sergiño Dest. De international van de Verenigde Staten heeft tijdens het duel met Ajax lichte klachten opgelopen en zal daarom dit weekend niet inzetbaar zijn. Uit onderzoek is gebleken dat het niet al te ernstig is, maar verstandig wordt geacht om hem in ieder geval tegen FC Volendam niet te laten spelen.

De verwachting is dat Malik Tillman, Joey Veerman en Ricardo Pepi zondag wel weer bij de wedstrijdselectie zullen horen.

Meer op ED.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

volendam dest joey malik pepi tillman veerman

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 maanden geleden
Zou het intensieve voetbal wat PSV speelt dan toch iets te veel zijn voor spelers? Zorgen dat iedereen weer fit gaat worden.
+2/-0

5 maanden geleden
Juist, heel verstandig. Zonder Dest moet het tegen Volendam ook wel lukken. Tegen Dortmund zullen we hem harder nodig hebben…
+1/-0

5 maanden geleden
Vind Dest echt een openbaring. 1 van de meest aanwezigen iedere wedstrijd. Zou doodzonde zijn als hij weer vertrekt na dit seizoen. #fchamstring
+4/-0

 
5 maanden geleden
Daar sluit ik me bij aan, er ging zelfs even door mijn hoofd, stel nou dat hij niet nu maar einde van het seizoen geblesseerd raakt, wat ik niet hoop voor hem uiteraard, maar dat zou wel het lichten van de optie een stuk eenvoudiger maken. Eigenlijk wil je dit soort spelers gewoon bij ons houden.
+1/-0

5 maanden geleden
Nog 13 dagen voordat de Duitsers op bezoek komen. Tegen hun zou ik toch graag met Bella-Kotchap, Dest, Veerman, Schouten, Til/Tillman en Noa Lang spelen. Werk aan de winkel voor de medische staf. Ben benieuwd welke van deze mannen er dan daadwerkelijk fit aan de aftrap verschijnen.

Daarnaast blijft het pijnlijk dat we Vertessen voor een fooi zijn kwijt geraakt. Afgelopen zaterdag misten we hem al in Amsterdam. We hadden daar de zwakste bank van alle wedstrijden dit seizoen. En dat een week na het sluiten van de transferwindow. Best bijzonder.
+2/-0

 
5 maanden geleden (gewijzigd)
Die zwakke bank werd hoofdzakelijk veroorzaakt door blessures. Of Vertessen het verschil had kunnen maken blijft altijd gissen. Die jongen heeft, met name, tegen Sevilla een geweldige prestatie geleverd maar heeft ook vaak genoeg gewoon niks gebracht. Das war einmahl. ik snap dat PSV de poen pakte, een ander vind het een fooi
+2/-1

 
5 maanden geleden
Nou, Lang zal er wel niet bij zijn … zou me niets verbazen als dat tot het eind v/h seizoen gaat duren.

Maar je vergeet een naam: Saibari!
+1/-0

5 maanden geleden
Onze linksback leek er toch sprekend op vandaag.
+1/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

advocaat akpom alchemist anthony antonh arensman arrogant bakayoko bayern bergwijn brobbey doeki espn feyenoord gerets koki oost oranje pepi poster ring rivaal ruilen shevchenko skipper tillman tilman vaio voetbalprimeur wanner