Jong PSV wint mede door wereldgoal van Emmen

9 februari 2024 21:52

Jong PSV wint mede door wereldgoal van Emmen; image source: Pro Shots

Jong PSV heeft vrijdagavond voor het eerst in bijna drie maanden weer weten te winnen. Op PSV Campus De Herdgang werd FC Emmen met 3-0 verslagen. Linksback Koen Jansen opende met een heerlijk schot in de kruising de score, terwijl Tygo Land met twee doelpunten uitgroeide tot de Man van de Wedstrijd.

CJ Egan-Riley maakte zijn debuut in het shirt van PSV. Hij begon in de basis en werd in de rust gewisseld. Armel Bella-Kotchap kon opnieuw minuten maken na zijn schouderblessure en speelde als invaller 30 minuten. Aanvoerder Mohamed Nassoh behaalde bovendien een bijzondere mijlpaal. De middenvelder speelde zijn 93ste wedstrijd voor Jong PSV en staat daarmee bovenaan de lijst van aantal gespeelde wedstrijden.

Opstelling Jong PSV: Schiks, Van de Blaak, Egan-Riley (46' Abed), Dams, Jansen, Land, Nassoh, Jimenez, Simons (60' Bella-Kotchap), Uneken, Bars (85' Gilbert)

jong emmen bella egan jansen kotchap nassoh riley wereldgoal abed armel bars blaak dams gilbert herdgang jimenez koen kruising mijlpaal schiks schouderblessure simons tygo uitgroeide uneken

3 maanden geleden
erg slordig van de redactie, het was toch echt 3-0
+1/-0

3 maanden geleden (gewijzigd)
Prima overwinning van JPSV.Land maakte 2 doelpunten en was de uitblinker.Verdedigingsblok met Vd Blaak en Riley maakte een goede indruk in de eerste helft.Schiks maakte een zekere indruk en keepte foutloos.Bella Kotchap deed het laatste half uur mee en kon fysiek probleemloos mee.Al met al een leuke avond op de Herdgang met een schitterend doelpunt van Koen Jansen.
+2/-0

‘Jong PSV wint mede door wereldgoal van Emmen’ en met 2-0 ipv 3-0. Er wordt al volop carnaval gevierd op de redactie!
+2/-0

Na vorige week al een schitterende assist,nu een mooie goal van Koen Jansen.
Goed bezig.
+1/-0

Mooi om te zien dat Land 2x scoort. Heb hem nog nooit zien spelen. Wordt dit de volgende Gakpo, Malen, Memphis, Baka etc etc?
+1/-0

Dank. Had het beter moeten verwoorden. Bedoelde meer in het opzicht van €30-50 miljoen tzt

+1/-0

‘Wereldgoal’ van Jansen alright maar die eerste van Land is toch ook erg mooi en verdient minstens zoveel aandacht. Hoeveel Emmenaren staan erbij en kijken ernaar? Die jongen zou volgens mij tegen Volendam ook zo makkelijk mee kunnen voetballen. Is de toekomst, geef hem wat minuten!
+1/-0

Tjah,wie maakte de wereldgoal?
koen of Land?
+1/-0

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage