Transparent
Inloggen
Sluiten

'Clubs brachten bod uit op Joey Veerman'

11 februari 2024 11:56 - Goedemorgen Eredivisie
Foto: Pro Shots

"Clubs brachten bod uit op Joey Veerman"; image source: Pro Shots

Afgelopen transferperiode ontving PSV officiële boden voor Joey Veerman. Dat gaf zijn zaakwaarnemer Nathan van Kooperen zondag aan bij Goedemorgen Eredivisie. Zowel Zenit Sint-Petersburg als Al Ettifaq meldde zich bij PSV om de middenvelder over te nemen, maar een transfer was om sportieve redenen geen optie. "Over het bod uit Saudi-Arabië heeft hij geen moment nagedacht en uit het bod uit Rusland eigenlijk ook niet", aldus Van Kooperen. "PSV was daarnaast ook heel duidelijk dat het onmogelijk was om te vertrekken."

Met PSV wordt nog gesproken over een nieuw contract. "Joey staat er hetzelfde in als PSV. PSV wil heel graag verlengen en dat wil Joey ook. Het is nu kijken of we daar uit gaan komen", zo gaf Van Kooperen aan. "Het is natuurlijk geen geheim dat Joey graag een stap wil maken als dat komende zomer kan. Hij heeft nu nog alles om voor te spelen, dus om die stap nu al te maken was dan ook niet verstandig."

Gevraagd werd waarom Veerman wil bijtekenen bij PSV als hij hoopt op een transfer komende zomer. "Als er niet iets komt wat hij verwacht dat zal komen, zit hij bij PSV heel goed op zijn plek", zei zijn zaakwaarnemer daarover.
Discussieer mee op de forums


Tags

joey veerman kooperen arabie bijtekenen eredivisie ettifaq goedemorgen nathan petersburg rusland saudi zenit

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 weken geleden
Nee natuurlijk gaat hij niet nu (al) naar de zandbak. En aan een transfer naar Rusland zou PSV zelf al niet mee moeten willen werken. Al denk ik dat Joey zelf ook wel een dusdanig moreel kompas heeft dat hij dat niet overweegt.
+5/-1

 
reactie verwijderdPSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

abn amro bakayoko bankzitten bodo bommel brobbey dortmund expertisegebied feyenoord gaal henderson izecson lozano overtredingen petrovic psvrijnwoude sancho santos scheids sinner skipper soubavaria tennis tillman utrecht vaart vaio voorgrond zieker