Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: Contract Niek Schiks verlengd tot 2027

17 februari 2024 15:18 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

<b>Officieel: Contract Niek Schiks verlengd tot 2027</b>; image source: Pro Shots

Via de officiële kanalen meldt PSV dat het contract van Niek Schiks is verlengd tot de zomer van 2027. De doelman is bovendien direct overgeheveld naar de A-selectie. De oorspronkelijke verbintenis van Schiks zou na dit seizoen aflopen. Voor Jong PSV heeft hij inmiddels al 32 wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie gespeeld.

Schiks kwam in 2012 in de jeugdopleiding van PSV terecht nadat hij als veldspeler van JVC Cuijck indruk had gemaakt op de scouts van PSV. Nadat hij bij een toernooi moest invallen als keeper en bleek dat hij talent had, wisselde hij het veldspel en keepersspel af. Vanaf de O13 richtte hij zich vervolgens volledig op het keepen.

Meer op PSV.nl




Tags

schiks niek cuijck jong jvc keepersspel richtte veldspeler

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 maanden geleden
Mooi dat archiefmateriaal,net zo als zijn beloning voor het goede in de kkd.
+1/-0

3 maanden geleden
Leuk verhaal om als veldspeler gehaald te zijn en bij toeval onder de lat terecht te zijn gekomen. Succes en misschien zien we hem wel als eerste keeper bij PSV1. Zou mooi zijn om weer eens een zelf opgeleide keeper in het eerste te zien.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Is Jeroen Zoet toentertijd ook niet als veldspeler begonnen? Volgens mij is hij toen weliswaar niet 'bij toeval' onder de lat terecht gekomen. maar dat terzijde.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Drommel is ook lang een veldspeler geweest in de jeugd. Zo is Lewandowski ooit begonnen als verdediger net zoals onze wereld spits van weleer Vinicius.
+1/-0

3 maanden geleden
Wat een binkie toen nog... Mooi dat shirt met 'Philips' op de borst. Van harte met je contractverlenging Niek!
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage