Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV ontvangt bonussen indien Xavi Simons komende zomer al terugkeert naar PSG'

21 februari 2024 14:56 - Le Parisien
Foto: Pro Shots

"PSV ontvangt bonussen indien Xavi Simons komende zomer al terugkeert naar PSG"; image source: Pro Shots

PSV kan meerdere bonussen tegemoet zien indien Xavi Simons komende zomer al terugkeert naar Paris Saint-Germain. Dat meldt het Franse Le Parisien. De Franse topclub overweegt om de international van Oranje na dit seizoen al terug te halen en dan zou een clausule worden geactiveerd, waardoor PSV enkele premies zal ontvangen. Indien Simons in de zomer van 2025 pas wordt teruggehaald, ontvangt PSV geen bonussen.

Simons wordt gezien als een sleutelspeler voor de toekomst van Paris Saint-Germain. Helemaal omdat Kylian Mbappé na dit seizoen vertrekt uit Parijs. Duidelijk is wel al dat een transfer van Simons komende zomer uitgesloten lijkt. Of hij komend seizoen al deel uit zal gaan maken van de selectie van PSG of toch nog een jaar wordt verhuurd, moet nog worden besloten.

Dit seizoen speelt Simons op huurbasis voor RB Leipzig waar hij direct uitgroeide tot een sleutelspeler en in vrijwel iedere wedstrijd een basisplaats heeft gehad.

Meer op Le Parisien
Tags

simons psg xavi sleutelspeler geactiveerd leipzig mbappe oranje parijs parisien premies uitgroeide

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 maanden geleden
Blijft een pijnlijk dossier! Laten we hopen dat er met Dest en Tillman geen twee hoofdstukken aan worden toegevoegd.
+4/-0

 
3 maanden geleden
Ga daar maar wel vanuit (die 2 hoofdstukken)
+1/-0

 
3 maanden geleden
Ik bekijk het wat optimistischer, 1 jaar Xavi was beter dan geen jaar Xavi. Xavi heeft ons de CL voorrondes opgeleverd en daarnaast heeft PSV nu een band met hem. Wie weet wat het in de toekomst nog brengt.

Maar ik ben het er wel mee eens dat we dit soort constructies niet de standaard moeten maken. Bij Til en Dest kun je je afvragen of dat echt een buitencategorie is waarvoor je terugkoop clausules moet accepteren.
+13/-0

 
3 maanden geleden
Dest is prima optie tot koop, maar als hij zelf niet wil houdt alles op. Hoop dat PSV alles op alles zet om hem nog jaar te houden!
+1/-0

 
3 maanden geleden (gewijzigd)
Helemaal en volledig eens met Beteretijden. Ik ben blij én trots dat XS een seizoen bij PSV heeft gespeeld. Ik heb er met volle teugen van genoten en neem hem totaal niks kwalijk.

(edit: wat Dest & Tillman betreft, we kunnen alleen maar hopen dat zij ervoor zullen opteren hun verblijf bij ons (PSV) te prolongeren, tot die tijd ook maar volop van genieten...)
+2/-0

 
3 maanden geleden
Appels en peren toch? Dat zijn huurspelers, Simons was gekocht, met een niet gangbare clausule.
Maar ja spelers komen en gaan, als een speler weg wilt, dan wil die weg.
+2/-0

3 maanden geleden
Praten we dan over een paar ton, een paar miljoen of 10miljoen+?
Lekker vaag
+1/-0

 
3 maanden geleden
Mijn baas beloofde mij laatst ook meerder bonussen. Bleek het om een tegoedbon voor vijf gevulde koeken te gaan😒
+2/-0

 
3 maanden geleden
Dat is wel een bonus waar je dik van wordt!
+1/-0

3 maanden geleden
Dat contract dat Johnnie heeft afgesloten toendertijd met PSG moet echt wel een heel boekwerk zijn met alle clausules en bepalingen voor verschillende scenarios erin.
+3/-0

 
Kleine1 (geschorst)
3 maanden geleden
En ik denk dat Johnnie niet zo goed was in begrijpend lezen … ;)
+2/-0

3 maanden geleden
Hahaha dit gaat nog 10 jaar door. Ergens lachen zich een paar juristen slap over wat ze wel niet aan clausules hebben bedacht.

Maar goed, geld is geld.

En eens met hierboven, achteraf liever 1 jaar Xavi dan geen Xavi. En ik denk er nu met Dest en Tillman ook zo over: fijn dat ze bij ons opbloeien en het team helpen. Genoeg anderen die de investering zijn dan.
+1/-0

3 maanden geleden
Grote clubs zijn ook niet gek. Die hebben de macht. Die kopen 10 jonge spelers en als een paar topspelers kunnen worden hebben ze al een positieve balans.
De bonus zal waarschijnlijk een fractie zijn van wat je in potentie had kunnen krijgen als de speler van jou zou zijn. Enfin, we missen Xavi, maar hebben het redelijk opgevangen met andere alternatieven.
+1/-0

 
3 maanden geleden
'Redelijk' is een leuk understatement. Toen dat bericht kwam van de zomer dat ie weg ging, dacht ik: wordt niks dit seizoen, wat hebben we over? En kijk nou eens
+1/-0

3 maanden geleden
Ben inmiddels wel een beetje Simons/ PSG moe. Dat ze lekker failliet gaan in Parijs.
+1/-0

3 maanden geleden
Ik was nooit zo goed in begrijpend lezen maar deze begrijp ik dus iig niet.
Eerst staat er dat PSG overweegt om hem na dit seizoen terug te halen en een paar alineas later , Duidelijk is wel dat een transfer komende zomer uitgesloten lijkt
Zeg het maar
+1/-0

 
3 maanden geleden
Het is uitgesloten dat ze hem verkopen aan een andere club. Alleen twijfelen ze nog of ze hem volgend seizoen al terughalen naar PSG of hem toch nog een jaar verhuren.
+1/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage