Transparent
Inloggen
Sluiten

'Isaac Babadi lijkt op weg naar Feyenoord'

23 februari 2024 08:20 - 1908.nl
Foto: Pro Shots

"Isaac Babadi lijkt op weg naar Feyenoord"; image source: Pro Shots

Volgens 1908.nl lijkt Feyenoord de beste papieren te hebben om Isaac Babadi aan te trekken. De middenvelder van PSV is afgelopen weekend overtuigd geraakt van de plannen die de Rotterdammers met hem hebben. Zowel sportief als financieel zou het aanbod beter zijn dan wat PSV aanbiedt. Feyenoord ziet in hem een potentiële basisspeler voor komend seizoen.

Ook met name Olympique Marseille is concreet geïnteresseerd in de komst van Babadi, maar hij ziet het zelf niet zitten om naar het buitenland te gaan.

Volgens clubwatcher Rik Elfrink wil Babadi zelf nog steeds het liefste bij PSV blijven, maar zijn management is nog altijd niet honderd procent akkoord na meerdere verbeterde aanbiedingen.
Discussieer mee op de forums


Tags

babadi feyenoord isaac aanbiedt elfrink marseille potentiele verbeterde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 maanden geleden
Dat ie daar maar lekker de bank moge warm houden. Hele jaar niet meer opstellen in Jong en al helemaal niet meer bij het 1e houden. Zijn geen opleidingsclub voor Feyenoord. Houdoe
+1/-0

3 maanden geleden
"Volgens 1908.nl" Dat valt voor mij in de categorie "Wij van WC eend adviseren WC eend"
Mocht er trouwens wel een club bekend worden mag hij van mij dezelfde dag nog uit de selectie gezet worden. Dat je weg wil prima maar ga niet de club waar je alles aan te danken hebt zo lang aan het lijntje houden.
+7/-0

3 maanden geleden
Dat zou dan de eerste keer zijn als dat kneusje gelijk heeft als het over PSV gaat, want tot nu toe was het iedere keer complete bullshit als hij iets meldde
+3/-0

 
3 maanden geleden
Ik dacht ff dat je Rik Elfrink bedoelde, maar neem aan dat je die snijer achter 1908 bedoelt.
+2/-0

 
3 maanden geleden
Die bedoel ik inderdaad. Dan krijgt ie niet genoeg aandacht en komt ie weer met zoiets aanzetten
+2/-0

3 maanden geleden (gewijzigd)
Ondanks dat ik alle ins en outs en de huidige status van de onderhandelingen niet ken heb ik toch sterk de indruk dat dit dossier niet goed aangepakt wordt. We zijn weer te lief.

Ons menneke mag denken denken denken totdat het zomervakantie is en dan naait ie eruit. Dat is al maanden duidelijk. PSV had de onderhandelingen afgelopen zomer moeten starten en een deadline moeten stellen op 1 januari. Tot dan mag je nadenken, daarna wordt je uit de selectie gezet, mag je ook niet meer meetrainen en kun je in je eentje rondjes rennen in de bossen rond de Herdgang. Maar nee, wij geven hem tijd, nog meer tijd en nog meer tijd en stellen hem doodleuk op in de Eredivisie én Champions League :kwaad

Dan kijk ik naar onze vrienden in Amsterdam en die weten wel van aanpakken. Die Misehouy mag nog meetrainen met de beloften, maar de wedstrijden mag hij thuis op de bank kijken. Zo zouden wij het ook aan moeten pakken is mijn mening. Daarmee geef je ook een signaal af naar andere talenten die net 2x een bal goed hebben aangenomen.
+3/-1

 
3 maanden geleden
Die vergelijking is natuurlijk niet eerlijk. Die Misehouy heeft nog geen minuut in het eerste elftal mogen spelen, terwijl Babadi al het hele seizoen bij de A-selectie zit en al meerdere keren in de basis heeft gestaan.

Ik vind het zelf altijd complete onzin. De beste moet gewoon spelen. En als Bosz vindt dat dat Babadi is, moet hij gewoon op kunnen stellen. Als een 'gewone' selectiespeler een aflopend contract niet wil verlengen, moet hij toch ook niet uit de selectie worden gezet? Waarom dan wel als het om een jeugdspeler gaat die regelmatig bij de groep zit?
+2/-0

 
3 maanden geleden
Makkelijk gezegd, maar je kan ook juist redeneren doordat hij bijna nooit wordt opgesteld, zelfs in Jong PSV nog geen handvol wedstrijden heeft meegedaan, dat hij daarom denkt: waarom zou ik hier in Godsnaam blijven.
En als Ajax harder is voor Misehouy en dat heeft tot gevolg dat die jongen bij PSV of Feyenoord zou tekenen dan zouden die supporters hun handen echt niet stuk klappen dat Ajax dit zo goed aangepakt heeft. Ik vind Babadi een uitzonderlijk talent, eentje waar we als hij bij bijvoorbeeld een Braziliaanse club zou spelen miljoenen voor neer zouden tellen, en dat hadden we nu ook gewoon hadden moeten aftikken als tekengeld en dat verdien je makkelijk terug. Tenzij de beleidsbepalers die er veel meer verstand van hebben dan ik vinden dat hij nog helemaal niet klaar is voor een basisplaats en niet door zal groeien naar een speler die tientallen miljoenen waard is, dan doe je het niet en zien we volgend jaar bij Feyenoord wel of hij echt goed is of niet
+1/-0

3 maanden geleden
Zo'n 3187 berichten over Babadi begint toch wat veel te worden. Wat mij betreft is het volgende bericht een melding dat hij definitief bijtekent of vertrekt (wat het wordt zal me inmiddels worst wezen). Dan kunnen we dat tussentijdse geneuzel laten voor wat het is.
+10/-0

3 maanden geleden
Het lijkt me vrij duidelijk dat Babadi niet bij PSV gaat blijven. Anders was het contract allang verlengd. Je wil voor PSV spelen of niet. Lijkt me vrij simpel. Dit is een grote club met mogelijkheden. Ik weet zeker dat PSV een goed plan heeft. Staat het jou en je entourage niet aan, ben je vrij om elders ook te kijken. Dat doen ze nu. PSV blijft netjes zoals een goede werkgever dat hoort te doen. Het zegt alles over de speler en zijn entourage dat het contract niet verlengd is of verlengd gaat worden. De groeten Babadi!
+5/-0

3 maanden geleden
Niet meer opstellen bij psv 1.
Zo klaar met die gasten die kiezen voor het grote geld.
Geen aandacht meer aanschenken
+4/-0

3 maanden geleden
Blijf het bizar vinden als de laatste regel zou kloppen. Het management werkt voor de speler, niet andersom. Dan regel je dat hij kan tekenen bij de club waar hij wilt tekenen indien dat mogelijk is. En dat is het in dit geval. Dat je de meest gunstige voorwaarden er uit probeert te halen is dan wel begrijpelijk en daar kan dit natuurlijk onderdeel van zijn. Anders hoor je simpelweg gelijk je management op straat te zetten. Ook als het je broer is.

Al kan ik me ook goed voorstellen dat gezegd wordt dat hij wilt blijven, maar dit niet het geval hoeft te zijn.
+2/-0

 
3 maanden geleden (gewijzigd)
Zijn management is zijn oudere broer en hij moet geld verdienen voor de gehele familie.
Dus Isaac wil bij PSV blijven en oudere broer wil dat hij naar Feyenoord gaat (vanwege hoger salaris etc), dan moet Isaac naar Feyenoord (hierachie in de familie).

Wederom een voorbeeld waarbij een familielid een inkomsten kiest voor een carriere. Andere voorbeelden bij PSV: Labyrat, Bakkali
+2/-0

 
3 maanden geleden
Ben ik bekend mee, verandert niks aan mijn mening.
+1/-0

3 maanden geleden
Er is niet een toptalent die veel drukte maakt over zijn contract die het vervolgens ergens anders heeft waar gemaakt. Bij andere clubs ook niet het geval. Want waar die bamibal ook naartoe gaat, er komt weer gedoe. Gaat nooit lang goed.
+3/-0

3 maanden geleden
Waar, niet waar? De timing van het uitbrengen van dit nieuws is sowieso logisch. Onze vrienden trachten de aandacht af te wenden van de dramatisch gespeelde wedstrijd in Rome.
+2/-0

 
3 maanden geleden
Ik had een week later, 2 dagen voor de wedstrijd tegen hun ook niet gek gevonden.
+2/-0

 
3 maanden geleden
Komt ie gewoon nog een keer voorbij.
+1/-0

3 maanden geleden
Snel afscheid nemen van Babadi. Megasalaris bij Feijenoord, succes.
+3/-0

 
3 maanden geleden
En ook niet in de basis. Ontevreden speler, neemt zijn broer kwalijk niet naar hem te luisteren dat hij bij PSV wou blijven, breuk in de familie.. Je moet gewoon geen familie leden als zaakwaarnemer nemen. Zaken en privé gescheiden houden.
+2/-0

3 maanden geleden
Die tekent nog wel bij. Ik heb er nog steeds vertrouwen in. Duurt zeker te lang, maar het lijkt me een goed ventje.
+1/-0

3 maanden geleden
Zijn ze bij de Tokkies in staat om meer te betalen dan PSV? Geloof dit hele verhaal niet. Zo opzichtig hoe de entourage van dit jochie probeert om meer en meer geld te vangen. Benieuwd wanneer PSV zegt 'dit is onze laatste aanbieding, take it or leave it'. Du moment dat bekend zou worden dat hij vertrekt dan accuut verbannen uit de selectie wat mij betreft.
+1/-0

3 maanden geleden
Soap met nu maar eens stoppen. Deadline aangeven om te tekenen anders wegwezen. Zoals Bosz heeft gezegd: "Graag of niet, we zijn PSV hé." Kan me trouwens niet voorstellen dat Feyenoord meer salaris gaat bieden dan PSV, maar ja, ik ken de details niet.
+2/-0

 
3 maanden geleden
Waarom zou je een deadline moeten stellen, zodat jij dan spoedig weet of hij blijft of niet? Voorstel PSV ligt er, de bal ligt bij zijn entourage, die liggen te draaien, lekker laten doen. Die zien juist graag een deadline, kunnen ze PSV de schuld geven. PSV kijkt intussen gewoon verder op de markt wie er voor Veerman komt volgend seizoen. Babadi zou ook een kandidaat kunnen zijn, maar ja... (Feyenoord gaat echt niet meer salaris geven hoor)
+2/-0

 
3 maanden geleden
Waarom zou je geen deadline instellen. Jij zou lekker achterover leunen en afwachten. Ik niet, maar ieder zijn ding hë. PSV wacht al maanden af. Het moet eens klaar zijn. Stewart is al volop bezig met komend seizoen. Zou na maanden onderhandelen toch onderhand wel prettig zijn wat Babadi gaat doen maar jij gaat liever lekker tot 31 aug 2024 afwachten. Haha. Regeren is vooruit zien.
+1/-0

 
3 maanden geleden (gewijzigd)
Ben blij dat jij niet hoeft te onderhandelen namens PSV. Altijd cool blijven, niet panikeren, net als een goede pokeraar, dat zijn de beste onderhandelaars. (PSV heeft echt wel meerder ijzers in het vuur dan alleen Babadi)
+1/-0

3 maanden geleden
Labyad 2.0
Lekker tot de zomer op de bank houden..
+1/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage