Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV wil op korte termijn duidelijkheid van management van Isaac Babadi'

25 februari 2024 12:03 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"PSV wil op korte termijn duidelijkheid van management van Isaac Babadi"; image source: Pro Shots

PSV hoopt komende week een doorbraak te kunnen forceren in de onderhandelingen met het management van Isaac Babadi over een nieuw contract. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. Al vele maanden wordt er onderhandeld over een nieuwe verbintenis en Directeur Voetbalzaken Earnest Stewart heeft nog altijd vertrouwen dat het tot een akkoord gaat komen. Wel hoopt hij dat op korte termijn het management van Babadi hun zegen geeft aan een langer verblijf.

Vanuit de entourage van de talentvolle middenvelder zou klinken dat er komende week opnieuw een gesprek plaats vindt met PSV en geprobeerd gaat worden om een nieuw contract rond te maken. Zowel PSV als zijn management wil dat er op korte termijn duidelijkheid komt en dat er snel een beslissing gaat volgen.

1908.nl blijft volhouden dat Feyenoord de betere papieren heeft, omdat zij bereid zijn om de middenvelder meer te betalen en er sportief gezien meer kansen zouden zijn op speeltijd.

Meer op ED.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

babadi isaac earnest entourage feyenoord klinken stewart volhouden zegen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 maanden geleden (gewijzigd)
Ik vind, voor zover ik het kan beoordelen, dat PSV zich keurig (heeft) opstelt (opgesteld). Mocht Babadi voor Feyenoord kiezen dan zal hij later nog wel eens terugdenken aan deze keuze en realiseren dat het de foute keuze was. Met een paar gerichte aankopen wordt PSV alleen maar sterker. De uitstraling van PSV is vele malen groter dan die van Feyenoord en we bewijzen structureel dat we spelers opleiden voor grotere clubs.
+12/-0

 
3 maanden geleden
Helemaal mee eens en een kampioenschap en speeltijd in CL staan ook fraai op zijn CV. Hij kan ook gewoon tegen zijn broer zeggen "hou op en zeg dat ik teken want ik wil hier blijven". Dat had hij vorige week ook aangegeven. Ik blijf het zeggen, je moet je familie niet als zaakwaarnemer hebben, maar dat is gewoon mijn eigen mening.
+6/-0

 
3 maanden geleden
Misschien redeneert zijn broer juist andersom: PSV is beter en sterker dan Feyenoord, en daarom kan hij bij Feyenoord sneller in de basis komen.
Ik kan me niet voorstellen dat Feyenoord een hoger salaris aanbiedt dan PSV.

Ik vind ze bij PSV zeer professioneel, maar ik ben wel blij dat ze nu ook de grenzen gaan laten zien. PSV kan ook geld in een andere speler steken en die verder ontwikkelen en verkopen. Zo uitzonderlijk vind ik hem nou ook niet.
+5/-1

 
3 maanden geleden
Helemaal met je eens en wat je zegt over zijn broer, had ik nog niet aan gedacht, goeie 👍🏾
+1/-0

 
3 maanden geleden
Ik ben het compleet oneens met je laatste zin. Het mennuku is amper 18 maar laat voor zijn leeftijd bijzondere dingen zien. Ik zie hem dolgraag zijn contract verlegen.
+3/-0

 
2 maanden geleden
Met uitzonderlijk bedoel ik niveau Xavi Simons.
Vind je hem echt buitencategorie ?
+3/-1

 
2 maanden geleden
Ik vind hem inderdaad buitencategorie. Luuk de Jong vergelijk ik ook niet met Messi of Cristiano. Voor zijn leeftijd een groot talent. Of zie je liever jongens van het niveau Hendrix en Rosario in een PSV - shirt?
+1/-1

 
3 maanden geleden
Dat ligt er natuurlijk ook aan hoe PSV en Feyenoord hem zien. Feyenoord wil hem (volgens de berichten) aantrekken voor de basis. Normaal gesproken staat daar natuurlijk een veel hoger salaris tegenover dan dat je een speler haalt die wordt gezien als een selectiespeler.

Helemaal ook omdat ze in Rotterdam inmiddels een flink Calimero-complex hebben richting PSV. Gooi er een paar ton extra tegenaan en vervolgens zitten ze met hun stijve plassertjes te hopen dat hij voor Feyenoord kiest. En geloof maar dat ze dan flink gaan uitpakken met de presentatie en de shirtjes met zijn naam de toonbank overvliegen.

En natuurlijk is Babadi wel een uitzonderlijk talent. Dat gaan ontkennen slaat nergens op.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Maar Babadi is bij een verblijf bij PSV ook verzekert van een Babasisplaats komend seizoen en een verbeterd salaris waar Feyenoord niet aan kan tippen, dus dit gaat allemaal nergens over en Kampioenschap en deelname aan CL komen sowieso op zijn CV.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Je hebt toch geen flauw idee wat PSV hem heeft aangeboden? Dus hoe kun je dan gaan beweren dat PSV hem een verbeterd salaris heeft aangeboden waar Feyenoord niet aan kan tippen?

En hoezo is hij bij PSV verzekerd van een basisplaats? Hij moet concurreren met Til, Saibari en Tillman, waarbij die laatste waarschijnlijk wel terugkeert naar Bayern. Maar nu is hij de vierde keuze voor die positie. Waarom zou hij dan over vijf maanden opeens de eerste keuze zijn?
+1/-0

 
2 maanden geleden
Idd weet ik het niet zo zeker als dat sommigen wel zeker weten, alleen ik leefde in de veronderstelling dat we allemaal hier onze mening mogen uiten en met in mijn achterhoofd een dreiging tot schorsing kort geleden zal ik het maar hierbij laten,
Soms zegt een manier van een discussie aangaan genoeg voor mij.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Por, ik vind het jammer dat je door een dreigende schorsing genoodzaakt wordt om je bijdrage(n) te stoppen. Ik lees je posts graag, mede gedreven door het feit dat je woordgrappen gebruikt om het zaakje een beetje op te vrolijken.

On topic: zou de vulpen van Steward al gevuld zijn? Het lijkt wel 'doet ie het of doet ie het niet'
+1/-0

 
2 maanden geleden
Babadi is intrinsiek een supertalent, eens in de zoveel jaar. De komende jaren zal hij echter zijn groei wel moeten doorzetten wil hij een topper worden. Zijn entourage doet er momenteel echter alles aan om dit te verstoren.
+1/-0

3 maanden geleden
Bericht #132 over Babadi. Zucht. De vlag gaat hier in ieder geval niet meer uit als hij toch bijtekent. Daar duurt het allemaal veel te lang voor.
+4/-0

Kleine1 (geschorst)
2 maanden geleden
Als het om salaris gaat dan zijn ze (zijn management) wel heel erg kortzichtig.
Wat betekent salaris nu op dit moment in zijn (mogelijke) carriere? Een paar ton meer over misschien 2 jaren die hij bij Feijenoord zou spelen, tov de miljoenen die hij eventueel kan gaan verdienen bij een werkelijke doorbraak en een overstap naar een (buitenlands) topclub …
+3/-0

 
2 maanden geleden
Kortzichtig is het foute woord, hebberigheid komt dichter bij de waarheid. Ze hebben lak aan Babadi zelf, hij is de geldmachine waarmee ze nu(!) kunnen verdienen, en als 't meezit later nog een keer, maar daar maken ze nu een risico van.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Kortzichtig + Hebberig = achteraf altijd funest voor een carrière
broertje heeft alleen maar oog op financiele carrière op korte termijn
veural de eigenste hè;-)
+1/-0

2 maanden geleden
Wat een soap, ben benieuwd waar dit eindigt. Blijft een groot talent met groot inzicht.
+1/-0

2 maanden geleden
Ook nu blijkt maar weer: met je familie moet je wandelen, niet handelen.
+7/-0

 
2 maanden geleden
Precies wat ik ook altijd zeg..
+1/-0

2 maanden geleden
Eigenlijk zou zo'n jongen zelf op een gegeven moment het licht moeten zien, en zeggen tegen zijn broer: "fijn dat je mijn zaakwaarnemer wilt zijn, maar het moet zakelijk wel een beetje ergens op lijken, en geen zuid-amerikaanse taferelen". Dan stopt ie ze daarna zelf maar een paar knaken toe, dit slaat nergens op, en als de belangen niet zo groot waren zou elke andere (zakelijke) instelling zeggen: Met dit soort mensen doen we geen zaken, veel te onprofessioneel.
+4/-0

 
2 maanden geleden
Dat is nou juist het grote probleem. De belangen zijn voor zijn familie (en voor PSV) groot. Vandaar dat het allemaal zo/te lang duurt.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Kan een grote breuk met de familie tot stand brengen met grote gevolg voor Babadi mss?
MISSCHIEN zeg ik hè.
+1/-0

2 maanden geleden
Hoe moet ik deze kop opvatten? Ik lees eerst PSV WIL, daarna hoopt. We hebben weinig te willen denk ik, het is niet echt meer aan ons. Ik neem aan dat PSV al in oktober had willen verlengen. Ik dacht een bericht te gaan lezen in de trant van deze week tekenen of we zijn gewoon definitief klaar ofzo. (overigens niet wat ik wil, geef alleen aan wat ik verwachtte van het artikel op basis van de kop).

De enige die de knoop echt kan doorhakken is het management van Babadi lijkt me. Blijkbaar zouden zij ook een oplossing willen, al zie ik niet in waarom zij nog haast hebben, hij heeft nu speeltijd en bij een goede pot kan dat het onderhandelen alleen maar vergemakkelijken. Stel dat hij mag invallen in Dortmund en de winnende maakt...
Dat onderhandelt toch wel wat lekkerder. Aan de andere kant kan hij ook gebleerd raken maar dan kan hij vast zo bijtekenen bij PSV want zo zijn we nu eenmaal.
+1/-0

2 maanden geleden
Ik hoop van ganzer harte dat hij bij gaat tekenen. Het is qua smaak weer net wat anders als wat er al is. Ik snap oprecht niet dat zijn familie cq entourage dat niet ziet. Het plezier wat die jongen heeft met deze groep, wat voor speelstijl hij hier mag spelen, welke mogelijkheden en op welk podium er zijn. Alle facetten om door te groeien zijn er.

Het zal waarschijnlijk ook om geld gaan, maar dat lijkt me ondergeschikt aan het toekomst belang. Het zou wel erg prettig zijn wanneer er voor zondag duidelijkheid is. Al lijkt het én bij speler, maar vooral bij team niet echt een issue.

Maar om te voorkomen dat het journaille er weer iets van maakt, afronden die hap.
+1/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage