Transparent
Inloggen
Sluiten

'Management Isaac Babadi doet tegenvoorstel aan PSV'

27 februari 2024 21:28 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Management Isaac Babadi doet tegenvoorstel aan PSV"; image source: Pro Shots

Volgens het Eindhovens Dagblad lijkt PSV eindelijk tot een akkoord te komen met Isaac Babadi over een nieuw contract. Indien een tegenvoorstel van zijn management definitief wordt geaccepteerd, is er een deal over een verbintenis tot de zomer van 2028. Een bron rond de speler heeft laten weten dat het goed zal komen, maar dat wil en kan een van zijn makelaars niet bevestigen.

Indien er deze week toch geen akkoord wordt bereikt, beraadt de club zich over de situatie. In de afgelopen maanden is al twee keer een verbeterde aanbieding gedaan en daar is nu een tegenvoorstel op gekomen.

Feyenoord is een van de clubs die interesse heeft om Babadi transfervrij vast te leggen, maar van concrete onderhandelingen is op dit moment geen sprake. Het management van de middenvelder praat alleen met PSV.

Meer op ED.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

babadi tegenvoorstel isaac feyenoord makelaars verbeterde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Er zijn dus weer ontwikkelingen. Je hebt altijd recht om een tegenbod te doen. We horen het wel of ze eruit komen. Ik hoop het wel.
+1/-0

2 maanden geleden
Tegenvoorstel... Het onderste uit de kan halen 2.0. dat gaat misschien wel tegen hem werken
+3/-0

2 maanden geleden
Zou de toekomstige onderhandelingspositie van PSV wel schaden als ze na het aangekondigde "take it or leave it" eindbod toch weer een schepje erbovenop doen. Maar het kan natuurlijk ook een poging tot gezicht redden van de broer zijn... Wat een soap is dit geworden zeg..
+3/-0

 
2 maanden geleden
Het is een beetje het verhaal van kijken naar de redelijk korte en de langere termijn. Voor deze beslissing is op het tegenbod ingaan misschien nog wel voordelig, maar voor de lange termijn is het denk ik ook een goede zaak als PSV bij zijn eigen principes blijft. Een uiterste bod is financieel gezien ook het uiterste bod.

Alle andere spelers en zaakwaarnemers volgen ook deze soap, en PSV mot niet hebben dat bij elk aankomend talent ze dit gedoe krijgen.

Ik hoop dat PSV op hun eigen bod blijft staan, en tav verhuur aan een club speelruimte geeft, zodat hij wel veel kan gaan spelen.
+2/-0

2 maanden geleden
Het tegenvoorstel accepteren onder voorwaarde dat de speler zijn zaakwaarnemer de laan uitstuurt. Dit wil je als club toch geen tweede keer meemaken?
+4/-0

 
2 maanden geleden
Dan kan je ook gewoon eerder verlengen en niet tot het laatste seizoen wachten. Vond het zeer apart dat pas op een verlenging werd ingezet op het moment dat hij in zijn laatste contract seizoen zat en met een paar aardige potten in het eerste de concurrenten had wakker gemaakt. Wees dat toch voor...
+2/-2

 
Kleine1 (geschorst)
2 maanden geleden
Die jongen is net 18 jaar of zo, en dit is zijn eerste prof-contract.
Volgens mij kunnen en mogen ze nog niet eens eerder beginnen …
+1/-0

2 maanden geleden
Begint er steeds meer op te lijken dat het dan toch echt rond gaat komen. Hoe dan ook, hier zal de vlag niet uit gaan.

En als het rond komt, dan zullen er in eerste instantie geen details naar buiten komen. Dus dan weten we helemaal niet of PSV het tegenbod geaccepteerd heeft of dat ze toch op hun strepen zijn gaan staan. En als er toch wat naar buiten komt is het maar de vraag of het waar is. Ik bedoel, hoeveel onzin hebben we wel niet over Simons gehoord, waarvan we later allemaal hoorde dat er allemaal niks van klopte.
+5/-0

2 maanden geleden
Ongehoord! Een kleine aanpassing van het aanbod van PSV prima, maar niks groots. De tijd dat kamp babadi het laatste woord mag hebben is allang voorbij.
+4/-0

2 maanden geleden
Eindelijk actie? Als hij iets meer wil verdienen zij het zo. Met een nieuw contract gaat hij een transfersom opleveren normaal gesproken die hoger zal zijn denk ik dan zijn salaris. Hij koste ons geen transfersom, dus in feite speelt hij dan minstens gratis bij ons simpel gezegd.

En we hoeven geen transfersom en salaris uit te geven aan een vervanger. Kortom het zij zo. Tuurlijk kan het misschien scheve gezichten opleveren binnen de selectie, maar goed, verschillen zullen er altijd zijn.
+2/-3

 
2 maanden geleden
Het gaat er natuurlijk meer om dat je niet het voorbeeld wilt hebben als club, dat dit soort gedrag met onprofessionele zaakwaarnemers die alles nogal onconventioneel doen, uiteindelijk beloond wordt. Als er uiteindelijk getekend wordt, zal er op deze jongen natuurlijk netto verdiend worden, maar het is slecht voor de club als iedere jongen binnen de club denkt zomaar onrealistische salariseisen op tafel kan leggen, omdat PSV toch wel betaald, juist omdat er onder aan de streep iets over gaat blijven, er zijn grenzen, en de opleiding van PSV is de levensader, zonder dat, zijn we niks meer. Zo'n jongen is hier jaren opgeleid, en mag goed verdienen, maar zoals gezegd, er zijn grenzen, en die moet je als club bewaken.
+2/-0

2 maanden geleden
Het is net of aantal leden hier aan de onderhandelingen heeft mee gedaan.
We weten niet hoe dit verlopen is.
Misschien gaat dit tegenvoorstel, als daar al sprake van is, wel over een verhuur optie. Of over perspectief in brede zin. Of wel over geld.

Ik vertrouw erop dat ernie het beste voor PSV doet. En als dat met Babadi is, mooi, het is een waanzinnig talent. En zo niet, door met spelers die wel graag hier zijn.
+9/-0

 
Paulinho01 (geschorst)
2 maanden geleden
Daarom niemand is onmisbaar. Het moet graag of niet zijn op een gegeven moment. Perspectief heb je bij PSV evenveel als bij die andere clubs. Hij speelt zelfs al basis....
+1/-0

 
2 maanden geleden
Wat Bosz ook al zei, "het is graag of niet, het is wel PSV he?"
+1/-0

2 maanden geleden
Transferwindows houden clubbestuurders, journalisten en fans in hun greep. Inmiddels is daar ook 'de zaak Babadi'. Alsof Babadi en zijn entourage groter zijn dan PSV. Yeah right. Ze spelen het zakelijk zeer hard, erger nog, zelfs smerig lijkt het van afstand waarbij Feyenoord en PSV tegen elkaar lijken uitgespeeld te worden.

Als PSV deze jongen echt wil houden winnen ze, net als zondag aanstaande (3-0) deze wedstrijd. Ben ervan overtuigd dat wij meer te bieden hebben op financieel gebied.

Op kortere termijn lijkt het 'kamp Babadi' financieel een goede deal te gaan sluiten maar ik verwacht dat er veel partijen totaal zullen zijn afgeknapt op dit 'kamp'. Lijkt me niet dat dergelijk gedrag die jongen zijn carriere positief zal beinvloeden.
+2/-0

 
2 maanden geleden
Met je eens, met de kanttekening dat Babadi zelf graag wil blijven heeft hij aangegeven. Dat hij niet gewoon tegen zijn broer zegt "joh kap eens even, het gaat om wat ik wil en anders zoek je maar gewoon werk" snap ik dan weer niet, maar ja familie als zaakwaarnemer.. nooit doen.
+3/-0

 
2 maanden geleden
Tactisch slim van hem om te zeggen maar niemand die er nog intrapt. Wat mijn broer ook zou willen, het kon de te.ing krijgen als ik bij PSV wilde blijven dan bleef ik.
+3/-0

 
Kleine1 (geschorst)
2 maanden geleden
Ik heb laatst gehoord dat waar die jongen (of misschien beter gezegd zijn familie) vandaan komt, daar zeg je zoiets niet tegen je (oudere) broer, en heb je maar te accepteren wat die met je voorheeft. Het is gewoon heel triest dat die jongen hier helemaal zelf geen keuze heeft, en dat blijkt ook wel.
+1/-0

 
2 maanden geleden
En wat gaat er gebeuren als hij over anderhalf jaar van een andere club een aan bod krijgt waar kamp Babadi op in wil gaan, maar PSV niet ?
Ik vermoed dat dit niet het eerste probleem gaat worden.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Dan ligt er een contract van nog een paar jaar en kan PSV vragen wat het wil of moet er aan een vooraf vastgestelde vergoeding worden voldaan. En mocht hij weigeren om nog langer 'te werken' dan wordt hij daar zeker niet beter van.
+1/-0

2 maanden geleden (gewijzigd)
Tegenvoorstel is natuurlijk een extra percentage bij een doorverkoop in de toekomst. Of een gelimiteerde transfersom in de toekomst, waardoor hij dan de clubs eerder voor het uitkiezen heeft. Maar waarschijnlijk staan er al bepaalde randvoorwaarden in het aanbod. En mensen die nu roepen dat PSV daar ja op moet zeggen, zeggen over 2 jaar dat PSV slecht is in onderhandelen. Omdat de toekomstige transfersom te laag is...
+4/-0

 
2 maanden geleden
Beter dat dan nu gratis naar Feyenoord....of naar waar dan ook
+2/-0

 
Paulinho01 (geschorst)
2 maanden geleden
Voor mij mag die gratis gaan. Het is graag of niet. Het gaat om intrinsieke motivatie niet om alleen geld. Dus laatste kans voor vrijdag tekenen en anders tot nooit meer ziens.
+5/-0

 
Kleine1 (geschorst)
2 maanden geleden
En als we hem over een jaar of 4/5 voor een 40 miljoen (of meer) verkopen, dan zeg je nog steeds dat we hem gratis hadden moeten laten gaan? Alleen omdat ze het onderste uit de kan willen trekken? Nou, ik niet! Beter nu een paar keer meer aan de tafel zitten … al verdiend het natuurlijk niet de schoonheidsprijs (van hun kant).
+2/-0

Paulinho01 (geschorst)
2 maanden geleden
Er zijn dus nog steeds geen ontwikkelingen, aangezien dit al speelde. Laatste bod is reeds neergelegd. Take it or leave it.
+2/-0

 
2 maanden geleden
Dat moet het antwoord van psv zijn. Laatste bod lag er, tegenvoorstel voor kennisgeving aangenomen.
+4/-0

 
Paulinho01 (geschorst)
2 maanden geleden
Zo is dat. Er zijn genoeg talenten die wel graag voor PSV voetballen en niet alleen op geld uit zijn. Geld is prima maar mag never nooit hoofd doel zijn.
+2/-0

2 maanden geleden
Deze contractonderhandelingen kun je ondertussen met recht een "soap" noemen, gezien de hoeveelheid nieuwsberichten en plotwendingen. Laten we hopen dat we erin slagen om hem binnenboord te houden, maar dan wel met een contract dat past binnen de verhoudingen die PSV binnen zijn selectie hanteert. Wat je zeker niet wil, is dat die verhouding dermate scheef worden dat er onvrede in de selectie ontstaat.

Isaac Babadi is een talentvolle speler die m.i. op termijn absoluut kan uitgroeien tot waardevolle basisspeler bij PSV, maar op dit moment is hij gewoon één van de zes middenvelders en is hij nog niet zover als Schouten, Veerman, Tillman en Saibari.
+2/-0

 
2 maanden geleden
Juist! Het is een soap omdat iedereen er n mening over heeft en SM graag een hoop stof doen opwaaien met schreeuwerige headlines. Net alsof de contractbesprekingen bij andere spelers altijd vlekkeloos en binnen n uurtje geregeld zijn.
+1/-1

 
2 maanden geleden
Het lijkt er verdacht veel op dat er heel veel 'gelekt' is/ wordt. Daar staat PSV nu juist helemaal niet bekend om dus kan slechts betekenen dat dat door 1 kamp gebeurt. Kan me ook niet voorstellen dat Feyenoord zo naief is dat die gaan lekken. Bij veel andere 'onderhandelingen' is er minder reuring. Omdat er niet gelekt wordt toevallig?
+3/-0

2 maanden geleden
''Het duurt te lang''. Ik zou zeggen: Tekenen en anders vervalt de aanbieding.
+2/-0

2 maanden geleden
Blijkbaar heeft PSV een laatste aanbieding gedaan. Balletje ligt dus bij het kamp van Babadi, take it or leave it. Normaal niet meer van je standpunt / aanbieding afwijken (gezichtsverlies) Schept alleen maar ruimte voor eventuele toekomstige contract verlengingen.
+2/-0

2 maanden geleden
Laat gaan, laat gaan! Je laat je gijzelen door een jochie van 18. Of het jochie van 18 heeft een entourage om zich heen die de boel gijzelt. Waarom zou je hierin meegaan? Ik zou zeggen er zijn nog 200 anderen die heel graag hier willen voetballen. Als jij er geen zin in hebt. Spullen inleveren en dan is daar het gat van de deur. Ook dan geef je een signaal af. Nu laat je met je sollen. Iedereen die een bal rechtdoor kan trappen denkt dat ie eisen kan stellen.
Nassoh, ook. Twijfelt ook over bijtekenen. Prima, wegwezen, is sowieso al niet goed genoeg. Jayden Braaf, ook zo'n talent. Overal maken ze mot. Van Ajax naar PSV. Daar ook denken dat hij de grote held is. Naar Italië gaan. Daar denken dat ie de gevierde man. Nu zit ie bij Fortuna Sittard op de bank.
Babadi is een prima voetballer. Niks mis mee. Maar dit is geen supertalent. Die voetbalt prima mee op een middenveld met een Schouten, Veerman, Tilman of een Saibari om hem heen. Maar gaat hij de rol overnemen van 1 van die 4? Is hij die dragende kracht. Gaat hij dadelijk het middenveld van Feyenoord naar zn hand zetten als Wieffer en Timber weg zijn? Tuurlijk niet...
Het jochie krijgt (ja krijgt, hij heeft nog geen dubbeltje verdiend voor PSV) nu al 4 ton per jaar bij PSV. Ik zou er voor het gebaar nog een ton bijgooien en een fiets van de zaak. En als dat niet goed genoeg is, lekker ophoepelen...
+4/-0

2 maanden geleden
In mijn opinie kan er maar 1 criterium zijn.
Hoeveel potentie ziet de technische staf in deze speler.
Dat is nu nog moeilijk zeggen en altijd een beetje een gok maar als je echt denkt dat dit een hele goeie kan worden ben je penny wise pound foolish bezig als je het nu af laat ketsen.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Juist daar draait het hem om,nu wordt er hierboven door vele gedaan of het om de onderhandelingen zelf gaat die niet goed aangepakt worden.
Tuurlijk is Babadi nu nog letterlijk een jochie maar wel een mits die de juiste keuzes maakt en zich gestaag doorontwikkelt een potentiele cashcow.
Maar dat waren Bakkali,Bazoer,Aisatti en Ihattaren ook.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Inzake Penny wise, pound foolish: zonder informatie te hebben over wat 'Kamp Babadi' eist is het moeilijk oordelen. Ik zou het enorm toejuichen als PSV niet de hele salarishuishouding op zijn kop gaat zetten om 1 of ander 'snot joch' binnen te houden. Laat ze dat maar lekker in Amsterdam doen. Je ziet wat daar van komt als het even tegenzit. En ja, ik hoop dat Babadi behouden blijft. Ik zie het wel zitten in de speler maar niet tegen 'any cost'.
+1/-0

2 maanden geleden
Aankomende Zondag Feyenoord hiervoor laten Bloeden en met de staart achter tussen de benen de bus Rotjeknor in strompelen.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Excuus Truus Slot zal lachen als een boer met kiespijn. Wat een nep lach heeft die gozer toch altijd in interviews. 3-0 en dan nemen we gas terug.
+1/-0

2 maanden geleden
Vals lachje van jankjuff Slot
Met zijn Babadi complot
+1/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij eredivisie feyenoord flamingo hendrikus jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage