Transparent
Inloggen
Sluiten

'Isaac Babadi verlengt vermoedelijk voor wedstrijd van zondag zijn contract bij PSV'

29 februari 2024 11:45 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Isaac Babadi verlengt vermoedelijk voor wedstrijd van zondag zijn contract bij PSV"; image source: Pro Shots

Volgens het Eindhovens Dagblad heeft het er alle schijn van dat Isaac Babadi nog voor de wedstrijd tegen Feyenoord zijn handtekening zal zetten onder een nieuw contract bij PSV. De broer van de middenvelder heeft tegenover her ED ook bevestigd dat de insteek een contract tot de zomer van 2028 is, maar dat er nog enkele zaken moeten worden afgewikkeld.

Bronnen rondom de familie hebben aangegeven dat de moeder van Babadi per se bij het tekenmoment moet zijn en zij zit momenteel nog in het buitenland. Bronnen bij de club verwachten ook dat de middenvelder een nieuw contract bij PSV gaat tekenen, maar de keiharde garanties kunnen niet worden gegeven. Bovendien was men eerder al in de veronderstelling dat er een mondeling akkoord was bereikt.

PSV is bovendien ook verwonderd door de handelswijze van Feyenoord. Zelfs tot in de aanloop van de wedstrijd van zondag hebben ze geprobeerd Babadi vast te leggen, ondanks dat ze nooit formeel een bod hebben uitgebracht. Hetgeen wat Feyenoord en ook clubs in het buitenland zeiden te willen betalen is ook medegedeeld aan PSV en meegenomen in het tegenvoorstel wat kwam.

Meer op ED.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

babadi feyenoord isaac afgewikkeld formeel garanties medegedeeld mondeling tegenvoorstel tekenmoment verwonderd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Mocht het daadwerkelijk gebeurden dan verdienen de verantwoordelijken binnen PSV een heel groot compliment. Een mooi duo Brands en Steward!
+6/-0

 
2 maanden geleden
Op basis waarvan zeg je dit? Misschien bieden ze wel 5 miljoen salaris per jaar, omdat andere clubs dat ook beloofden. Dan ben ik helemaal niet blij dat hij blijft.
+1/-1

2 maanden geleden
Ondanks alles, fijn als het geregeld is. Die jongen zelf valt niet zoveel aan te rekenen, als broekie van 18 krijgt hij van mij nog het voordeel van de twijfel.
Qua talent is het een mooie groeibriljant die hopelijk in het mooie rijtje komt.
+6/-0

2 maanden geleden
Heel fijn dat het er nu op lijkt dat beide partijen er toch uit zijn gekomen. PSV moet zelf ook lering trekken uit het feit dat je niet een contract 1 jaar voordat het stopt pas probeert te verlengen.
+2/-1

 
Kleine1 (geschorst)
2 maanden geleden
Dit is zijn 1e prof-contract, heeft niets met verlengen te maken ...

Ze kunnen toch niet met een talent van bv 16 beginnen te onderhandelen, over een contract voor als hij 18 jaar wordt?! Hier heeft de KNVB/EUFA volgens mij allerlei regels voor.
+8/-1

 
2 maanden geleden
Maar ze kunnen toch een talentvolle jeugdspeler wel op zn 17e een nieuw 3 jarig contract geven? Daarmee geef je jezelf als club iets meer ademruimte voor het echte profcontract dat idd pas op 18 jarige leeftijd gesloten moet worden. Volgende voorbeeld in de rij: Tygo Land. Ben benieuwd hoe zijn zaakwaarnemers erin gaan zitten na deze soap. Tot slot over Babadi: ik geloof t pas wanneer het getekend is. Die broer lijkt alleen bezig te zijn met geld, dus ook dit nieuws kan onderdeel zijn van een tactiek richting een andere club
+2/-1

 
Kleine1 (geschorst)
2 maanden geleden
Ik zou denken dat de Technisch directeur en zijn staf hier toch wel een beetje kennis van hebben he?! Denk je nu echt dat die als kippen zonder kop rondlopen en bewust tot het laatste moment gaan zitten wachten?

Maar ja … blijkbaar heel veel kenners van deze materie op dit forum blijkbaar. Ik zelf wat minder ….
+5/-0

 
2 maanden geleden
Ik weet er ook weinig vanaf en daarom stel ik ik bovenstaande vraag, geformuleerd als stelling:). Ben oprecht benieuwd waarom je dat vrijwel nooit leest dat een toptalent een nieuw jeugdcontract krijgt. Wellicht mag dit niet ofzo. Ik hoopte dat hier wat kenners van voetbalcontracten rondstruinden, dacht zeker niet dat ik het beter zou weten dan een TD die hier rijkelijk voor beloond wordt.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Een contract aangeboden krijgen en hem tekenen zijn twee verschillende aspecten?
+1/-0

2 maanden geleden
En dan zondag 2x scoren in een 4-0 overwinning....
+7/-0

2 maanden geleden
Mag hopen dat het zondag eindelijk afgehandeld is. Wat een soap jongens...
+4/-0

2 maanden geleden
Schijn van, insteek, verwachten, waar blijft ja of nee? Deze week toch PSV??
+2/-0

Paulinho01 (geschorst)
2 maanden geleden
Ok graag of niet. Teveel aandacht wat mij betreft. Leuk talent maar nog niets bewezen. Die hebben we vaker gehad. Een transfer naar een andere club zal hopeloos zijn voor deze jongen zijn toekomst.
+3/-0

2 maanden geleden
En ja hoor het zoveelste Babadi topic. Hopelijk, maar ja is al zo vaak gezegd, valt er uiterlijk zondag een beslissing. Graag of niet. We zijn PSV hë.
+3/-0

2 maanden geleden
Zet maar in de basis zondag, kan ie er mooi 3 inschieten als bevestiging.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Eerst maar eens effkus de vulpen trekken en die handtekeningen plaatsen. Ik zie die miezers van Feyenoord er doodleuk nog keer overheen klappen. Horen we zondag in 1x ‘Babadi niet bij selectie ivm contract perikelen’…. Toen Bergwijn in 1x niet bij de selectie zat omdat hij een deal naar de Spurs aan het regelen was kregen we ook vlak voor de wedstrijd dergelijk nieuws.
+5/-0

 
Paulinho01 (geschorst)
2 maanden geleden
Exact Tony, ik heb er ook weinig vertrouwen in. Weinig ogenschijnlijke intrinsieke motivatie. Talent had Ihattaran ook echter motivatie niet. Zou mij niets verbazen als er weer een konijn uit de hoge hoed komt, lijk uit de kast, aap uit de mouw bij deze zinloze discussie.
+3/-0

 
2 maanden geleden
Ben het met je eens alleen is het niet de speler zelf maar zijn broers. Ik denk dat dat de reden is dat PSV er de stekker niet uitgetrokken heeft. De speler wil zelf bij PSV blijven maar de broers menen hun zakken te moeten vullen met het talent van hun broertje.
+2/-0

 
2 maanden geleden
Isaac Babadi broertje van
Iszak Bah Bah die?;-)
+1/-0

2 maanden geleden
En wanneer komt zijn moeder terug dan? Als hij voor zondag niet heeft getekend. Dan zie ik het ook niet meer gebeuren.
+3/-0

 
2 maanden geleden
Moeder had schijnbaar een ticket voor Rotterdam geboekt, Dat moet ze dan eerst omboeken en dat duurt effe, begrijpelijk allemaal toch.🤥
+1/-0

2 maanden geleden
Het is te triest voor woorden dat zo een talent zo gebruikt wordt door zijn eigen broers… geld is een lelijk iets in deze wereld. Voor mij had het niet gehoeven het doet me denken aan de zaakwaarnemer an Pereiro ook zo een koekwous. Als je straks verkoop moet doen omdat ze niet willen verlengen krijg je weer zo een theaterstuk….
+3/-0

reactie verwijderdPSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij eredivisie feyenoord flamingo hendrikus jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage