Transparent
Inloggen
Sluiten

Luuk de Jong: 'We zijn er nog niet'

18 maart 2024 00:15

In gesprek met ESPN was Luuk de Jong het eens met de opmerking dat het een gevecht was tegen FC Twente. "Als ik het moet analyseren begonnen we goed en hadden we de betere kansen op het begin. Daarna raakten we het een beetje kwijt en werd het een op- en neergaande wedstrijd", aldus De Jong. "Zij konden daarvan profiteren en tot het einde met die kans die Benítez geweldig pakt kon het beide kanten opgaan. Daarna ga je alles of niets en gokte ik op die lange bal. Pepi maakte hem vervolgens af en dat was een geweldig gevoel."

De Jong kreeg de vraag wat hij dacht bij die lange bal. "Ik ging eerst rechts van hem lopen in de hoop dat hij naar buiten zou gaan. Ik hoopte eigenlijk vooral dat hij de bal niet weg zou schieten, want dat zou ik zelf wel hebben gedaan", zo gaf hij aan. "Ik gokte erop dat hij em mee probeerde te nemen en ik em dan af kon snoepen. Toen zag ik ze allemaal op mij afkomen en probeerde ik te kappen. Ik hoopte vervolgens dat er iemand was, maar helaas kon Chucky niet binnenschieten. Maar daarna kwam de bal bij Malik en maakt Pepi hem fantastisch af, want het was echt een moeilijke bal."

De aanvoerder kreeg vervolgens de opmerking dat dit een overwinning is die past bij een kampioensploeg. "Uiteindelijk moet je em er wel uitslepen als je kampioen wil worden en dat willen we heel graag", zei hij daarover. "Maar we zijn er nog niet. We werken nog keihard door. We zijn er pas als we er zijn. Je hoort mij pas als we die schaal in handen hebben en tot die tijd gaan we keihard doorknokken."




Discussieer mee op de forums


Tags

jong gokte pepi benitez binnenschieten chucky doorknokken espn kampioensploeg kappen malik neergaande snoepen twente uitslepen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage