Transparent
Inloggen
Sluiten

'Borussia Dortmund zet in op komst van Jerdy Schouten'

18 maart 2024 19:51 - Patrick Berger
Foto: Pro Shots

"Borussia Dortmund zet in op komst van Jerdy Schouten"; image source: Pro Shots

Borussia Dortmund aast op de komst van Jerdy Schouten. Dat meldt Patrick Berger van Sky Sports. Volgens de Duitse journalist zou PSV bij een transfer inzetten op een vraagprijs van zo'n 30 miljoen euro. De international van het Nederlands elftal maakte afgelopen zomer voor zo'n 12 miljoen euro de overstap van Bologna naar PSV en is sinds zijn komst direct onomstreden gebleken. Het contract van Schouten loopt nog tot de zomer van 2028.
Tags

schouten dortmund jerdy berger bologna sky

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 maanden geleden
Vanaf de 30 mag je gerust beginnen met bieden en bij de 50 zou PSV pas moeten overwegen hem te verkopen. Er zullen al te veel spelers gaan vertrekken dat je niet zomaar moet meewerken.
+5/-0

5 maanden geleden
Doe maar gewoon pinokkio manier.
We gaan praten vanaf 80 miljoen, daaronder ons niet bellen.
+4/-0

5 maanden geleden
Zijn geld problemen daar en 30 te weinig lijkt me, voor 40 + gaan. Ruilen Malen met wat poen er bij ook prima.
+1/-0

5 maanden geleden
Afblijven!
Niet eerder dan over een jaar mogen jullie komen babbelen. Kom dan met een gigantische vrachtwagen vol met goud anders houden we je voor de poort nog tegen.
+5/-0

5 maanden geleden
Patrick Berger heeft het er maar druk mee, 2 berichten in een half uur tijd.

Als het klopt, met de nadruk op áls, dan vaart er een zilvervloot binnen deze zomer (verkoop Baka, Schouten, Veerman en de garantie op CL miljoenen) die zo zwaar beladen is dat hij zinkt.
+3/-0

 
5 maanden geleden
Zijn we in de stenentijdperk beland Obi?;-)
+1/-0

5 maanden geleden
Jerdy nog maar gewoon minstens een jaartje houden. Is een hele belangrijke voor ons geweest dit jaar. Zeker niet voor 30 mio van de hand doen. We hebben geen financiële noodzaak te verkopen, dus laten we onze poot maar eens stijf houden!
+5/-0

5 maanden geleden
Onmisbare schakel wat mij betreft. Zie maar eens een vervanger te halen.
+4/-0

5 maanden geleden
Wat een fatsoenlijke TD en trainer toch kan bewerkstelligen. Laten we nooit meer voor onervaren mensen kiezen op deze posities. Danku!
+7/-0

5 maanden geleden
Ik snap wel dat Dortmund Schouten wil. 30 miljoen is lachwekkend. Schouten is multifunctioneel en een van de beste spelers die PSV heeft.
+2/-0

 
5 maanden geleden
Mee eens. Deze jongen moet gewoon blijven
+2/-0

5 maanden geleden
Denk dat Schouten wel een upgrade van zijn contract verdient heeft. Sleutel speler waarmee je de kans om volgend jaar weer CL te halen aanmerkelijk vergroot. Na volgend jaar overwegen vanaf 50 miljoen. Je doet nu werd met de grote clubs mee, dus moet je ook groot denken.
+3/-0

 
5 maanden geleden
Zou Schouten niet al een smak geld verdienen en 1 van de dikste contracten binnen deze selectie hebben? Top speler. Verdient (als hij het niet heeft) een dito contract. Samen met Dest misschien wel de beste(n) dit seizoen. Zeker qua stabiliteit.
+2/-0

5 maanden geleden
Als Veerman weggaat dan Schouten niet laten gaan. Zeker als Boscagli ook vertrekt. Kracht van dit team is juist de voetballende as.
+2/-0

5 maanden geleden
Wie was dat die zei 'wat moeten we nu met een jongen die niet eens baardgroei heeft '?
+1/-0

5 maanden geleden
30 miljoen voor Schouten en 50-60 miljoen voor Bakayoko? Hit die Patrick gezopen? Bakayoko mag voor 50+ miljoen natuurlijk vertrekken. Maar Schouten gaan we toch niet van de hand doen voor 30 miljoen? Waarom zouden we?

Offtopic: wie ergert zich nog meer aan het feit dat Schouten de hele wedstrijd met twee dichtgeknepen vuistjes rondloopt om de lange mouwen om zijn knokkels te kunnen houden? Het zal wel aan mij liggen, maar het ziet er zo kneuterig uit. Zie ook de foto hierboven.
+1/-1

 
5 maanden geleden
Ergeren aan Schouten? Nee! Heerlijke speler
+5/-0

5 maanden geleden
Haha Schouten is wel meer waard nu. Laat hem ajb nog een seizoen blijven. Moeten volgend jaar weer voetballen en hebben dan weer goeie nodig
+2/-0

5 maanden geleden
Het zou ontzettend jammer zijn als Schouten na één seizoen weer vertrekt. PSV doet een grote investering in een speler en, als die investering dan goed uit pakt, dan wil je daar als supporter langer van genieten dan één seizoen. Ook al kun je na 1 seizoen een winst van 15 miljoen realiseren.

Het probleem is echter dat de lokroep van grote teams uit grote competities lastig te weerstaan is, mede gedreven door het feit dat onze competitie werkelijk waar helemaal niks meer voorstelt, met 5 (normaalgesproken) goede clubs en 13x FC Bal op 't Dak.

Dat er af en toe een speler vertrekt bij PSV, zeker na een succesvol seizoen, is onvermijdelijk en voor onze financiële positie zelfs noodzakelijk. Maar als alle geruchten waar zijn, dan vertrekken deze zomer Benitez, Teze, Ramalho, Bella-Kotchap, Boscagli, Dest, Van Aanholt, Schouten, Veerman, Tillman, Lozano en Bakayoko. Dan kunnen we helemaal opnieuw beginnen met het bouwen van een elftal.
+1/-0

5 maanden geleden
Niet te koop! Wegwezen. Dit is een speler die 5 jaar moet blijven!
+1/-0

5 maanden geleden
Ik verwacht eigenlijk dat hij zelf niet weg wil.
Heeft lang getekend, en kon vorig jaar ook naar AC Milan, dus waarom nu naar Borussia Dortmund gaan.
Om het maar niet te hebben over 30 miljoen, waar halen ze dat bedrag vandaan. Reken maar dat nu echt niemand binnen PSV dat soort bedragen gaat noemen, dat komt pas als de markt open is, en er echte interesse is, en met de huidige mensen komt dan waarschijnlijk dat bedrag echt niet meteen in de media.
+1/-0

5 maanden geleden
Een vraagprijs van 30 miljoen? Is dat de WOZ-waarde ofwat?
+1/-0

5 maanden geleden
Wil je komend seizoen weer iets willen betekenen in de CL en weer kampioen worden dan laat je een van je betere spelers niet vertrekken. Hopelijk lukt het Steward om de selectie redelijk bij elkaar te houden en verder te versterken.
+1/-0

5 maanden geleden
Niet verkopen. Zulke spelers heeft psv zelf nodig. Is nu al 90 miljoen euro waard.
+1/-0

 
5 maanden geleden
Hij is waard wat de markt ervoor wil geven. Hangt, naast kwaliteit, natuurlijk ook vooral af van leeftijd, contractduur, groeipotentieel, etc.

De vraag is, hoe belangrijk is hij voor PSV en wil hij graag blijven, of wil hij graag nog een keer de stap naar een grote competitie maken? Dat lijkt me sowieso het belangrijkst.

Wat is een seizoen als het huidige voor PSV waard in financieel opzicht? Even los van de verdiensten die we in de CL hebben en eventuele waardevermeerding van onze spelers, is de positieve vibe natuurlijk ook belangrijk. PSV is booming. Supporters genieten van elke wedstrijd.

Wat is de kans dat je nog een keer zo goed bent, als je in de zomer afscheid gaat / moet nemen van je beste 4/5 spelers?

Het is een duivels dilemma voor beleidsmakers van clubs uit kleinere competities, die toch grote ambities hebben. Hoe hou je je selectie kwalitatief in balans, zonder de individuele belangen van je spelers uit het oog te verliezen? Een seizoen als het huidige zullen we (waarschijnlijk) niet snel nog een keer meemaken.
+2/-0

 
5 maanden geleden
Scouting is the name of the game. Het is een utopie dat je een dergelijke selectie lang bij elkaar houdt in een opleidingsland als NL.
+1/-0

 
5 maanden geleden
90 miljoen? Gebaseerd op?
+1/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.841 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake basarnhem berg boscagli costa dest dijk feyenoord flamingo frankrijk gakpo gerets izecson klompje koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje psveldhoven ronaldopsv santos schouten sepp teze tillman veerman weghorst xavi