Transparent
Inloggen
Sluiten

'Flinke renovatie op komst bij Jong PSV'

20 maart 2024 19:57 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Flinke renovatie op komst bij Jong PSV"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad meldt dat er binnen de selectie van Jong PSV komende zomer flinke wijzigingen lijken te komen. Renzo Tytens lijkt zijn loopbaan te gaan vervolgen bij Club Brugge, terwijl rechtsback Bram Rovers ook lijkt te gaan vertrekken. De Israëlier Tai Abed lijkt ook te gaan vertrekken, evenals Yaël Gil y Muiños.

PSV is al een tijd in gesprek met aanvoerder Mohamed Nassoh over een nieuw contract, maar voor hem is er veel belangstelling uit het buitenland. Daarnaast wordt hij ook gelinkt aan een vertrek naar AZ. Ook met Tim van den Heuvel en Koen Jansen wordt gesproken over een nieuwe verbintenis. Julian Kwaaitaal, Reda El Meliani en Matteo Dams hebben ook een aflopend contract en onbekend is nog of PSV langer met hen door wil.

Over huurling CJ Egan-Riley is nog geen beslissing genomen. De verdediger wordt momenteel gehuurd van Burnley met een optie tot koop, maar in zijn eerste wedstrijden heeft hij nog niet helemaal weten te overtuigen.

Komend seizoen lijkt de ploeg bovendien een vernieuwde technische staf te krijgen en zullen er meerdere spelers vanuit PSV Onder 18 worden doorgeschoven. Daarnaast is de clubleiding van plan om een aantal versterkingen van buitenaf aan te trekken.

Meer op ED.nl




Tags

jong renovatie abed bram brugge buitenaf burnley dams egan gil heuvel israelier jansen julian koen kwaaitaal matteo meliani muinos nassoh reda renzo riley rovers tai tim tytens yael

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden (gewijzigd)
Het is logisch dat de technische staf vervangen wordt omdat spelers eerder slechter dan beter werden en de resultaten ook flink tegenvielen.Het is afwachten wat er uit PSV u18 goed genoeg is voor JPSV. Maar het is wel positief dat jong ververst wordt en slechter dan dit seizoen gaat het volgend seizoen niet worden.Kan ik volgend seizoen weer met plezier gaan kijken.
+3/-0

2 maanden geleden
In de voorbereiding hebben we Kwaaitaal even gezien. Deed het toen best goed. Weet iemand of hij potentieel heeft?
+2/-0

 
2 maanden geleden
Ik denk dat het potentieel niet het punt is waar het om gaat,want dat hebben ze over het algemeen allemaal.
We praten hier over de beste voetballers van het land in hun leeftijdsklasse,maar waar het m.i meer omgaat is dat het jonge mannen zijn die het in de kkd moeten afleggen tegen de volwassen mannen op fysiek,ervaring en persoonlijkheid.
Dus op het moment pakken ze een jaar ervaring maar komen min of meer in een gat terecht om de overbrugging naar het grote mannenvoetbal in te vullen en zeker naar Psv-1(op de allergrootste na)
Neem hierbij de situatie mee van vaak aflopende contracten waarbij Psv dus komt te zitten met opleiden voor andere clubs.
Hier zal kritisch naar gekeken moeten worden(verhuur,satelietclub of specifieke trajecten).
+2/-0

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
Goed punt @alchemist, voetballen kunnen ze allemaal, anders spelen ze niet in jong-PSV. In de KKD word je weerbaarheid getest, fysiek maar ook zeker mentaal. Dat bepaalt ook of je door kunt stromen naar een carrière in de eredivisie, waar de top speelt. De meesten vallen meestal af. Hoe belangrijk mentaliteit concentratie en doorzettingsvermogen is, heb je met Ihattaren als negatief voorbeeld. Een mooi positief voorbeeld is Jerdy Schouten, die tot zijn 22e bij Excelsior speelde, en daarna nog een spurt naar boven maakte. Hij speelde nooit voor Oranje in zijn leeftijdscategorie. Nu is hij een van de beste middenvelders van NL geworden, die elk team graag wil hebben: oplossend zeer sterk en speelt altijd(!) naar de goede kleur, een topper! (een ander perfect voorbeeld hiervan is Dumfries).
+2/-0

2 maanden geleden
Nassoh verlengen en verhuren.
Die gaat een Saibari ontwikkeling doormaken.

Kwaaitaal heeft toch best leuke dingen laten zien, die zou nog wel een jaartje langer mogen blijven om zich te bewijzen.

Tai abed is nu eindelijk in vorm aan het komen en gewend aan Nederland. Die moet je echt behouden want die gaat zich thuis voelen en leuke dingen laten zien. Daarnaast zit daar als ook een stukje commerciële winst aan.

Verder zullen er hopelijk veel nieuwe talenten komen, die het niveau wèl aankunnen.
Zoals die Poolse jongen waar ze van de zomer mee bezig waren. Maar hoop dat ze ook eens in Denemarken, Zweden en vooral Noorwegen kijken, daar is veel te halen qua tekent, en voor scherpe prijzen.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Mee eens. Altijd al gecharmeerd geweest van Nassoh en heb zo mijn vraagtekens bij Abed op fysiek vlak maar wel een jongen die mee mocht op winter trainings kamp dus zou denken een jongen waar psv iig toekomst in ziet / zag? Technisch wel erg goed iig
+2/-0

2 maanden geleden
Abed en Nassoh hebben de extra klasse, deze jongens mogen echt niet verloren gaan
+1/-0

2 maanden geleden
KKD is een erg goede leerschool voor onze jonge talenten. Hopelijk wordt er ook eens naar de achterhoede gekeken / rekening mee gehouden. JPSV heeft nu veruit de meeste tegengoals.
+2/-0

 
2 maanden geleden
Centrale verdedigers scouten voor zowel 1e elftal al jong PSV is de laatste jaren niet echt het sterkste punt van onze mooie club, helaas.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Dat is zacht uitgedrukt - en als je ziet welke mogelijkheden er waren … toch aardig wat. Verder terug naar van Dijk, van de Ven, Botman, van Hecke, Struijk allicht … zijn er toch aardig wat
+2/-0

 
2 maanden geleden
Klopt helemaal! Al is dat achteraf voor ons natuurlijk wel makkelijker praten nu ze het allemaal zo goed doen. Ik verwacht dat PSV voor het eerste elftal komende zomer voor de Vrij zal proberen te gaan.
Baal nu wel extra dat we Gerrit van de zomer niet hebben vastgelegd voor 10+ mln.

In de serie kansen die psv niet heeft genomen, heb ik nog wel een naam: Xavier Mbuyamba. Waarom hem niet goedkoop ophalen bij Volendam. Volgend jaar tussen jong PSV en het eerste laten pendelen en proberen klaar te stomen. Heeft al flink wat ervaring opgedaan in het buitenland en is een goedkope optie. Als ie dadelijk naar een AZ of Twente gaat moet je jackpot betalen en sla je jezelf weer voor de kop dat we weer hebben zitten slapen.
+1/-0

2 maanden geleden
Hoe zit het met PSV U18, Daar lopen ook veel contracten van af dit seizoen en nog geen berichten voorbij gezien van verlenging. spelers zoals Elvic Jager, Onesime Zimuangana, Gaetan Trinidad, Raf van der riet, Jordy Bawuah etc. Ik hoop dat de contracten opengebroken wordt voor de spelers
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage