Transparent
Inloggen
Sluiten

'Borussia Dortmund meldt zich voor Johan Bakayoko'

8 april 2024 20:26 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Borussia Dortmund meldt zich voor Johan Bakayoko"; image source: Pro Shots

Volgens het Eindhovens Dagblad staat Johan Bakayoko onder meer in de belangstelling van Borussia Dortmund. De Duitse topclub zou zich zelfs al hebben gemeld, maar de international van België ziet een goed seizoen bekroond worden met interesse vanuit heel Europa. PSV zet dan ook in op een transferrecord indien de aanvaller komende zomer vertrekt uit Eindhoven.

Meer op ED.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

bakayoko dortmund bekroond belgie transferrecord

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 maanden geleden
Ik zie hem niet zo snel daarheen gaan.
Zal me niks verbazen als Real Madrid hem komt oppikken.
Past helemaal in hun beleid, jeugd relatief goedkoop (voor hun maatstaf) oppikken.
Kan ook zomaar een succes worden daar.
+1/-0

4 maanden geleden
Ben zeer benieuwd naar de vraagprijs.
+1/-0

4 maanden geleden
Dortmund kan Bakayoko helemaal niet betalen. Die geven namelijk nooit veel meer dan 30 miljoen uit aan een speler. Dus die gaan nu echt niet het dubbele op tafel leggen.
+1/-0

 
4 maanden geleden (gewijzigd)
Maar wat vind je dat PSV moet vragen voor hem? In het topic over Bakayoko lees ik dat je hem een heel stuk minder vind dan Madueke. Maar blijkbaar moeten we dan wel veel meer voor Bakayoko vragen?
+2/-0

 
4 maanden geleden
Ik ben niet onder de indruk van Bakayoko nee. Al speelde hij tegen AZ goed. Maar als ik de media mag geloven zit heel Europa achter hem aan. Dus ik zal het wel verkeerd zien.

Madueke ging voor 40 miljoen weg. Gakpo voor 50. Toen was iedere keer het argument dat ze voor de echte hoofdprijs kampioen hadden moeten worden en Champions League hadden moeten spelen. Aan die voorwaarden voldoet Bakayoko wel, dus ik zou inzetten op 60 miljoen.
+1/-0

 
4 maanden geleden
Helder. Maar dan toch nog even een vraag aan jou. Wat vind jij, volledig los van wat 'de media' en/of 'andere supporters' roepen over Bakayoko een reële marktprijs? Als je hem een heel stuk minder vindt dan bijvoorbeeld Madueke (en dat mag natuurlijk, maar daar gaat de discussie nu niet om), dan zou 30 miljoen toch een reële waarde kunnen zijn? En dan zou Borussia voor dat geld hem misschien wel oppikken, toch?

Dus volledig op je eigen waardering van Bakayoko afgaande, wat vind je dat PSV minimaal moet vragen, en waar zou jij tevreden mee zijn?
+1/-0

4 maanden geleden
Ik weet nog dat amper 1,5 jaar geleden PSG een miljoen of 6 bood en ik en velen hier met mij dachten dat zo'n bedrag voor hem nooit meer voorbij zou komen. Toch blij dat PSV het anders zag.
+1/-0

 
4 maanden geleden
Die boden toen 15, afgelopen zomer werd 40 geboden, PSV zal hoog inzetten verwacht ik.
+2/-0

4 maanden geleden
Toch opvallend in mijn ogen. Gakpo was toch vele malen belangrijker en veel meer rendement, ook was Madueke voor mijn gevoel nog een klasse beter. Leuke speler en goeie kerel volgensmij, maar denk dat we in tegendeel tot een Gakpo wel een vervanger kunnen halen die niet veel onderdoet.
+1/-0

 
4 maanden geleden
Gakpo had inderdaad nog andere kwaliteiten, maar Madueke is wel echt een ander verhaal. Die kon enkel op snelheid een speler voorbij lopen, terwijl Bakayoko echt oneindig veel meer controle aan de bal heeft. Denk dat je hem wat onderschat.
+3/-0

 
4 maanden geleden
Zou kunnen dat ik hem onderschat. Ik vond Madueke wel veel dreigender en beter in de man passeren. (Helaas weinig van kunnen genieten vanwege blessureleed.) Wellicht leg ik daar meer de nadruk op dan zou moeten.
Voor mij is dat wel wat een buitenspeler echt goed maakt, Lang heeft dat overigens wel.
Neemt niet weg dat ik er niet op tegen ben om veel geld te ontvangen voor hem :)
+1/-0

 
4 maanden geleden
Gakpo was ook veel belangrijker en verder dan Bakayoko nu is. Maar we moeten niet vergeten dat Gakpo ook 2,5 jaar ouder was. Die was 23 toen hij werd verkocht, terwijl Bakayoko in de zomer net 21 is.

Persoonlijk vond ik Madueke ook verder. Veel dreigender, meer scorend vermogen. Die werd verkocht toen hij 20 was.

Voor mijn gevoel is Bakayoko ook vervangbaar. Het is geen Gakpo of Simons die het hele team draagt. Maar daarvoor is het huidige team ook te sterk in de breedte. Er zijn meerdere bepalende spelers in de selectie. Aan de staf de taak om die niet allemaal tegelijk van de hand te doen.
+1/-0

4 maanden geleden
75 miljoen en een kratje Warsteiner
+2/-0

4 maanden geleden
Klopt het dat zijn contract in 2026 afloopt? Dan is een deal komende zomer bijna een must om de regie in eigen handen te houden. Kan me voorstellen dat Johan nog wel een seizoen kilometers wil maken maar financieel zou dat voor PSV minder interessant zijn lijkt me.
+1/-0

4 maanden geleden
Zag ook al ergens voorbij komen dat we niet de hoofdprijs kunnen vragen omdat hij nog "maar" twee jaar onder contract staat??
Mag toch hopen dat het niet minder wordt dan die 40 die voor het seizoen is geboden.
+1/-0

4 maanden geleden
Wij mogen echt wel hopen ivm zijn contract op om en nabij die 40meloen
Maar kunnen ook openbreken in overleg en zonder limieten constructie enz?
+1/-0

 
4 maanden geleden (gewijzigd)
Inzake dat laatste: waarom zou Baka (en adviseurs) dat überhaupt doen? Die jongen komt op mij als zeer intelligent over (mede door goede entourage). Mochten ze überhaupt willen verlengen dan zullen ze ongetwijfeld een hoop ‘upside’ in het eigen tassie willen zien vloeien. Daarom denk ik dat voor PSV ‘netto netto’ een deal komende zomer the max is.
+1/-0

 
4 maanden geleden
Ivm die deal refereer ik ook naar het verlengen tussendoor dat mocht hij onverhoopt willen blijven ivm CL (Club Liefde) Eindhovense sfeer enz het iig al vast staat dat PSV er echt in een Sequoia kan gaan hangen bij onderhandelingen.
Hoop dat ik het goed hebt verwoord ;-)
+1/-0

4 maanden geleden
Briljante speler. Beter verlengen dat contract. Nogmaals kampioen worden en CL finale bereiken. En dan over 1 jaar weg voor 129 miljoen EURO!
+1/-0

 
4 maanden geleden
Ik weet niet wat je op hebt, maar je gaat er iig lekker op! ;-)
+2/-0

 
4 maanden geleden
Waarom zou PSV het met minder moeten doen? De volgende stap ligt weer open nu. Halve finale / finale CL moet gewoon mogelijk zijn.

Antoni ging ook voor 100 miljoen en had veel minder laten zien. Inflatie is intussen al 30% na deze Antoni transfer dus waarom zou PSV met minder dan 129 miljoen EUR genoegen nemen?
+1/-0

 
4 maanden geleden
Ik help het je hopen, maar ik vrees dat we daar voorlopig toch nog een maatje te klein voor zijn, maar wie weet, met een paar gerichte versterkingen...

Eh, omdat niemand 129 miljoen gaat betalen voor een, weliswaar talentvolle, maar verder nog niet echt internationaal doorgebroken speler. Dat zijn bedragen voor spelers van de buitencategorie, niet voor zulke jonge gasten. En hoe United ooit 100 miljoen voor Anthony heeft durven betalen is me overigens ook een compleet raadsel.
+1/-0

 
4 maanden geleden
We moeten meer van eigen kracht uitgaan. Wij zijn PSV!
+1/-0

 
4 maanden geleden
Hopelijk bent jij realistischoportunistischpositivistischhelderziend en weet ik wat nog meer;-)
+1/-0

4 maanden geleden
Drie puntjes:

Bakayoko is verder dan Gakpo op deze leeftijd.

Onderhandelingen beginnen bij een bod van de vragende partij.

En er staat duidelijk dat Psv uitgaat van een recordbedrag(dus minimaal de 50mln van Gakpo.)
+1/-0

4 maanden geleden
Bakayoko, nu niet laten gaan. Verbeterd contract aanbieden, een geweldige speler, die volgend seizoen nabij de honderdmiljoen euro oplevert.
+1/-0

 
4 maanden geleden
Geen enkele speler van PSV gaat nu of zelfs de komende drie jaar ooit 100 miljoen opleveren. Dan zullen we toch echt eerst een paar jaar flink moeten presteren in de CL(minimaal laatste 16) en zelfs dan is het nog maar de vraag of clubs het risico durven nemen met een speler die niet in een van de top vier competities speelt.
Tuurlijk gaat die jongen voor een leuk bedrag weg maar alles boven 50 zou op dit moment een werelddeal zijn.
+1/-0

4 maanden geleden
De realiteitszin is bij sommigen (als te doen gebruikelijk) ver te zoeken. Het niveau van Bakayoko, (inclusief alle wedstrijden die hij dit seizoen met zijn vorm worstelde) is hooguit veelbelovend. Daarmee is hij niets meer dan een veelbelovend talent, met (dat is waar) heel volwassen gedrag en de de juiste instelling. Ik heb toch wel vertrouwen in deze jongen, zeker door de combinatie van talent, motivatie en de juiste instelling. Het zou ideaal zijn als hij zou bijtekenen en komend seizoen echt laat zien dat hij veel geld waard is. Dan zou bijna de helft van het ridicule bedrag dat @Paulinho noemt best eens reëel kunnen worden.
+2/-0

4 maanden geleden
Melden wel ! Maar betalen daar zijn de Duitsers niet zo snel mee.
Bakayoko 100 miljoen, ga er maar voor zitten Borussia Dortmund.
+1/-0

 
4 maanden geleden
Idd, bij Borussia zijn ze gewend en goed in talenten weg te halen en zelf later voor giga bedragen door te verkopen, zij mogen Baka voor een giga bedrag hebben en een giga doorverkoop% bij het doorverkopen.
+1/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake basarnhem berg boscagli costa dest dijk feyenoord flamingo frankrijk gakpo gerets koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje ring ronaldopsv rosario schouten sepp strijdplan teze vaio veerman vitesse weghorst xavi