Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV maakt plannen upgrade stadion bekend

8 mei 2024 16:55
Foto: NvdL

PSV maakt plannen upgrade stadion bekend; image source: NvdL

Zojuist heeft PSV haar plannen bekend gemaakt omtrent de verbouwing en upgrade van de Noordzijde van het Philips Stadion. De buitenzijde zal worden dichtgemaakt, de catering krijgt betere faciliteiten en er komen meer toiletten bij, om zo de wachttijden te verlagen. PSV hoopt komend seizoen te beginnen met het project.

De directeur van het Philips Stadion Sjors van den Boogaart noemt het opwaarderen van de supportersfaciliteiten een langlopend project: "Op de bovenste ring aan de noordzijde hebben we het meeste terrein te winnen. De buitenkant is nu nog gedeeltelijk open, waardoor het onbeschermd is tegen neerslag. Het nieuwe uiterlijk is geïnspireerd op het Philips Stadion uit de jaren zeventig.”

Naast het dichtmaken van de buitenkant van de noorzijde, pakt PSV dus tegelijkertijd de toiletten en de catering aan. "De extra toiletten en cateringvoorzieningen moeten zorgen voor korte wachtrijen. We zijn nog met de gemeente in gesprek over de aanvangsdatum, maar we verwachten volgend seizoen al een flinke start te kunnen maken."

Meer op
Tags

toiletten upgrade catering noordzijde project aanvangsdatum boogaart buitenzijde cateringvoorzieningen dichtgemaakt dichtmaken gemeente langlopend neerslag noorzijde onbeschermd opwaarderen ring sjors supportersfaciliteiten terrein verbouwing verlagen wachtrijen wachttijden zeventig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 weken geleden
Mooie plannen, hoewel dit deel nog geen extra stoelen op lijkt te leveren.
+2/-0

 
2 weken geleden
Als je de bril naar beneden doet wel..😉
+6/-0

 
2 weken geleden
Terecht punt, hoewel ik vrees dat je dan wel bijzonder weinig van de wedstrijd ziet, hoewel ik ook niet weet waar die extra toiletten komen. ;-)
+2/-0

 
2 weken geleden
Ik hoopte dat die schijtwedstrijden tot het verleden hoorden.
+5/-0

2 weken geleden
Buitenkant ziet er mooi uit. Zit niet op noord dus ga ik ervan uit dat deze upgrade hard nodig is.) Ben ook erg benieuwd waar op korte termijn plaatsen bij komen. Dacht dat Brands het had over 2000 zonder veel te moeten verbouwen..
+1/-0

2 weken geleden
Belangrijkste upgrade op oost van de laatste 15 jaar zijn die piskruizen die ze er neer hebben gezet. Niet meer met 200 man tegelijk in dat hokje maar gewoon even zeiken (want over het voetbal valt weinig te zeiken dit jaar).
+3/-0

2 weken geleden
Nou....dat wordt in ieder geval geen derde ring op Noord of uitbreiding van die tribune ansich...
Je had op Noord ook die gigantische schermen weg kunnen doen. Dat levert toch behoorlijk wat plaatsen op...
(Tijd/score op de ledboarding van de 2e ring. Of zoals eind90 hangend op Oost en West.
+1/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.848 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

alchemist antonh arensman arrogant babadi bakayoko bayern bella bergwijn boscagli bosz brobbey connor dest driouech eredivisie jong kern kotchap lozano martinez mauro oost poster sangare schouten shevchenko teze til tillman