Transparent
Inloggen
Sluiten

MALIK TILLMAN TEKENT VOOR VIER JAAR BIJ PSV

10 mei 2024 16:59 - PSV
Foto: Pro Shots

MALIK TILLMAN TEKENT VOOR VIER JAAR BIJ PSV; image source: Pro Shots

Marcel Brands heeft zojuist op de kampioensreceptie bekend gemaakt dat PSV de koopoptie op Malik Tillman heeft gelicht. De in Duitsland geboren Amerikaan heeft inmiddels een contract ondertekend dat hem tot 2028 aan PSV verbindt.

PSV huurde de speler dit seizoen van FC Bayern München. De Duitse grootmacht had tot gisteren de tijd om te reageren op het feit dat PSV de koopoptie wilde lichten. Dat heeft de club uit Beieren niet gedaan. Directeur Voetbalzaken Earnest Stewart is ontzettend blij en trots met het permanent vastleggen van een van de sleutelspelers achter het succes van dit seizoen: "Malik heeft zijn waarde dit seizoen meer dan bewezen. Het is een fantastische voetballer met ontzettend veel kwaliteiten. Daarnaast heeft hij hier ook nog eens een geweldige ontwikkeling doorgemaakt, zowel als voetballer als mens. Ik ben erg blij dat hij nog lang voor PSV speelt!"

Ook Malik Tillman is verheugd met zijn verlengde verblijf in Eindhoven: "Ik ben heel blij dat ik langer bij PSV blijf. Het eerste seizoen is geweldig geweest en ik hoop dat we de komende jaren nog veel prijzen gaan pakken. Dat geeft me het vertrouwen dat ik hier op de juiste plek ben en dat ik me hier kan ontwikkelen tot een nog betere voetballer,” aldus de middenvelder die zich duidelijk gewaardeerd voelt in Eindhoven.

Ook Peter Bosz is blij met de langere samenwerking met Malik: "Ik ben ontzettend blij dat hij blijft. Hij is pas 21 maar heeft dit jaar al zoveel stappen gezet in zijn ontwikkeling. Dat is mooi om te zien en ik ben benieuwd hoe hij zich verder gaat ontwikkelen."

Meer op PSV
Discussieer mee op de forums


Tags

malik tillman bayern beieren bosz brands duitsland earnest kampioensreceptie ondertekend permanent stewart verbindt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 weken geleden (gewijzigd)
Zo is dat! Lekker Malik!

Edit, van mij mag dit dikgedrukt nieuws zijn!
+11/-0

2 weken geleden (gewijzigd)
Lekkerrrr, goed nieuws!! Toch goed dat Luuk na een paar pintjes een contract aanbod deed! Hahaha
+6/-0

2 weken geleden
Geweldig goed nieuws dit en fijn dat het een keer geen hele soap wordt. Top.
+4/-0

 
2 weken geleden
Ah joh, wie weet zitten er nog een hoop verassende clausules in...
+2/-0

 
2 weken geleden
Nou die droom heeft twee dagen geduurd, geheel volgens traditie toch nog een soap..
+1/-0

2 weken geleden
Geweldig nieuws! Eerste aanwinst voor het nieuwe seizoen is al binnen! Naast dat hij goed kan voetballen kan hij ook goed zuipen!! :pul
+4/-0

2 weken geleden
Top! Absolute kwaliteitspeler en leuke gast die hopelijk elk jaar van het podium geholpen moet worden na de huldiging. Ik vermoed dat het plan is om tm WK in eigen land bij ons te blijven en daarna weer verder kijken. Prima voor iedereen. Zou ook mooi zijn als Dest ditzelfde plan uitstippelt in de winter
+5/-0

2 weken geleden
Prima nieuws. Is al vrij ver voor een jongen van zijn leeftijd. Technisch goed, fysiek prima in orde en ook nog eens scorend vermogen + kan op meerdere posities uit de voeten.
+3/-0

2 weken geleden
Mooi, sierlijke en goeie voetballer. Welkom. We gaan nog veel plezier aan hem beleven. 12mio plus, is veel geld voor PSV maar blij dat ze dit zonder verkoop andere speler(s) al kunnen betalen. Benieuwd wie volgen.
+1/-0

2 weken geleden
Fantastisch nieuws!
+3/-0

2 weken geleden
Het is prachtig weer vandaag en Tillman wordt nu een 'echte' PSV'er, wat willen we nog meer?
+2/-0

2 weken geleden
Super! Hoop wel dat wat hij in het interview zegt niet doorgaat, zowel de Copa America als de Olympische Spelen... Dat wordt wat al te gek.
+1/-0

2 weken geleden
Goed nieuws👍
Mag ik dan concluderen dat Bayern hem niet perse wil houden? Ik vermoedde dat zij die boete zouden pakken om hem te houden of voor meer geld te verkopen.
+1/-0

2 weken geleden
Zou ie al nuchter zeggen zijn? 😂
+1/-0

2 weken geleden
Een klassieke stylist die niet schroomt om te ‘poetsen’. Wat een verademing dergelijke spelers vergeleken met wat we de laatste jaren regelmatig binnenhaalden. Wel benieuwd of Bayern nog 1 of andere optie heeft zoals op Zirkzee het geval bleek.
+3/-0

 
2 weken geleden
You pay lots of money, you get the best ! :)
+1/-0

 
2 weken geleden (gewijzigd)
If you wanne play with the big boys, you have to do it according to their rules. Ie terugkoopoptie Bayern….. maar ik vind het prima. 35m op een investering van €13m is prima rendement…..
+2/-0

2 weken geleden
Geweldig nieuws! Heerlijke voetballer en ook een sympathieke rustige gast. Past perfect bij onze club. Zag net het interview voorbijkomen waarin ie het bekend maakte en hij leek er oprecht heel gelukkig mee dat het rond was gekomen.
+2/-0

2 weken geleden
Héél blij mee. En nu maar hopen dat er geen vage clausules in dat contract staan.
+3/-0

 
2 weken geleden
Dus wel, eerste details lekken al uit...
+1/-0

 
2 weken geleden
Inderdaad, dit wordt er misschien wel weer één die in het rijtje met Angelino en Xavi past...
+3/-0

 
2 weken geleden
Wat voor clausule ? Ik lees er niks over
+1/-0

 
2 weken geleden (gewijzigd)
Kijk op skysport.de.
+2/-0

 
2 weken geleden
Zoals ik het lees heeft Bayern een terugkoopoptie (en een percentage?).
+1/-0

 
2 weken geleden
Klopt. En dat is de ellende. Hoe die optie er precies uitziet staat er niet in, maar reken maar dat die ten gunste van Bayern is. En ja, je kunt dan zeggen dat hij anders nooit bij ons zou kunnen tekenen maar leuk is anders. En die gluiperige Schmiegels bij de UEFA moeten oprotten met hun motto 'financial fairplay' want op deze manier is er niks fairs aan hoe het gespeeld wordt. Vooropgesteld : ik ben blij dat hij blijft, maar weet nu al dat ik heel teleurgesteld en boos ga worden als hij straks na nog zo'n wonderseizoen vertrekt. Deze kennis haalt voor mij wel de glans weg van dit mooie bericht. Forza PSV.
+2/-0

 
2 weken geleden
Zo is het. Echt enorm irritant. Structureel opleiden voor andere ploegen.
+2/-0

 
2 weken geleden
Voor €35m op een inleg van €13m wil ik wel opleiden.. of heb je liever dat we doorgaan met types die niets gebracht hebben?
+2/-0

 
2 weken geleden (gewijzigd)
Waar hala je die 35m vandaan? Voor een derde club is dat misschien realistisch, maar lijkt me dat Bayern dat echt niet gaat betalen als ze hem tzt terug willen kopen. Zla eerder op 15 ofzo zitten voor hen, lijkt me.

Edit: Ah, Elfrink :) Nja dan zal wel kloppen hoop ik. Dikke prima dan!
+2/-0

 
2 weken geleden
Zie Zirkzee….. haalt Bayern ook niet zomaar voor een dergelijk bedrag terug als je noemt.
+1/-0

 
7 dagen geleden
Zo is het. Echt enorm irritant. Structureel opleiden voor andere ploegen.
+1/-0

2 weken geleden
Heel goed nieuws en een goede start van de transferzomer!
+1/-0

2 weken geleden
Wel weer een aparte clausule erin, maar ben er niet minder blij mee
+1/-0

2 weken geleden
Mooi nieuws hoor! Malik heeft het gewoon heel erg goed gedaan.
+2/-0

2 weken geleden
Goed nieuws om er al zeker van te zijn voor komende periode om er weer een bij te hebben die comfortabel aan de bal is.
Terugkoopoptie en een percentage is denk ik niet zo spannend maar klinkt eerder logisch daar die Duitsers ook niet direct al hun belangen willen kwijtspelen voor het geval hij zich dusdanig ontwikkelt en Psv er enkel en alleen mee gaat cashen.
mocht psv er geen voordelen in hebben zien dan was de directie echt niet akkoord gegaan lijkt me.
+1/-0

2 weken geleden
Weer paniek om niks dus, 35 miljoen en kan pas over twee seizoenen worden gelicht
+2/-1

 
2 weken geleden
Klinkt best redelijk. Waar heb je die info vandaan? Kan het op skysport.de niet zo snel vinden...
+1/-0

 
2 weken geleden
Rik Elfrink en Fabrizio Romano melden het
+2/-0

 
2 weken geleden
Gezien het verleden van PSV met clausules kan je het ze (me) toch niet kwalijk nemen?
+4/-0

 
2 weken geleden
Precies. En dan reageert PSV enigszins gepikeerd dat het nu algemeen bekend is. Gewoon transparant blijven wat past bij onze mooie club. Voor zover ik het nu kan beoordelen trouwens een prima deal dus schunnigheid is helemaal niet nodig. Laat ze dat maar in Amsterdam blijven doen.
+1/-0

 
2 weken geleden
Hoezo paniek? Aparte woordkeuze.
+1/-0

2 weken geleden
Poeh toen ik het woord constructies las kreeg ik wel meteen twijfels. Maar dit lijkt me een redelijke deal, tenzij hij natuurlijk zo goed wordt dat je er ook 50 voor had kunnen krijgen. Vind het overigens wel bizar hoe ver de macht van grote clubs rijkt. Heb je een optie tot koop waar ze zo vanaf kunnen. Dan verloopt de deadline en koop je hem maar komt er evengoed weer een clausule uit de hoge hoed. En als over vier jaar zijn contract afloopt komt er dan weer iets tevoorschijn?
+2/-0

2 weken geleden
Ik zou me niet zo druk maken om deze clausule. Er zijn weinig spelers die meer dan 35 miljoen opbrengen momenteel(kan over 2 jaar anders zijn), het is heel veel geld. Verder moet Tillman het dan ook nog willen als Bayern bereid is hem terug te nemen. In het slechtste geval krijg je 35 miljoen ipv. misschien 40 of 45. Geen zorgen over morgen zou ik zeggen, gewoon gaan voetballen en geweldig spelen en groeien.
+1/-0

2 weken geleden
35 Miljoen twrugkoopclausule... dan moeten we hem over 1,5 jaar maar voor 70 miljoen verkopen aan een andere club :)
+1/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.848 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

alchemist antonh arensman arrogant babadi bakayoko bayern bella bergwijn boscagli bosz brobbey connor dest driouech eredivisie jong kern kotchap lozano martinez mauro oost poster sangare schouten shevchenko teze til tillman