Transparent
Inloggen
Sluiten

Couhaib Driouech kijkt terug op afgeketste transfer

16 mei 2024 12:47 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

Couhaib Driouech kijkt terug op afgeketste transfer; image source: Pro Shots

Donderdag 1 februari, tegen de deadline van de transfermarkt, werd duidelijk dat Couhaib Driouech zijn droom even in de ijskast moest zetten. De overstap naar PSV ketste op het ogenschijnlijk allerlaatste moment af. In plaats van strijden om de landstitel, staat aanstaande zondag de wedstrijd van Driouech in het teken van het ontlopen van de playoffs om degradatie. In Rotterdam wacht Feyenoord in De Kuip, terwijl de Kralingers hetzelfde puntenaantal hebben als RKC Waalwijk, met alleen een iets minder doelsaldo dan de Brabanders. In gesprek met De Telegraaf gaat de vleugelaanvaller in op die periode en de periode daarna. "Het was een moeilijke periode voor mij als profvoetballer, niet leuk om mee te maken maar het hoort er natuurlijk wel bij."

De buitenspeler speelde sinds het afketsen van de transfer slechts zeven wedstrijden. In het onderlinge duel met uitgerekend PSV raakte hij al vroeg geblesseerd aan zijn hamstring. Inmiddels is hij weer fit en speelde de aanvaller een belangrijke rol in het met 4-0 gewonnen duel met Heracles Almelo. "Ik ben gefocust op Excelsior. Sinds het afketsen van de transfer naar PSV staat alles bij mij weer in het teken van Excelsior en deze club te behouden voor de Eredivisie. Ik vang een en ander wel op natuurlijk maar laat me daar niet door afleiden. Mocht het zondag onverhoopt niet lukken ons veilig te spelen, weet ik zeker dat ons dit in de playoffs wel gaat lukken!"

PSV is naar verluidt nog altijd in de race om de handtekening van Couhaib Driouech. Het is nog niet bekend in hoeverre beide clubs elkaar al genaderd zijn maar verwacht wordt dat PSV snel gaat schakelen als het seizoen van Excelsior voorbij is.

Meer op De Telegraaf
Tags

driouech couhaib excelsior afgeketste afketsen playoffs almelo deadline degradatie eredivisie feyenoord genaderd heracles ijskast kuip landstitel ontlopen onverhoopt profvoetballer puntenaantal rkc telegraaf vang

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 maanden geleden
Zo zou je kampioen zijn geworden, zo ga je wellicht degraderen. Een hard gelag.

Ik hoop dat PSV, via monsterscore tegen RKC, Excelsior uit nacompetitie weet te houden, maar heb daar weinig fiducie in.

De loyaliteit van Feyenoord jegens het kleine broertje zal ook zo zijn grenzen kennen.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Ik hoop juist dat Excelsior de nacompetitie ingaat in plaats van RKC. Ik hou liever een extra Brabantse club in de Eredivisie erbij en vind drie clubs uit 010 echt teveel.
+2/-0

 
3 maanden geleden
Excelsior is dichterbij en met o.v. beter te bereiken (trein!). Ook het horeca-aanbod is superieur.
+2/-1

3 maanden geleden (gewijzigd)
Zou mooi zijn als hij alsnog naar hier komt, we hebben vlgs. mij nog nooit een speler gehad met 4 achtereenvolgende klinkers in de naam... of wel?
+1/-0

 
3 maanden geleden
Volgens mij onze huidige spits, ik spring voor LUUUUUUUUUK
+2/-0

 
3 maanden geleden
Wel met 4 medeklinkers dan... een of andere obscure Pool?
+1/-1

 
3 maanden geleden (gewijzigd)
Schmidt Hansen en Zintsjenko.
Of recenter: Brainthwaite;)
+2/-0

 
3 maanden geleden
Poortvliet.
Edstrom.
Pahlplatz.
Schwaab.
Valckx.
+2/-0

 
3 maanden geleden
Zo zie je maar weer... geen Oostblok nodig, gewoon even logisch nadenken.
+1/-1

3 maanden geleden (gewijzigd)
Ben benieuwd hoe het zondag allemaal verloopt. Straks boeken wij een keurige ruime overwinning en steelt Excelsior een puntje in de Kuip
+1/-0

3 maanden geleden (gewijzigd)
Ik zie liever dat ze Ruben van Bommel halen. Hadden ze vorig jaar al moeten doen. Vind Driouech een beetje een kermisvoetballer.
+1/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake basarnhem berg boscagli costa dest dijk feyenoord flamingo frankrijk gakpo gerets koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje ring rodriguez ronaldopsv rosario schouten sepp strijdplan teze vaio veerman weghorst xavi