Transparent
Inloggen
Sluiten

Terugkeer Memphis Depay in de maak?

22 mei 2024 18:57 - Fabrizio Romano
Foto: Pro Shots

Terugkeer Memphis Depay in de maak?; image source: Pro Shots

Transferexpert Fabrizio Romano maakte vanmiddag bekend dat Atletico Madrid en Memphis Depay hebben besloten de optie tot contractverlenging niet te lichten. Dit betekent dat de spits van het Nederlands Elftal en de oud-speler van PSV deze zomer transfervrij is.

PSV heeft de afgelopen jaren vaker haar interesse in de oud-PSV'er kenbaar gemaakt en heeft daarbij ook diverse pogingen gewaagd de speler te verleiden tot een terugkeer naar Eindhoven. Het is niet bekend of PSV ook nu weer een poging gaat wagen. Na zijn vertrek bij PSV in 2015 naar Manchester United heeft de speler zich van linksbuiten ontwikkeld tot spits. Zo lang Luuk de Jong en Ricardo Pepi nog aan PSV zijn verbonden lijkt een terugkeer niet voor de hand liggend.
Discussieer mee op de forums


Tags

depay atletico fabrizio gewaagd jong kenbaar liggend linksbuiten madrid pepi poging romano transferexpert

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Kan toch gewoon op linksbuiten erbij. Noa is toch nog niet fit. Memphis is wel een ervaren topper en een fanatiekeling!
Dan Ricardo Rodriguez ophalen bij Torino die is ook transfervrij. Dan heb je ook een top vervanger met ervaring voor Dest. Spreekt meerdere talen, kent onze club al, aanvoerder, geweldige trap, mega ervaren en direct inzetbaar!
+3/-0

2 maanden geleden
Hier word ik blij van :)
Als Bakayoko en Lozano gaan vertrekken zou hij een grote aanwinst zijn.
Je kan voorin de spelers Lang, DeJong en Depay ook vrij door elkaar heen laten lopen met veel positiewisselingen.
+2/-2

2 maanden geleden
Net 30 jaar geworden. Ik kan me voorstellen dat hij nog een buitenland avontuur wil aangaan voordat hij eventueel terugkeert naar Nederland. Wellicht een topcompetitie die hij nog niet heeft gehad (Duitsland of Italië).
+1/-0

2 maanden geleden
Hopelijk komt hij terug. Goede speler en toch wel psver in hart en nieren.

Lozano en bakayoko gaan waarschijnlijk weg.
+2/-0

2 maanden geleden (gewijzigd)
Peperduur (salaris en tekengeld), geen restwaarde, extreem blessuregevoelig, geen speler die lekker meedoet in de pressing en een moeilijk karakter.
Ik word hier niet heel enthousiast van.

Op de posities waar hij kan/wil spelen heb je bovendien Lang, de Jong, Pepi, Til, Tillman en Babadi.

Bij een vertrek van Bakayoko en Lozano zie ik graag een direct aanwinst op rechtsbuiten aangevuld met jonge spelers met potentieel als backup (bv. Driouech).

Depay zal ws. richting de zandbak gaan. Zijn maatje Wijnaldum en wellicht ook Van Dijk achterna om poen te scheppen.
+16/-2

2 maanden geleden
Liever niet, heb die arrogante houding wel gehad
+5/-3

2 maanden geleden
Ik zou er als PSV denk ik niet aan beginnen. Als alles meezit heb je nog een seizoen lang plezier van hem, maar Memphis is (logischerwijs) al lang niet meer de bepalende speler van destijds. En als alles tegenzit heb je een speler die door blessures nauwelijks zal spelen, maar wel de verhoudingen en de sfeer in de selectie op scherp zal zetten.
+6/-1

2 maanden geleden
Depay kan aanvallend elke positie invullen en kan in de eredivisie waarschijnlijk gewoon 34 wedstrijden spelen. Niveau ligt hier beduidend lager dan in Engeland, Frankrijk of Spanje. 100% sportman, icoon voor de jeugd, als hij wil, en zijn eisen zijn niet te gortig, zeker proberen binnen te halen.
+5/-2

2 maanden geleden
Hij zal zeker zijn toegevoegde waarde hebben op elke positie waar hij zal spelen,zelfs als hij maar aan tien wedstrijden zou komen zal hij ook nog zijn uitstraling op de rest van de ploeg projecteren.
Maar even buiten de haalbaarheid vanuit PSV moet hij zelf ook nog willen om weer die bus in te stappen richting Almelo.
We gaan het zien.
+4/-0

2 maanden geleden
Het zou me niks verbazen dat ook hij, net als zijn mede woke vriendjes Wijnaldum en hoogstwaarschijnlijk van Dijk, zijn geld gaat verdienen in het toppunt van vrijheid en vrede. Saudi-Arabië......
+7/-1

 
2 maanden geleden
Die tegenstelling was me ook al opgevallen :)
+2/-1

2 maanden geleden
Alsjeblieft niet. Ik was al blij dat hij vertrok na zijn eerste periode.
+2/-0

2 maanden geleden
Laat weg, laat weg.
Bakayoko proberen te behouden. zeker nog voor een jaar. Verbeterd contract aanbieden.
Voor zulke spelers ga je naar het stadion.
+1/-0

2 maanden geleden
Memphis Depay was in zijn eerste PSV-periode de dragende speler van het elftal. Hij trok het spel (misschien zelfs wel iets te veel) naar zich toe, maar was met doelpunten en assists beslissend voor het elftal.

Inmiddels zijn we natuurlijk bijna 10 jaar verder, en is Memphis uitgegroeid tot een speler die het in Europa (en in Oranje) zeer goed gedaan heeft. Hij komt te kort voor de échte top, maar bij Lyon heeft hij het uitstekend gedaan.

Zijn carrièrekeuzes voor Man Utd en Barcelona waren, hoe aantrekkelijk deze clubs ook zijn, waarschijnlijk niet de juiste, en bij Atletico is hij te zeer geplaagd door blessures om zijn kans echt te kunnen pakken.

In mijn ogen is een fitte Memphis voor een PSV een top-aanwinst die in de eredivisie zeker direct tot de beste aanvallers zal behoren. De vraag is of je het risico moet nemen, gezien zijn recente historie met spierblessures, omdat je natuurlijk een enorm salaris moet gaan betalen met een onzeker rendement.

Ik weet niet welke alternatieven PSV op de korrel heeft om een vertrek van Bakayoko (en evt. Lozano) op te vangen, maar ik denk dat er betere opties zullen zijn om ons mee te versterken.
+3/-0

2 maanden geleden
Wat mij betreft wordt Noa onze nieuwe ‘bad’ boy. Die is er zo op gebrand om man of the season te worden en jast er 20 in. Memphis is wat mij betreft teveel ‘rock star’ inmiddels. Persoonlijk zie ik liever andere jongens komen. Wijnaldum hoefde wat mij betreft ook niet meer. Denk wel dat Memphis veel kan toevoegen maar zijn karakter ……
+1/-0

2 maanden geleden
Geweldige speler echter 30 jaar, blessuregevoelig, beetje over the top, riant salaris en geen restwaarde. Hij komt niet om eventueel op de bank te zitten. Zou niet staan te springen mocht hij komen.
+1/-0

2 maanden geleden
Depay lijky mij niet aan de orde. Qua leeftijd niet, qua positie niet en qua salaris al helemaal niet. Buiten dat alles is hij ook nog zeer blessuregevoelig. Gaat niet gebeuren.
+2/-1

2 maanden geleden
Kan me wel voorstellen, dat Bakayoko en Lozano weg willen, als die Depay komt.
+1/-1PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom alchemist anthony antonh arensman arrogant bakayoko blind brobbey chuba connor doeki evenepoel feyenoord gerets koki kroes oranje pepi poster ring rivaal rosario schouten skipper vaio veerman voetbalprimeur wanner weghorst