Transparent
Inloggen
Sluiten

Noa Lang krijgt alsnog rugnummer 10

24 mei 2024 13:22
Foto: Pro Shots

Noa Lang krijgt alsnog rugnummer 10; image source: Pro Shots

Met ingang van het komende seizoen speelt Noa Lang met rugnummer 10. De vorige zomer van Club Brugge overgekomen buitenspeler had toen al een voorkeur voor zijn favoriete rugnummer. Op moment van binnenkomst speelde Xavi Simons nog bij PSV. Nadat Simons vertrok hoopte Noa Lang alsnog door te schuiven naar rugnummer 10. Lang stond er zelfs voor open alle fans die een shirt met rugnummer 7 hadden besteld, financieel schadeloos te stellen door de verkochte shirts te vervangen.

Toen bleek dat dit een erg kostbaar grapje zou worden, koos Noa Lang er toch maar voor zich te schikken in rugnummer 7. Nu het seizoen ten einde is en de voorbereiding op het nieuwe seizoen langzaam aan van start gaat, heeft PSV vanochtend dus bekend gemaakt dat Noa Lang komend seizoen wel met zijn favoriete rugnummer gaat starten. Welk rugnummer Malik Tillman, de nummer tien van het afgelopen seizoen, toegewezen krijgt is nog niet duidelijk.
Discussieer mee op de forums


Tags

simons besteld binnenkomst brugge grapje kostbaar malik schadeloos tillman verkochte xavi

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Tot zo ver 7k op je feestje...
+2/-0

 
2 maanden geleden
7k verwijst naar de Rotterdamse wijk Zevenkamp waar hij opgroeide. Heeft niks met zijn rugnummer te maken.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Moet ie maar aan een tienkamp meedoen nou
+2/-0

 
2 maanden geleden
Ja dat weet ik wel, maar als je je zo vereenzelvigt met een nummer in een liedje dan kun je dat ook beter overal doorvoeren.
+1/-0

2 maanden geleden
Kan 7 mooi terug naar Memphis.. 😂
+2/-0

2 maanden geleden
Zolang hij maar blijft en veel speelt en goals blijft maken. Veerman en bakayoko gaan waarschijnlijk vertrekken, depay als vervanger voor bakayoko zou mooi zijn een echte psver.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Ik denk dat we Depay niet moeten willen terughalen. Dan moeten we echt maximaal gaan zitten van wat we aan salaris kunnen uitgeven en dan nog er iets bovenop via bonussen. Dat heeft een grote impact over wat je mogelijkheden zijn voor de uitbreiding van je selectie (qua salarishuis). Daarvoor is het te onzeker of hij (1) fit blijft en (2) nog een niveau haalt dat echt buitencategorie is. We kunnen beter naar de nieuwe generatie aanvallers gaan kijken.
+3/-0

2 maanden geleden
Noa komend seizoen de gouden schoen en 20 goals. Wordt smullen als hij fit blijft
+2/-0

2 maanden geleden
Wat een gedoe allemaal om een nummer. Het zal je niet beter of minder laten voetballen, het enige wat telt. Pak dan een uniek (hoog)nummer of zo, bovendien is nr.10 normaliter niet bedoeld voor een vleugelspeler. Maar goed, als het zo belangrijk blijkbaar voor hem is dat ie zelfs bereid was om alle shirts met nr7 te vergoeden(toch iets te duur blijkbaar)...
+1/-2

 
2 maanden geleden
Hij wilde graag met nummer 69 spelen maar de commerciele afdeling bij PSV durfde dit niet aan vanwege de te verwachten uitslaande brand. Eindelijk weer eens een beetje branie in het altijd rustige Eindhoven. Laat die jongen lekker zijn eigen nummer uitkiezen. Boeit het je werkelijk dat hij met nummer 10 straks links, midden en zelfs rechts iedereen scheel loopt te tikken? Want reken erop: Noa wordt de held van 2024/2025 als hij fit blijft.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Nee, interesseert me geen ene flikker dat ie met 10 wil spelen, het is alleen niet mijn cup-of-tea, en het heeft niets met branie te maken. Dat hij met na de JC-schaal met die kinderen op het veld bezig was, dàt is pas branie. Het valt te bezien hoe het zal gaan volgend seizoen laten we het hopen, maar daar is enkele geen garantie voor, voor geen enkele speler. Kijk daarvoor maar naar Lozano, daar was je ook zo positief over, het was allemaal maar heel matig, hij werd overvleugeld door Bakayoko die wellicht uit de grote clubs van Europa kan gaan kiezen. (het willen van een nummer heeft toch niets te maken met het zogenaamde 'rustig Eindhoven'??)
+1/-1

 
2 maanden geleden
Met die kinderen na de JC schaal heeft echt helemaal niets met branie te maken maar toonde aan wat voor een klein hartje Noa heeft. Ik ben blij dat we eindelijk weer eens een type ‘Noa’ hebben. Never a dull moment in zijn leven lijkt het soms wel. Eindelijk een beetje reuring in de tent. Jij begint over zijn keuze voor nummer 10. Jij hebt er niks mee, ik heb niks met ja knikkers. En nee we weten niet of het komend seizoen genieten wordt van Noa maar ik heb genoeg van hem gezien (ook tijdens zijn Brugge tijd) om te concluderen dat hij intrinsiek 1 van onze beste spelers is. Weer eens wat anders dan types als Hendrix en Rosario om er een paar te noemen.
+1/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.841 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake basarnhem berg boscagli costa dest dijk feyenoord flamingo frankrijk gakpo gerets izecson klompje koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje psveldhoven ronaldopsv santos schouten sepp teze tillman veerman weghorst xavi