Transparent
Inloggen
Sluiten

Europese wedstrijden gratis te zien bij Ziggo

2 juni 2024 16:52
Foto: Pro Shots

Europese wedstrijden gratis te zien bij Ziggo; image source: Pro Shots

Zoals bekend heeft Ziggo vanaf komende zomer de exclusieve uitzendrechten van álle Europese wedstrijden: de Champions League; Europa League en de Conference League. Alle wedstrijden van Nederlandse clubs én de finales blijven gratis te bekijken voor iedereen. Het brengt echter wel wat technische uitdagingen met zich mee voor de kijkers die géén abonnement afnemen bij de kabelgigant.

Momenteel is ongeveer vijftig procent van de Nederlandse huishoudens klant bij Ziggo. Die groep kan vanaf komend seizoen inschakelen op Ziggosport via tv-kanaal 14. De pijn zit hem echter bij de andere helft, de huishoudens die zijn aangesloten bij Odido of KPN krijgen te maken met omwegen om Europees voetbal te kunnen zien.

Om de wedstrijden van Nederlandse clubs te kunnen zien, wordt er gevraagd een account aan te maken via de website van Ziggo. Zodra dat proces is voltooid, kunnen ze de wedstrijden zien. Daarvoor is wel de Ziggo GO-app op mobiele telefoons of smart-tv's vereist.
Tags

ziggo huishoudens abonnement conference inschakelen kabelgigant kanaal klant kpn odido omwegen smart telefoons uitzendrechten voltooid ziggosport

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Best waardeloos dat je je hiervoor moet registreren. Wat was er mis met een open kanaal? Nu kan Ziggo me zeker lekker gaan spammen met vragen of ik toch echt niet wil overstappen...
+7/-0

 
2 maanden geleden
Wat houdt je tegen om nepgegevens in te vullen en een tijdelijk e-mailaccount te gebruiken?
+1/-0

 
2 maanden geleden
Ben ik ook heus wel van plan. Onzin allemaal.
+1/-0

2 maanden geleden
Ik heb mijn Ziggo abonnement in 2015 (toen ze op het shirt van onze concurrent verschenen) opgezegd. En dat bevalt me prima.
+3/-0

2 maanden geleden
Ik heb een NEENEE-sticker, ik heb aangevraagd op internet om geen post te ontvangen en ik heb geen Ziggo. Desondanks krijg ik nog af en toe post. Derhalve boycot ik Ziggo, Vodafone opgezegd en alles eromheen. Dan maar geen Europees voetbal.
+1/-1

2 maanden geleden
Het zou verboden moeten zijn dat ze alle uitzendrechten hebben bij de hoofdsponsor van een team. Dan maar gewoon lekker via de Chinese VPN
+4/-0

2 maanden geleden
Ik heb gelukkig UPC.

Al wacht ik al geruime tijd met smart tot de provider van een zeker shirt verdwijnt.
+1/-0

2 maanden geleden
Tja, of je neemt voor 15 euro per maand gewoon een abonnement op Ziggo Sport.. Als je van voetbal houdt dan is het dat wel waard hé..
We menen in Nederland altijd alles maar gratis te moeten krijgen, maar die vlieger gaat natuurlijk niet altijd op..
+1/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake basarnhem berg boscagli costa dest dijk feyenoord flamingo frankrijk gakpo gerets koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje ring rodriguez ronaldopsv rosario schouten sepp strijdplan teze vaio veerman weghorst xavi