Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV maakt voorselectie mogelijke uitshirts bekend

5 juni 2024 10:02 - PSV
Foto: Pro Shots

PSV maakt voorselectie mogelijke uitshirts bekend; image source: Pro Shots

PSV heeft zojuist via onderstaande tweet bekend gemaakt welke zes shirts doorgaan naar de finaleronde om als ons nieuwe uitshirt voor het seizoen 2026/2027 te worden gepresenteerd. Opvallend dat er in de voorbije weken populairdere shirts voorbij zijn gekomen op de social media dan de selectie waar PSV nu mee naar buiten treedt.

Vier van de zes mogelijke shirts bevat het traditionele logo, terwijl twee opties een alternatieve kleur logo bevatten. Nu de finalisten bekend zijn heeft PSV de fans een week de tijd gegeven om hun stem uit te brengen. Je kunt dus vóór 12 juni je stem uitbrengen via de link in onderstaande tweet.
Tags

logo uitshirts finaleronde populairdere uitshirt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Kan dit aub niet voor het uitshirt van komend seizoen....
+3/-0

2 maanden geleden
Wie zitten daar in snappen er weinig van ziet er niet uit ...
+3/-0

2 maanden geleden
Die witte met plattegrond en zwart gouden waren by far favoriet van de meeste mensen, en die staan er natuurlijk niet bij.
+3/-0

 
2 maanden geleden
Dat was inderdaad een prachtig shirt! Veel mooier dan deze zes opties.
+2/-0

2 maanden geleden (gewijzigd)
Ik zie geen Tweet met link waar ik op kan klikken. Alleen een filmpje van Ronald Koeman.

Deze was ook mooi geweest:

forumillustratie
+12/-0

2 maanden geleden
shirt 2 en 4 zijn wel prima. 5 en 6 ronduit lelijk.
je zou er toch meer van verwachten...
+1/-0

2 maanden geleden
Heel bijzonder... Heb heel veel mooie voorstellen voorbij zien komen afgelopen weken, beter dan deze 5. Blijft een kwestie van smaak en marketing natuurlijk. Zitten wel leuke elementen in om een mooi shirt van te maken. De zwarte, met de motieven van die blauwe (maar de Brabantse blokjes wel in rood-wit) en die kaart van Eindhoven erin verwerkt.
+1/-0

2 maanden geleden
Over smaak valt niet te twisten, maar wel bijzonder dat een aantal ontwerpen die online heel veel bijval krijgen er niet tussen zitten en een aantal die toch wel echt minder zijn wel. Vraag me af wat daar achter zit.
+2/-0

2 maanden geleden
Ligt het aan mij of lijken die horizontale lijnen bij nummer 3 er via "Paint" in geplakt? Nummer 5 en 6 hadden mooie shirts kunnen zijn als er met normale kleuren was gewerkt in plaats van roze en oranje (en natuurlijk gewoon met rood-wit logo). Verder doet nummer 1 me aan Feyenoord denken met dat groen en vind ik 2 wat flets van kleur en erg druk doordat al die mooie historische elementen erin verwerkt zijn.

Als ik hieruit moest kiezen, dan zou het nummer 4 worden, maar ik ben het ermee eens dat er andere opties waren die vele malen mooier waren dan deze 6!
+2/-0

2 maanden geleden
Echt zonde dat het bovenstaande zwart-gouden shirt er niet bij zat, dat vind ik een heel mooi shirt.
+1/-0

2 maanden geleden
Over smaak valt te twisten, maar dit initiatief is prachtig voor de verbinding en het wij gevoel bij PSV, top gedaan!

Ivm de - imo terechte - kritiek over populaire ontwerpen die niet bij de selectie van 6 staan: het zou de organisatie sieren als daar in alle openheid over gecommuniceerd wordt...
+1/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.840 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake bakayoko basarnhem benitez berg boscagli costa dest dijk feyenoord flamingo gerets izecson klompje mauro oostenrijk oranje post psveldhoven ronaldopsv santos schouten sepp stewart strijdplan teze tillman veerman weghorst xavi